Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En guzeli planli olunca. Ozaman ipin ucuda kacmiyor.Ben de haftalik alışveriş listesi yapiyorum, haftaici aksam menulerini planlamaya çalışıyorum
Ya ne tatlı bişisin sen ya burda olsan mıncırırdım seni gelmiş geçmiş en en en minnoş kaptan Sensin allaaaam özene bezene yaratmışAh evet okudum yazacaktim. Elbetde. Carsamba gerek yok. Ipin ucunu fazla kacirma. Adimlari da 15bine sabitle
En guzeli planli olunca. Ozaman ipin ucuda kacmiyor.
Hafif mealprep yapacagim bende. Hafif ne sebzeleri yikayip dilimleyecegim. Ardindan saladbox diye bir kutum var ona koyuyorum. 8 adet kucuk kutu aliyor. Boylece aksam yemegi hazirligi kolay oluyor. Yarin oglumun izci kampina davetliyiz. O yuzden aksam yemegi yok. Salida ben 18 e kadar toplantida iken onlar sinema ardindan kebab keyfi yapacak
Toplanti sonrasi kolaylik olur benim icin
Bence guzel olur. Benim kabak corbasina benziyor. Ekle bence whipped creamYazdan Önce Son Çıkış: Yeşil Detoks Çorbası - Yemek.com
Şişkinlikleri, ödemi atmak, formumuza bir an önce kavuşmak için yeşil sebzelerden destek alıyor, misler gibi bir detoks çorbası hazırlıyoruz.yemek.com
Su tarz bir sey mi yapsam diyorum.
A Arrietty_ yagsiz bu corba ya, krema eklesem mesela nasil olur? Bu whipped cream denen kremadan var suan evde.
Hayir ceza sayilmiyor.A Arrietty_
Eğer hiç şeker ve beyaz un kullanmadıysam kurabiye yine cezaya sayılıyor mu? Çünkü normalde ben ekmeğimde bile hiç beyaz un kullanmıyorum kurabiyedeyse badem unu ya da Hindistan cevizi unu kullanıyorum.
KETO diyetin de gönül rahatlığıyla yenilebilen şeyler bunlar, sadece fazla kalori almamak için miktarını az tutmak gerekiyor. Cevap verirsen sevinirim gülüm.
Bir de streching ve steps nasıl puanlayacaktım yazmıştın ama bulamadım.
Günaydın kizlar
Pazar kahvaltisi yapildi. Camasirlari halledecegim ama oce tablolari yapayim dedim. Ardindan spor u yapacagim. Sabah ekmek almaya bisiklet ile gittim :)) hafif isinma turu
Dahlia_ kuzum bir test mi olsan?
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
742. Etap - Menü Ve Spor Tablosu
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe tavsannesi
435
510Dahlia_ MUAF MUAF @Lori MUAF MUAF MUAF @BLU3
1020Alys
660Lusi ÖDÜL
350@deanvillage
ÖDÜLLadyMiami
170
80@_Vera_
360
600esmeriiim CanTorun
YaşasınHayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim
Dksi 2 puan diyelim
Geçmiş olsun arada sırada da olsa bana da oluyor ve antibiyotik almadan benimkisi asla geçmez, hatta her geçen saat daha da kötü olurum. İnşallah bir an önce atlatırsın
Hayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim
Dksi 2 puan diyelim
Yaşasın
Kabızlık sorunum olduğu için bu kurabiyeleri kahveyle yemek iyi geliyor. Sabahları bir tane yiyorum.
Tamam o zaman puanlamayı ben ona göre yaparım.
Bence guzel olur. Benim kabak corbasina benziyor. Ekle bence whipped cream