Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de haftalik alışveriş listesi yapiyorum, haftaici aksam menulerini planlamaya çalışıyorum 🤗
En guzeli planli olunca. Ozaman ipin ucuda kacmiyor.
Hafif mealprep yapacagim bende. Hafif ne 😂😂 sebzeleri yikayip dilimleyecegim. Ardindan saladbox diye bir kutum var ona koyuyorum. 8 adet kucuk kutu aliyor. Boylece aksam yemegi hazirligi kolay oluyor. Yarin oglumun izci kampina davetliyiz. O yuzden aksam yemegi yok. Salida ben 18 e kadar toplantida iken onlar sinema ardindan kebab keyfi yapacak 🥲🥲
Toplanti sonrasi kolaylik olur benim icin

Sabah sporu ganimetim
35F433F3-E185-4E30-91F0-06C100DF1041.jpeg

En guzeli planli olunca. Ozaman ipin ucuda kacmiyor.
Hafif mealprep yapacagim bende. Hafif ne 😂😂 sebzeleri yikayip dilimleyecegim. Ardindan saladbox diye bir kutum var ona koyuyorum. 8 adet kucuk kutu aliyor. Boylece aksam yemegi hazirligi kolay oluyor. Yarin oglumun izci kampina davetliyiz. O yuzden aksam yemegi yok. Salida ben 18 e kadar toplantida iken onlar sinema ardindan kebab keyfi yapacak 🥲🥲
Toplanti sonrasi kolaylik olur benim icin

Haftayi planladim, bugünü unutmusum 🤣

Hava da soğuk cok, şöyle sicak bir corba yapasim var

A Arrietty_
Eğer hiç şeker ve beyaz un kullanmadıysam kurabiye yine cezaya sayılıyor mu? Çünkü normalde ben ekmeğimde bile hiç beyaz un kullanmıyorum kurabiyedeyse badem unu ya da Hindistan cevizi unu kullanıyorum.
KETO diyetin de gönül rahatlığıyla yenilebilen şeyler bunlar, sadece fazla kalori almamak için miktarını az tutmak gerekiyor. Cevap verirsen sevinirim gülüm.
Bir de streching ve steps nasıl puanlayacaktım yazmıştın ama bulamadım. 🥰🥰
Hayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim 😂
Dksi 2 puan diyelim

Günaydın kizlar
Pazar kahvaltisi yapildi. Camasirlari halledecegim ama oce tablolari yapayim dedim. Ardindan spor u yapacagim. Sabah ekmek almaya bisiklet ile gittim :)) hafif isinma turu

Dahlia_ Dahlia_ kuzum bir test mi olsan?

Düşünüyorum ben de canım..
Yarın bir bakayım, duruma göre giderim artık..

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p

alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

:KK200::kk77: 742. Etap - Menü Ve Spor Tablosu :kk77::KK200:

⛔ Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
⛔ Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
⛔Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
⛔ Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
tavsannesi tavsannesi :KK200:
435
:KK15:
510
Dahlia_ Dahlia_ :KK200:MUAFMUAF
@LoriMUAFMUAFMUAF
@BLU3:KK200::KK15:
1020
Alys Alys :KK200:
660
Lusi Lusi :KK200:ÖDÜL
350
@deanvillage :KK200::KK15:
ÖDÜL
LadyMiami LadyMiami :KK200:
170
80
@_Vera_:KK200:
360
600
esmeriiim esmeriiim :KK200:
CanTorun CanTorun :KK200::KK15:

Lusi Lusi : Biralar icin 60 puan kirdim :eğlence: Spor telafisi olmayanin kiymetli puanlarini seve seve kirarim :p

esmeriiim esmeriiim Hani menü :KK62:
Alys Alys misafirlikdeydin o yuzden yok herhal menu . Gun icinde bekliyorum
Lusi Lusi Zalim sen hala efkarlimisin?
Dahlia_ Dahlia_ iyice iyiles oyle paylas.Muaf tutuyorum seni​

Yok kaptım çıkıyorum muaflıktan 😅
2 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum, bugün yedim, hatta biraz zorladım kendimi buraya yazacak birşeyler olsun diye 😄
Ayaklanmak iyi geldi, ilaçlarımı da alıyorum gayet iyiyim gripi saymazsak 😷

Hayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim 😂
Dksi 2 puan diyelim
Yaşasın 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Kabızlık sorunum olduğu için bu kurabiyeleri kahveyle yemek iyi geliyor. Sabahları bir tane yiyorum. 😜😜
Tamam o zaman puanlamayı ben ona göre yaparım.

A Arrietty_ hedefim 65.9
Kızlar bugün böbreklerim idrar yollarım bi hasta sürekli tuvalete çıkma isteğim var ama gidince de bişey yok bol su içiyorum bakalım artık geçer inşallah
Geçmiş olsun arada sırada da olsa bana da oluyor ve antibiyotik almadan benimkisi asla geçmez, hatta her geçen saat daha da kötü olurum. İnşallah bir an önce atlatırsın🥰

Yaşasın 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Kabızlık sorunum olduğu için bu kurabiyeleri kahveyle yemek iyi geliyor. Sabahları bir tane yiyorum. 😜😜
Tamam o zaman puanlamayı ben ona göre yaparım.

Ben tam bugday unuyla pogaca yapiyorum, ekmek yerine tüketiyorum bazen.

Bence diyetindeki oranlara gore cezalar biraz kisisel. Hic ekmek tüketilmeyen diyette bu da cezaya girer belki ama baska bir diyette girmemesi lazim.

X