- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.281
Biz de diyoruz niye kavga ediyor bu bebeler bizle her dediklerini yapmadığımızdan zaar bizim kabahatimizmiş büyük bi aydınlanma yaşadım bacım sayende
Teşekkürler kaptan belkide .regl olmadım tatlı isteğini incir yiyerek geçiriyor um. Fazla yemem de ondan. Akşam çikolatayı aldım elime kokladım elimde evirdim çevirdim baktım yemek istedim ama vazgeçtimBelki o yuzden belki minik kacamaklardan
Haftasonu dikkat edersen,kontrol tartisina gitmis olacagina eminim
Olur
Bu hafta adim yarisi yok. Takimi 2 gruba ayirip oyle yarisma olsun diyoruz. Spor puani ve verilen kilo yuzdeleri ile 1.takimi sececegiz. Eksin gayet iyi
Azar Azar gidiyor diye bakma. Hic yokdan iyidir. Yavas gitsin kalici olsun.onemli olan o. Yedigin birsey dokundu belki.
Sen niye aktif olamiyorsun bakiim?
Tebrikler harika eksi
KiyamamTeşekkürler kaptan belkide .regl olmadım tatlı isteğini incir yiyerek geçiriyor um. Fazla yemem de ondan. Akşam çikolatayı aldım elime kokladım elimde evirdim çevirdim baktım yemek istedim ama vazgeçtim
Gecen hafta 57.25
Bugun 56.950
Fark -300
Yuzde 0.52
Hedef 56.900
Kuchisabishii @neutral kaptanlarim ben adimdan ziyade bolgesel calismak istiyorum adim yarisina dahil olmasam nasil yapabiliriz?
Hahaha fark ettin hemen
Kiyamam
Ödül yapabilirsin Ama cikolata yerine bence baska bisey ye
O kim gı
Ben hemen hergun 10 Gr %85 kakaolu bitter yiyorum. Kilo vermeye yardımcı ve de hiç tatlı isteği olmuyor.ya bak meyve falan kandirmiyor,
yesin bitterini rahat etsin bence
he he ee almamisin iste. tartilmaya korktugun kadar degilmis.
3 gun gecikme ne kiz, ben 1 gun gecikse sinirden basim catliyor.
emziriyorsun bir de aman dikkat
bolgesel de calissan gunluk on bini hedefleyemez misin?
adim yarisindan ziyade, cidden yuruyusun faydasi cok cok fazla.
Begendim :)) dun gordum. Dedim bu KimHahaha fark ettin hemen
Hatta benden bile önce
Teşekkür ederim, nasıl beğendin mi :))
Benceya bak meyve falan kandirmiyor,
yesin bitterini rahat etsin bence
Ben hemen hergun 10 Gr %85 kakaolu bitter yiyorum. Kilo vermeye yardımcı ve de hiç tatlı isteği olmuyor.
Begendim :)) dun gordum. Dedim bu Kimsonra kaptanlar grubunda gorunce dedim bizim kiz
Yürüyüsun cok faydali oldugunuhe he ee almamisin iste. tartilmaya korktugun kadar degilmis.
3 gun gecikme ne kiz, ben 1 gun gecikse sinirden basim catliyor.
emziriyorsun bir de aman dikkat
bolgesel de calissan gunluk on bini hedefleyemez misin?
adim yarisindan ziyade, cidden yuruyusun faydasi cok cok fazla.
85lik galiba 15% bulmustum ben en sonbitterci degilse yemesin tabi
%78lik bitterim, %22 si seker onun da iste dusun, digerlerinde artik oran nedir cikolata sayilmaz onlar.
21 dönüm fındık var topla topla bitmedi naletBelki o yuzden belki minik kacamaklardan
Haftasonu dikkat edersen,kontrol tartisina gitmis olacagina eminim
Olur
Bu hafta adim yarisi yok. Takimi 2 gruba ayirip oyle yarisma olsun diyoruz. Spor puani ve verilen kilo yuzdeleri ile 1.takimi sececegiz. Eksin gayet iyi
Azar Azar gidiyor diye bakma. Hic yokdan iyidir. Yavas gitsin kalici olsun.onemli olan o. Yedigin birsey dokundu belki.
Sen niye aktif olamiyorsun bakiim?
Tebrikler harika eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?