Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merha kızlar
Uzuuuuunnncaaa bir aradan sonra döndüm. Karantinamız bitti. Eşim hafif şekilde atlattı. Ayri odada izoleydi hep. Bize bulaş olmadı bu süreçte.
Bende pazartesi aşı oldum. İki gün kol ağrısı oldu o kadar. Spora bu sürede devam ettim kesmedim. Hatta chloe ting in 2 weeks shared programına başladım yeniden. Bugün 7. günü tamamladım.
Sizler nasılsınız? Yeni gelenler varsa aramıza hosgeldiniz 😍
Hos geldin🌺

Normal squat ardindan sumo squat bitirdi bacaklarimi 🤭
Suyumu cikardi Ama 3 turu tamamladim
20 squat
20 sumo squat
20 sit ups 10kg plate ile
20 g2oh 10 kg plate ile

Ara vermeden birsonra ki tura gectim. Ardindan depti 20 dk. 30dklikti ,kizim sagolsun daha dayanamadi annesizlige 🙄1 saat 15dk da full yokuslu bisiklet surdum. Yeter bugunluk ☺️

Benim disimda yapan oldumu videolari?
Yarin icin video bakayim. Paylasacagim
Ben yapamiyorum malum nedenle kaptanim. Rutin sporuma devam ettim🌺

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

300 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, bir adet nektarin, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

ÖĞLEN

2 adet kuzu böbrek, 1 adet kuzu dalak ızgara, bol salata

Yeşil çay, 120 Gr kırmızı erik

AKŞAM

1 koçan mısır, 200 ml kefir, 1 büyük kase salata

200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin (gece içilecek)

3.5 lt su

+
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2907808
Canim cekti. Yarina yurek yapayim kismet olursa😻😻

Menu
Sabah (7.30)
Peynirli ceri domatesli omlet, sovus salatalik ve kapya, 1 ceviz, 5 badem ve cay

Ara
Sutlu nescafe

Aksam (18.30)
Firin cupra, marul salatasi (avokadolu) ve maden suyu

Su: 3 litre
Spor puani daha sonra yazacagim.
A Arrietty_ @H3RA_

Afiyetolsun 💕
KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

300 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, bir adet nektarin, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

ÖĞLEN

2 adet kuzu böbrek, 1 adet kuzu dalak ızgara, bol salata

Yeşil çay, 120 Gr kırmızı erik

AKŞAM

1 koçan mısır, 200 ml kefir, 1 büyük kase salata

200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin (gece içilecek)

3.5 lt su

+
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2907808
Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤
Sabah
1 dilim peynir zeytin domates salatalık yeşil çay maydanoz 1 haşlanmış yumurta

Ara 1: americano

Ara 2: 1 şişe (100ml) portakal suyu (104 kalori taze sıkım) + maden suyu

Akşam 5 yk zeytinyağlı patlıcan 1 kase yoğurt( 1 çay kaşığı chia ve keten tohumu ilaveli)

Ara 3: 2 ince dilim karpuz
Su 3 lt
Sporu uyurken yazayım
A Arrietty_ @H3RA_
❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimi🤣🤣🙄 kac gundur hic tatli bile istemezken tamamen psikolojik😑

Afiyetolsun 💕

Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤

❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimi🤣🤣🙄 kac gundur hic tatli bile istemezken tamamen psikolojik😑
Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır bu

Hayırlı akşamlar kızlar :KK200:
Pazar günü yani yarın kına gecesi için şehirdışına, çıkıyorum, ordan da memleketime geçeceğim salı günü, nikah var.
kardeşimin merasimleri bunlar. Ne yerim ne içerim Allah bilir dikkat edeceğime söz veriyorum elbette coşacak halim yok da böyle durumlar da suyu az tüketebiliyorum ya da hesaplayamadığım şeyler olabiliyor o da bana yaramıyor haliyle 🙄

Sonunda adımlarımı 20Kya çıkarmış oldum ama ek bişey yapamadım leşim çıkmış gibi. Bi yeşil çay demledim bi de sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama derdim çok sigarasız dert bi işe yaramıyor 🤣🤣🤣 Geçmiş de yapamadım kusuruma bakmayın kızlar ben kitap okuyup uyuyayım öptüm herkesi

Iyidir kaptanim eriyip gidiyoruz🤣🤣 Seni ozledik🌺
Oh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasın 😀 kilolarda erisin gitsin kolaylıkla
sedulu sedulu mm gelmis. Kirbaclim gelmis😍 hosgelmiss😍 iyimisin sexy lady’m?
Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?

Sonunda adımlarımı 20Kya çıkarmış oldum ama ek bişey yapamadım leşim çıkmış gibi. Bi yeşil çay demledim bi de sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama derdim çok sigarasız dert bi işe yaramıyor 🤣🤣🤣 Geçmiş de yapamadım kusuruma bakmayın kızlar ben kitap okuyup uyuyayım öptüm herkesi
Sigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyor 😀 ben sigarayı bırakalı 4 sene olacak. Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ama alkol emzirme sonrası devam ettim 😀

Sigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyor 😀 ben sigarayı bırakalı 4 sene olacak. Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ama alkol emzirme sonrası devam ettim 😀
Ben alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaa

28.08 menüsü

Saat 13
2 Antep lahmacun
Ayran
2 dilim baklava

Saat 21
2 bira

Tek öğün yapacaktım baklava ve lahmacun dengelensin diye. lakin akşam evde çıkan gerilim neticesinde kendimi bira içerken buldum🙄

410,25 puan
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2907561
Bira yerine başka yok muydu kız
Ben alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaa
Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filan 😀 ben votka olsun tekila olsun zahmet gerektirmeyen az çiş getiren türleri seviyorum 😀

Bira yerine başka yok muydu kız

Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filan 😀 ben votka olsun tekila olsun zahmet gerektirmeyen az çiş getiren türleri seviyorum 😀
Bi kere bana bloody Mary içirdiler tatilde tekila içtim bi de üstüne yaa sarhoş olmuşum ve gelene geçene ben meral akşenerim demişim 🤣🤣 rezillik

Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır bu

Harika canim💪 2gunde benden gitcegini sanmiyorum ama tamamlayinca cok fazla yag kaybetmis oluruz1

Oh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasın 😀 kilolarda erisin gitsin kolaylıkla

Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?
Vay be😍 sporuda aksatmiyor👏
tatilim super gecti😍 suan valizleri topladim. Evi supurup siliyom uyumadan yola cikarim kesin😬

X