• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lusi Lusi canimcim bi ilac onermismistin ya hani sabahtan beri ona arastiriyorum emzirirken yan etkisi yok deniyo almayi dusunuyorum ama surekli kullanimda bağışıklık kazanirmiyim yoksa zorlandigim zmn mi kullanim onrilerini bekleyim
Bağırsak tembelliği yapmayan bir takviye dedi doktor içeriği zaten magnezyum. Ama miktar önemli az kullanarak başla içinde ölçü kaşığı var deneyerek faydalı miktarı belirlersin

Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış :KK14:
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya :KK61:

@suspushanimcim Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_

Once spor
Bugun aksam yuzme dersim ve de yoga dersim var, yogaya ilk kez katilicam.
O yuzden adimlarim az ama yine de gece paylasicam, takim adim konusunda geride kaldigi icin halen ilk 3 de yer alma ihtimalim var cunku :olamaz:

Menu

12.00
1.5 kucuk yuvarlak tb ekmeklerinden, icine tereyag ve ev yapimi acuka
1 yumurtadan omlet
avuc ici kuruymeis

16.30
Dev kase ile nohutlu avakadolu salata
Avuc ici kadar kabak cekirdegi

Yuzme dersi oldugu icin yemegi erken biraktim bugun, gece aclik bastirirsa CanTorun CanTorun un tahinli sutunden deneyecegim. Tahinim deniz tuzlu ama, olur mu ki ?
Denemek lazım...
Tahinli sütü rutinime soktuğumdan beri kendimi daha dinç ve hafif hissediyorum. Umarım sen de faydasını görürsün. 😊

Çok çok kolay gelsin o zaman sana:)

MaşaAllah sana ❤️
Ben pertim bugün, başımı kaldıramıyorum, öğle yemeğine kadar dayanabildim, sonrasında uyudum.. Uyandım ama hala uzanıyorum, ben pek baş ağrısı da bilmem oysaki, gözümü zor açıyorum şu an..

Ben yemediğimden bana yok :) evdekilere menemen yaparım büyük ihtimal, onu yaparsam şükrederler :)

Sağol canım ya, sana ne oldu??

Ekledim diye biliyorum, her zaman kontrol ederim bu sabah etmedim böyle oldu..
Gecmis olsun. Stres mi yaptin bir seyi?

Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış :KK14:
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya :KK61:
Cok gecmis olsun ☹️musih etkisi icin uc olcek diyo ama ilk bir olcek deneyim diyorum gunun hangi zmninfa kullanmm gerekiyo bi bilgin varmi

Sağol canım ya, sana ne oldu??
Tetanoz aşısı oldum bugün, kolum da ağrıyor biraz ateş yaptı gündüz. Bir de belim çok ağrıyor.
Menüm..

10.30
2 yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
1 avuç üzüm

15.00
1 küçük tabak et patates yemeği
1 kaşık nohut
Domates, salatalık

1 büyük kupa limonlu yeşilçay
Su 2.5 litre

Birşey olursa yine ekleme yaparım..

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_ Lenochka Lenochka
Afiyet olsun canım

Hay allah geçmiş olsun,
Hadi dinlen eger ki vakit bulursan, çabucak gecsin ins.

Slm 16 Ağustos menüm
Sabah erken saatte 3 incir taze,
11 gibi kahvaltı, melemen bir tabak dolusu ekmek bir dilim, kk az peynir, 4 zeytin

Öğle arada bir armut , iki incir

Öğle sonu 3 buçuk
6 yada 7 çiğ köfte ,bol salata

Çayın yanına çok az Maraş tarhanası tattım, çok az da çekirdek tattım
Akşam 7 gibi süt yapsın diye iki incir yedim taze
2 buçuk litre su
Kuchisabishii Kuchisabishii ,

Normalde bu kadar meyveye cok derim ama incirin yeri bir baska, hem emziriryorsun da, güzel olmus o sebeple, cok begendim.
Aksam ayran da icseydin dadindan yenmezdi 👌
Menüm..

10.30
2 yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
1 avuç üzüm

15.00
1 küçük tabak et patates yemeği
1 kaşık nohut
Domates, salatalık

1 büyük kupa limonlu yeşilçay
Su 2.5 litre

Birşey olursa yine ekleme yaparım..

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_ Lenochka Lenochka

Guzel ama ben tencerede pisen patates yemeginden acayip tirsiyorum, beni en cok o hali sisiriyor, firinda pisen versiyonu ise cok etkilemiyor enteresandır

ay geçmiş olsun ya
halsiz kalmışsındır iyice
zaten hastaydı çocuklar
bakanınız varmı bari

Back