- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #493.941
Ayy takım çok sessiz herkes uyuyor bende gidiyim uyuyayım. Yarın da mükemmel heyadımın ilk gününe uyanayım allahım inşallah lütfen amin. İyi geceler bütün 4.takım çıtırlarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba guzummmmm nasılsın?Varyemez Ablaaa sende burda mısın ay nolur burda ol. Galbim tansiyonum bi tık tık etti sen yoksundur diye
O topiği kapat buraya gel lütfennn. Sensiz burada eksiğim yarımım sol böbreğim sağ ciğerim yok sensiz.Merhaba guzummmmm nasılsın?
Ben kendi bildiğim telden çalıp söylüyorum
Bu topikte değilim kendime beslenme günlüğü açtım oradan yola devam ediyorum
Senin galbini tansiyonunu yiririm
Kız o topik bana gerçekten iyi geldi moral motivasyon açısındanO topiği kapat buraya gel lütfennn. Sensiz burada eksiğim yarımım sol böbreğim sağ ciğerim yok sensiz.
Kuchisabishii ye hiç sormadan ben kendimi takıma aldım yalnız. Ne kadan da yüzsüz arsız bir veraKız o topik bana gerçekten iyi geldi moral motivasyon açısından
Anaaaaaaa sakatat şöleni yapmak lazım arada bayılırım böbrek ciğer dalak beyine
Estağfirullah yüzsüzlük olur mu ya sen bu topiğin demirbaşısın datlummm Kuchisabishii bilakis memnun olmuştur seni tekrar sahalarda görmekten canımKuchisabishii ye hiç sormadan ben kendimi takıma aldım yalnız. Ne kadan da yüzsüz arsız bir vera
Sana iyi gelmişse çok sevindim abla bende topiğine gelirim arada o zaman.
Etiket icin tesekkir ederim canim.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Tavsannesi Dahlia_ @suspushanimcim @BLU3 @Yzgt66 ÖDÜL Lusi @deanvillage @tomrs KumraL_KrakeR ÖDÜL Lenochka @cokofesttt @CanTorun Kuchisabishii @Lady Tenar deniz diyette
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam KumraL_KrakeR
deniz diyette0
00
00
0Dahlia_
Lenochka11.757
10.10411.400
7.31112.378
10.023@Lady Tenar
@suspushanimcim17.022
6.00816.004
10.01715.009
0@Yzgt66
Lori0
0
00
0@tomrs
Lusi0
00
00
0@Tavsannesi
@BLU38.613
31.69011.212
31.11215.194
33.111Kuchisabishii 13.609 0 0 @CanTorun 25.217 18.482 23.283
!!!
@Yzgt66 cumartesi adımlarını tabloya dahil etmedim. 5.000 altı yazılmayacak diye bildirmiştim.
Amaç sizleri daha fazla hareketlendirmek ve kilo verimini artırmaktı.
Ama malesef 0'lı hanelerimiz yürüyen sayımızı neredeyse geçmiş
Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya
Gecmis olsun. Stres mi yaptin bir seyi?
Menü
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmekten kaşarlı domatesli tost
Birkaç tane biberli yeşil zeytin
1 salatalık
Akşam
7 tane üzüm
1 tabak bamya yemeği
2 buçuk yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2 buçuk litre
Adım 7414
Kuchisabishii @neutral Dahlia_
Tetanoz aşısı oldum bugün, kolum da ağrıyor biraz ateş yaptı gündüz. Bir de belim çok ağrıyor.
Afiyet olsun canım
selam kızlar nasılsınız? tatil yaptım mı bilmiyorum ama eve döndüm. yine aktif olamayacağım yeni bir taşınma bizi bekliyor . emekli olduk bizzzz.
Gunaydin kizlar.
Umarim herkes iyidir. Yogunlukdan bakamiyorum resmen buraya
Umarim esler, menuleri yorumluyor kimseyi tek birakmiyordur
@_Vera_ hosgeldin kuzum
Sabahdan ev isini halletim. Is cikisi kizkardesim gelecek diye.Günaydın canım..
Kolay gelsin sana..
Biz de idare ediyoruz işte burayı :))
Sabahdan ev isini halletim. Is cikisi kizkardesim gelecek diye.
Ama evdeyim. Kizin burnunda cocuk yarasi cikti. Cok bulasici oldugu icin evde. Ve bende evdeyim. Vaktim olur bugun
Günaydın canım sağolasın. Daha iyi gibiyim bugün. Tek öğün yapmaya çalışacağım. Çünkü Cuma'dan bu yana sadece 200 g gitmiş. sanırım benden artık gitmeyecek daha fazla.Çok geçmiş olsun canım..
Bugün nasılsın?
Günaydınlar herkeslereeeGunaydin kizlar.
Umarim herkes iyidir. Yogunlukdan bakamiyorum resmen buraya
Umarim esler, menuleri yorumluyor kimseyi tek birakmiyordur
@_Vera_ hosgeldin kuzum
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun kaptanım çocuk yarası nedir ağrılı bişey miSabahdan ev isini halletim. Is cikisi kizkardesim gelecek diye.
Ama evdeyim. Kizin burnunda cocuk yarasi cikti. Cok bulasici oldugu icin evde. Ve bende evdeyim. Vaktim olur bugun