- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.921
Kaptanım merhaba ben tüm çene düşüklüğüm ile geldim buraya. Takımı öyle özledim öyle özledim ki anlatamam.ay geçmiş olsun ya
halsiz kalmışsındır iyice
zaten hastaydı çocuklar
bakanınız varmı bari
Kaptanım merhaba ben tüm çene düşüklüğüm ile geldim buraya. Takımı öyle özledim öyle özledim ki anlatamam.
Bugün aklımdan geçtin, bizim geveze kız neden ortadan yok oldu dedim.Ablaaa nasılsın ay seni burda görmek beni öyle mutlu etti ki çok özlemişim. Nasıl gidiyor sağlık sorunların bitmiştir inşallah tamamen
Hoşbuldumm. Ne güzel herkes gezmelerde. Ben ev ve iş arasında mekik dokunmaktan şizofren oldum. Ayy ben çok zor günlerden geçtim ne depresyonlardan geçtim geldim sonunda özümü bulmaya. Takımdaki herkese en büyük tavsiyem sporu asla bırakmayın spor en başta mental sağlık demekmiş ben bunu öyle iyi anladım ki. İşe girince spor yapamadım ve depresyon sürecim de böyle başladı. Şimdi diva gibi kendime gelicem Allah allaaaaah inşaaaallah.Herkesler yaz gezmesinde
Hosgeldin.
Ayy kalp kalbe karşı biliyor musun abla rüyamda seni gördüm sana aşı yapıyordum. Diyordum ki abla ben mimarım. aşıdan anlamam sende diyordun olsun kız öyle hızlıca batır iğneyi. Tüm gün bu rüyama güldüm durdum. Ahh çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş Allah bir daha yaşatmasın.Bugün aklımdan geçtin, bizim geveze kız neden ortadan yok oldu dedim.
Sağlığım iyi çok şükür, 2 ay kadar süren bir sakatlık yaşadım o da geçti...
Kilo korumaya geçtim.
Sen nasılsın, yoğunluğun bitti mi?
Hoşbuldumm. Ne güzel herkes gezmelerde. Ben ev ve iş arasında mekik dokunmaktan şizofren oldum. Ayy ben çok zor günlerden geçtim ne depresyonlardan geçtim geldim sonunda özümü bulmaya. Takımdaki herkese en büyük tavsiyem sporu asla bırakmayın spor en başta mental sağlık demekmiş ben bunu öyle iyi anladım ki. İşe girince spor yapamadım ve depresyon sürecim de böyle başladı. Şimdi diva gibi kendime gelicem Allah allaaaaah inşaaaallah.
Ayy kalp kalbe karşı biliyor musun abla rüyamda seni gördüm sana aşı yapıyordum. Diyordum ki abla ben mimarım. aşıdan anlamam sende diyordun olsun kız öyle hızlıca batır iğneyi. Tüm gün bu rüyama güldüm durdum. Ahh çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş Allah bir daha yaşatmasın.
Benim yoğunluğum geçti aslında yoğunluğu yapan bizmişiz sürekli bişeyleri kendimize bahane eden. Kendime geldim çok şükür bugün
Benim 100 bin bakımım geldiiiii. Sanki ben takımdayken siz yoktunuz. Ben vera gerçekten vera nick değilHosgeldin, hemen seni tedavi ederiz.
Ne guzel dedin,
Aynen hareket etmek hem modumuzu yukseltiyor hem kafamiz daha iyi çalışıyor sanki
Benim 100 bin bakımım geldiiiii. Sanki ben takımdayken siz yoktunuz. Ben vera gerçekten vera nick değileskiden burda çok konuşuyordum şuan olduğu gibi
Alys sen çok vicdansızca spor yapıyordun seni asla unutmadım.Vardim vardim da isim kazasina ugradim.
Alys ben de, mezun da oldum hatta ama tatilde kilo alip geri geldim
hain suzi. ihanetin çok acı geldi.
Kizzz bebemmm garagozlummm bitanemmm. Eski hesabima giremedim yeni actim. Haci abi sagolsun birlestirdi sonrahain suzi. ihanetin çok acı geldi.
ay kaldım böyle öksüz ama ben. neyse sağlık olsun aramızda olda ismin lori olsun fark etmez.Kizzz bebemmm garagozlummm bitanemmm. Eski hesabima giremedim yeni actim. Haci abi sagolsun birlestirdi sonra
Ben sana ihanet edermiyim lennhosgeldinn canimin ici
Emekliliğinizi kutlarım. Ay acaba ben ne zaman emekli olurum daha yeni işe başladım daselam kızlar nasılsınız? tatil yaptım mı bilmiyorum ama eve döndüm. yine aktif olamayacağım yeni bir taşınma bizi bekliyor . emekli olduk bizzzz.
teşekkür ederim canım. ciddi anlamda bir hafiflikmiş sanki ben çalışıyormuşum gibi rahatladım. darısı başınıza bir zaman sonra yıllar çok hızlı geçiyor inan bana.Emekliliğinizi kutlarım. Ay acaba ben ne zaman emekli olurum daha yeni işe başladım daumarım tatiliniz çok güzel geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?