- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Uykum geldi erkenden
Günaydın kızlar.
Sabah yürüyüşü yapıldı...
Sanki saatlerce yürümüş gibi ter attım. Bu sefer tadında bıraktım. 54 yaşımda olduğumu unutmayacağım, dizler daha çok lazım.
Eki Görüntüle 2907550
Ben yeni ameliyat olmuştum o yüzden bağışıklık sistemim biraz kötüydü zannedersem, çok başım ağrıdı başka türlü bir semptom yaşamadım ama koku alma ve tat alma duygularımı tamamen kaybettim, eşim ve çocuklar da hiç semptom olmadı hemen hemen. Eşimin mesleği doktorluk olduğu için mecburen aşı yaptırdı ama aşı ikinci dozda bazı SORUNLAR yaşadı yan etkileri oldu o yüzden bana izin vermedi zaten sen geçirdin vücudunu tanıştı bu mikropla aşı olmana gerek yok dedi izin vermedi ben de yaptırmadım.Aşı büyük etki sağlıyor bence. Eşimin bağışıklık sistemi iyi değil normalde. Grip bile yüksek atesli atlatır ama covidi hafif şekilde geçirdi. Aşı olmasaydı muhtemelen daha ağır olurdu. Bir de son zamanlar beslenme düzeni de iyi gidiyordu o da etkili. Protein ve vitamin kullanımı oldu
Ayrıca bizim ofise gelen hastalar var üç kere geçirmiş bir tanesi ilk seferinde çok ağır geçirmiş ikinci ve üçüncü seferlerinde hafif grip gibi geçirmiş hatta koku ve tat almayı da kaybetmemiş o yüzden biraz içim rahat aslında çokta endişelenmiyorum.