- 7 Mart 2018
- 472
- 2.013
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.901
Bağırsak tembelliği yapmayan bir takviye dedi doktor içeriği zaten magnezyum. Ama miktar önemli az kullanarak başla içinde ölçü kaşığı var deneyerek faydalı miktarı belirlersinLusi canimcim bi ilac onermismistin ya hani sabahtan beri ona arastiriyorum emzirirken yan etkisi yok deniyo almayi dusunuyorum ama surekli kullanimda bağışıklık kazanirmiyim yoksa zorlandigim zmn mi kullanim onrilerini bekleyim
Denemek lazım...@suspushanimcimKuchisabishii H3RA_
Once spor
Bugun aksam yuzme dersim ve de yoga dersim var, yogaya ilk kez katilicam.
O yuzden adimlarim az ama yine de gece paylasicam, takim adim konusunda geride kaldigi icin halen ilk 3 de yer alma ihtimalim var cunku
Menu
12.00
1.5 kucuk yuvarlak tb ekmeklerinden, icine tereyag ve ev yapimi acuka
1 yumurtadan omlet
avuc ici kuruymeis
16.30
Dev kase ile nohutlu avakadolu salata
Avuc ici kadar kabak cekirdegi
Yuzme dersi oldugu icin yemegi erken biraktim bugun, gece aclik bastirirsaCanTorun un tahinli sutunden deneyecegim. Tahinim deniz tuzlu ama, olur mu ki ?
Sebze yemegini etli yapsan da ayni islevi gorur. Damak tadina nasil hitap ediyorsa. Ac kalma daBugun eklemeyi dusunuyorum ,hergun et tuketmeyi sevemedim hala normalde il3gunden sonra istahim yapanır bakalim
Gecmis olsun. Stres mi yaptin bir seyi?Çok çok kolay gelsin o zaman sana:)
MaşaAllah sana
Ben pertim bugün, başımı kaldıramıyorum, öğle yemeğine kadar dayanabildim, sonrasında uyudum.. Uyandım ama hala uzanıyorum, ben pek baş ağrısı da bilmem oysaki, gözümü zor açıyorum şu an..
Ben yemediğimden bana yok :) evdekilere menemen yaparım büyük ihtimal, onu yaparsam şükrederler :)
Sağol canım ya, sana ne oldu??
Ekledim diye biliyorum, her zaman kontrol ederim bu sabah etmedim böyle oldu..
Tavsiye uzerine ilac almamalisin. Lutfen Uzman bir Dr a danis..Lusi canimcim bi ilac onermismistin ya hani sabahtan beri ona arastiriyorum emzirirken yan etkisi yok deniyo almayi dusunuyorum ama surekli kullanimda bağışıklık kazanirmiyim yoksa zorlandigim zmn mi kullanim onrilerini bekleyim
Nasilsiniz simdi? Cok gecmis olsun.Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya
Cok gecmis olsunKızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Tüm tüm gece acildeydik oğlanla ben hasta olduk kusma mide bulantısı ishal eve sabah 4 te girdik Allah'ım dermansız dert vermesin ne zormuş ya
Tetanoz aşısı oldum bugün, kolum da ağrıyor biraz ateş yaptı gündüz. Bir de belim çok ağrıyor.Sağol canım ya, sana ne oldu??
Afiyet olsun canımMenüm..
10.30
2 yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
1 avuç üzüm
15.00
1 küçük tabak et patates yemeği
1 kaşık nohut
Domates, salatalık
1 büyük kupa limonlu yeşilçay
Su 2.5 litre
Birşey olursa yine ekleme yaparım..
Kuchisabishii H3RA_ Lenochka
Yorgunum ben de. Hangisini oldun, yan etki yapti mi?Bugun ilk doz asimi oldum biraz halsizim sadece 15dk kosabildim sen nasilsinBLU3
Kızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Yorgunum ben de. Hangisini oldun, yan etki yapti mi?
Denemek lazım...
Tahinli sütü rutinime soktuğumdan beri kendimi daha dinç ve hafif hissediyorum. Umarım sen de faydasını görürsün.
Afiyet olsun...2 tk tahin, 1 ck da bal ekledim, badem sutu ile iciyorum
Slm 16 Ağustos menüm
Sabah erken saatte 3 incir taze,
11 gibi kahvaltı, melemen bir tabak dolusu ekmek bir dilim, kk az peynir, 4 zeytin
Öğle arada bir armut , iki incir
Öğle sonu 3 buçuk
6 yada 7 çiğ köfte ,bol salata
Çayın yanına çok az Maraş tarhanası tattım, çok az da çekirdek tattım
Akşam 7 gibi süt yapsın diye iki incir yedim taze
2 buçuk litre su
Kuchisabishii ,
Menüm..
10.30
2 yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
1 avuç üzüm
15.00
1 küçük tabak et patates yemeği
1 kaşık nohut
Domates, salatalık
1 büyük kupa limonlu yeşilçay
Su 2.5 litre
Birşey olursa yine ekleme yaparım..
Kuchisabishii H3RA_ Lenochka
ay geçmiş olsun yaKızlar ne derdin tasan bitmiyor diyeceksiniz ne oluyor böyle anlamadım ya Ankara da salgın varmış
Ablaaa nasılsın ay seni burda görmek beni öyle mutlu etti ki çok özlemişim. Nasıl gidiyor sağlık sorunların bitmiştir inşallah tamamenAfiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?