- 21 Şubat 2013
- 8.694
- 18.799
Çok sağol canm. Kan tahlili aldılar sabah inşallah iyi cikarGünaydın..
Çok geçmiş olsun yaa.. Haber ver bize de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canm. Kan tahlili aldılar sabah inşallah iyi cikarGünaydın..
Çok geçmiş olsun yaa.. Haber ver bize de..
Allah korusun kuzucuğu. İnşallah bişey çıkmaz çok üzüldüm.Günaydın kizlar nasılsınız. Biz tatile gitmiştik ama apar topar hastaneye geldik küçük oğlumun fare zehiri yemiş olması şüphesiyle halen hastanede yüz. Ömrümden o.ur gitti zehirin etkisi sonradan oluyor Muş. Duaniza da ekleyin
Aminn Allah razı olsuntomrs Allah muhafaza etsin yavrucugu.
Sağol canm Allah razı olsun.insallah bişey çıkmaz. Bugünkü tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükürAllah korusun kuzucuğu. İnşallah bişey çıkmaz çok üzüldüm.
Çok sağol canm Allah razı olsun.cok az buldum ağzında fare zehri olduğunu sonra geç öğrendik. Allah'ım korusunGünaydınn herkese
tomrs gecmıa olaun ınsallah bıaey olmaz canım yememıştir umarım kıyamam minnak yavruya allah korusun
Çok sağol sabak kan tahlili iyi çıktı. Doktor u bekliyorum. İnşallah değildir . Çok korkuttu bizi.Günaydın kızlar
tomrs gecmis olsun. Bizi de haberdar et sonuçtan mutlaka. Umarım fare zehri değildir.
Günaydın aşkitoperipellalarım
Napıyorsunuz nasılsınız?
@_Vera_ dunku menun cok guzldi kuzum afiyet olsun ❤ bugun aksam uzeri aile yemegine davetliyiz cocuklarla ilgilenirken kendimi kaynatma niyetindeyim
İyi geceler kızlar
Şimdi bir kahve molası verdim. Sabaha evdekilere çilek reçeli yetistiricem tabi güzel olursa
Bir de oğlumun doğum günü var Perşembe günü. Yarına temizlik falan uğraşırım. Mercimek köftesi de akşamdan hazir ettim mi tamamdır.
Yogun geçiyor günüm.
Bugun 40 dk chloe ile abs full body lower body çalıştım.
Uzerine pamelanin popo videosunu yaptım. En son da 10 dk kadar ağırlıkla kol çalıştım.
Sağol canm Allah razı olsun.insallah bişey çıkmaz. Bugünkü tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükür
Baharatlı yoğurt kürü ve yaprak yeşil çay bu konuda iyi...Yeşil çaya devam ediyorum da, yoğurt kürünü epeydir yapmadım. Tadı...
Baharatlı yoğurt kürü ve yaprak yeşil çay bu konuda iyi...Yeşil çaya devam ediyorum da, yoğurt kürünü epeydir yapmadım. Tadı...