Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablaaa nasılsın ay seni burda görmek beni öyle mutlu etti ki çok özlemişim. Nasıl gidiyor sağlık sorunların bitmiştir inşallah tamamen
Bugün aklımdan geçtin, bizim geveze kız neden ortadan yok oldu dedim.
Sağlığım iyi çok şükür, 2 ay kadar süren bir sakatlık yaşadım o da geçti...
Kilo korumaya geçtim.
Sen nasılsın, yoğunluğun bitti mi?

Herkesler yaz gezmesinde

Hosgeldin.
Hoşbuldumm. Ne güzel herkes gezmelerde. Ben ev ve iş arasında mekik dokunmaktan şizofren oldum. Ayy ben çok zor günlerden geçtim ne depresyonlardan geçtim geldim sonunda özümü bulmaya. Takımdaki herkese en büyük tavsiyem sporu asla bırakmayın spor en başta mental sağlık demekmiş ben bunu öyle iyi anladım ki. İşe girince spor yapamadım ve depresyon sürecim de böyle başladı. Şimdi diva gibi kendime gelicem Allah allaaaaah inşaaaallah.

Ayy kalp kalbe karşı biliyor musun abla rüyamda seni gördüm sana aşı yapıyordum. Diyordum ki abla ben mimarım. aşıdan anlamam sende diyordun olsun kız öyle hızlıca batır iğneyi. Tüm gün bu rüyama güldüm durdum. Ahh çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş Allah bir daha yaşatmasın.
Benim yoğunluğum geçti aslında yoğunluğu yapan bizmişiz sürekli bişeyleri kendimize bahane eden. Kendime geldim çok şükür bugün

Hosgeldin, hemen seni tedavi ederiz.

Ne guzel dedin,
Aynen hareket etmek hem modumuzu yukseltiyor hem kafamiz daha iyi çalışıyor sanki

Acemi nalbant hikayesi...

Hadi bakalım, kendine geldiysen kaldığın yerden aynen devam.

Hosgeldin, hemen seni tedavi ederiz.

Ne guzel dedin,
Aynen hareket etmek hem modumuzu yukseltiyor hem kafamiz daha iyi çalışıyor sanki
Benim 100 bin bakımım geldiiiii. Sanki ben takımdayken siz yoktunuz. Ben vera gerçekten vera nick değil eskiden burda çok konuşuyordum şuan olduğu gibi

Vardim vardim da isim kazasina ugradim.

Alys ben de, mezun da oldum hatta ama tatilde kilo alip geri geldim
Alys sen çok vicdansızca spor yapıyordun seni asla unutmadım. sedulu yla akraba mısınız siz vicdansızlar

selam kızlar nasılsınız? tatil yaptım mı bilmiyorum ama eve döndüm. yine aktif olamayacağım yeni bir taşınma bizi bekliyor . emekli olduk bizzzz.
Emekliliğinizi kutlarım. Ay acaba ben ne zaman emekli olurum daha yeni işe başladım da umarım tatiliniz çok güzel geçmiştir.

Emekliliğinizi kutlarım. Ay acaba ben ne zaman emekli olurum daha yeni işe başladım da umarım tatiliniz çok güzel geçmiştir.
teşekkür ederim canım. ciddi anlamda bir hafiflikmiş sanki ben çalışıyormuşum gibi rahatladım. darısı başınıza bir zaman sonra yıllar çok hızlı geçiyor inan bana.
hayır tatilim kötüydü. ilk 10 gün hasta kedimi tedaviyle geçti. ikinci kısım çok sıcaktı. part 3 ev aramakla geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…