Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bağırsak tembelliği yapmayan bir takviye dedi doktor içeriği zaten magnezyum. Ama miktar önemli az kullanarak başla içinde ölçü kaşığı var deneyerek faydalı miktarı belirlersin

Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya

Denemek lazım...
Tahinli sütü rutinime soktuğumdan beri kendimi daha dinç ve hafif hissediyorum. Umarım sen de faydasını görürsün.

Gecmis olsun. Stres mi yaptin bir seyi?

Nasilsiniz simdi? Cok gecmis olsun.

Cok gecmis olsun musih etkisi icin uc olcek diyo ama ilk bir olcek deneyim diyorum gunun hangi zmninfa kullanmm gerekiyo bi bilgin varmi

Sağol canım ya, sana ne oldu??
Tetanoz aşısı oldum bugün, kolum da ağrıyor biraz ateş yaptı gündüz. Bir de belim çok ağrıyor.
Afiyet olsun canım

Hay allah geçmiş olsun,
Hadi dinlen eger ki vakit bulursan, çabucak gecsin ins.

Normalde bu kadar meyveye cok derim ama incirin yeri bir baska, hem emziriryorsun da, güzel olmus o sebeple, cok begendim.
Aksam ayran da icseydin dadindan yenmezdi

Guzel ama ben tencerede pisen patates yemeginden acayip tirsiyorum, beni en cok o hali sisiriyor, firinda pisen versiyonu ise cok etkilemiyor enteresandır

ay geçmiş olsun ya
halsiz kalmışsındır iyice
zaten hastaydı çocuklar
bakanınız varmı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…