• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alys Alys evet aslında ideal kilom en yüksek 68 olarak görünüyor o yüzden 64 ideal benim için burada bırakayım 🥰 spor yapıp sıkılaşmam lazım bundan sonra.Doktor 1.5 ay sonra devam edebilirsin dedi süremin dolmasını bekliyorum
Bu sebeple mezun olmak istiyorum müsadeniz olursa kaptanım Kuchisabishii Kuchisabishii

Alys Alys evet aslında ideal kilom en yüksek 68 olarak görünüyor o yüzden 64 ideal benim için burada bırakayım 🥰 spor yapıp sıkılaşmam lazım bundan sonra.Doktor 1.5 ay sonra devam edebilirsin dedi süremin dolmasını bekliyorum
Bu sebeple mezun olmak istiyorum müsadeniz olursa kaptanım Kuchisabishii Kuchisabishii
Simdiden hayirli olsun mezuniyetin 🎉🎉

valla boylu boslusun zaten dedigim gibi, ne guzel,
sporu da yuruyusle baslarsin tahminen,

findiklardan bolca ye bu hafta kiz, kacirma :KK48:

Huhuki Huhuki bastan paylasim yapabilirmisin? Yoksa gecersiz olacak. Ve haftaya yuzden 2' e bolunecek.
D deanvillage durumlar nasil sende? Kotu bir hafta gecirdin galiba
suspushanimcim suspushanimcim kayip oldun iyice :sinirli:
deniz diyette deniz diyette umarim bildirim yaparsin bugun. Yoksa takim listesinde olmayacaksin. Surekli geldim diyip gittigin icin. Yanlis anlama beni, ama vaktimi aliyor herseferinde arayip bilgileri bulup eklemek. Sonra tarti ,menu bildirimleri bekleyip bildirimde bulunulmamasi.
Dahlia_ Dahlia_ Lusi Lusi sizleride bekliyorum bebeler 😁

Back