Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım

Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufak

Hoş geldin evineee

Çok geçmiş olsun kaptanım

Eline sağlık kaptanım

Kuzum çok geçmiş olsun bir türlü gitmedi senden hastalıklar.

Aşkitoperipellam günaydın

Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorum
Hosbuldum canim😘

Bende de valiz boşalttım, çamaşır yıkıyorum bir yandan
Eşim evi temizlemiş ben yokken, evle uğraşmıyorum pek bi mutlu oldum.
Çocuklar arkadaşlarını özlemiş dışarı çıktılar.
An itibariyle eşimle deniz kenarına geldik, eniştenizin balık tekne hobisi var, açılalım biraz dedi.
Akşama balık salata var sanırım
Ohh😍 dinlenn

Selam kızlar
Ben spor diye kalkıştım işe sonra baktım koltuk kirli gözüktü gözüme bi sileyim dedim sonrasında da kendimi halı silerken buldum 😀 öyle böyle derken cam kapı dip bucak temizliğe giriştim. Hayır bi de haftaya halıları yıkamaya vereceğim 😀 manyakligim tuttu bugün
H3RA_ H3RA_ hosgeldin bebek. Kilo kaybettirmek bizim işimiz 😀
Alys Alys aksama bende zeytinyağlı barbunya yemeği pilav ve cacık olacak. Sıcakta canım yemekte istemiyor bol bol cacık tuketesim var.

Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım

Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufak

Hoş geldin evineee

Eline sağlık kaptanım

Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorum

Çok sağol canım..
Bir türlü fırsat bulup yazamadım çocuktan, sen nasıl oldun, daha iyi misin??

Oooh haftaya eksilerle başladık bile

Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey

Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak

Kesinlikle çözülebilir bir artı

Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep

Yapıyorum canım.. Öyle böyle artı değil malum 🤦‍♀️

Menu
Sabah (8.00)
Salata (2 yumurta, cecil, domates, salatalik, kapya, zeytin) ve ayran

Ara
Sutlu nescafe
2 kuru kayisi

Aksam (18.00)
Kilis tava, marul salatasi, koz patlican ve ayran

Su:3 litre
Adim:22 bin —660
80 dk leslie —240
1 saat tempolu yuruyus— 150
Toplam: 1050
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu
Eki Görüntüle 2908500

Afiyet olsun canım, her zamanki gibi 😍

Selam kızlar
Ben spor diye kalkıştım işe sonra baktım koltuk kirli gözüktü gözüme bi sileyim dedim sonrasında da kendimi halı silerken buldum 😀 öyle böyle derken cam kapı dip bucak temizliğe giriştim. Hayır bi de haftaya halıları yıkamaya vereceğim 😀 manyakligim tuttu bugün
Alys Alys aksama bende zeytinyağlı barbunya yemeği pilav ve cacık olacak. Sıcakta canım yemekte istemiyor bol bol cacık tuketesim var.
Kizz hali yikanacakmis zaten bide elle siliyor🤣

Selam kızlar

Selamm..
Senin zaten yerinde duramadığını biliyoruz 😅

Hoş geldin evineee

Eline sağlık kaptanım

Daha once de olmus muydu?

Oooh haftaya eksilerle başladık bile

Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey

Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak

Kesinlikle çözülebilir bir artı

Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep
100 gr cik🤪🤪

Teşekkür ederim.
Ahh hiç sormayın yaa , o kadar korumama rağmen bebeğe de bulaştı.Zor bir geceydi , zor bir dönem..Sıkıntıdan kendimi yemeğe veresim de var , hiç yemiyesim de😌
Kızım 4 yaşına geldi , önceden hiç hasta olmadı desem yeridir.Ama bu yaz kreşe de başlamasıyla tepetaklak olduk.Belimizi doğrultamaz olduk.Herkes çocuk büyütürken böyle olur , onlar çok savunmasız , güçleniyorlar diyor ama bir anne olarak bu hallerine dayanmak çok zor.Allah dermansız dert vermesin tabii geçecek inşaallah ama üzülmeden edemiyorum ..
Gecmis olsun Allah sifa versin🌺

aksama mercimekli bulgur pilavi yapiyorum,

mercimegini bol tutucam.

yanina cacik, tursu ve biraz yesillik ile tamamlayacagim.

gece de salona gidecegim, ama nedense gitmeyip su size gonderdigim dans videosunu da yapasim geliyor :KK48: icimde kalmasin mi acaba :KK15:

sizler naparsiniz ?
Cumaya saklasaydin keske. Sabah kilona bir bakar misin? Ne kadar etkileyecek merak ettim🌺

X