• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah ah ah senaryo hiç değişmiyor malesef ... çok güvendiğim dediğin kişilerden yiyorsun hep kazığı... ... valla artık devir değişti bacı-kardeş-baba ya bile güvenenlerin kazık yediğini görüyorum da allahım diyorum bunlar nasıl insan nasıl aile....ben ne aileme ne kardeşlerime gr böle bişi düşünemem ne eşime ne dostuma ....

günaydınlaaaar...
aman Allah ım hayalin geldiği naıslda belli geçmişi oku oku bitmiyoooookaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hayalcim seni yine aktif olarak görmek çok güzel...

akşam: 1kepçe nohut yemeği, salata 2dilim ekmek
sabah: 1 yımırta 2dilim ekmek 1dilim peynir çay
şimdide portakal suyu içiyorum

evettt nasılsınız bakalım benim çıtır arkadaşlarım özledim sizi ....
geçmişi okuyamadım daha ama inş herkes iyidir...
ben cuma günü doktora gittim depresyona girmişim dediğine göre ilaç verdi bakalım 3 hafta sonra kontrole gidicem ...
cuma akşamı kına vardı çok güzel geçti ...bir okadar da yorucuydu ...pazar günüde nikah yapıldı ama çok yoruldum valla arkadaşlar pazartesi işe gelmedim ancak dinlendim...
herşey çok güzeldi allah huzur sağlık versin inş ...

jujummm bu arada bu sabah tartıldım 72 çıktım yine bu hafta ilk uyarımı alıoyorum sanırım :utangac::utangac:

hepinizi kocaman öpüyorum güzel arkadaşlarım benim ....

herkese günaydın öpüldünüs cadılar ahanda döndüm hayırlısı bakalım...

evettt nasılsınız bakalım benim çıtır arkadaşlarım özledim sizi ....
geçmişi okuyamadım daha ama inş herkes iyidir...
ben cuma günü doktora gittim depresyona girmişim dediğine göre ilaç verdi bakalım 3 hafta sonra kontrole gidicem ...
cuma akşamı kına vardı çok güzel geçti ...bir okadar da yorucuydu ...pazar günüde nikah yapıldı ama çok yoruldum valla arkadaşlar pazartesi işe gelmedim ancak dinlendim...
herşey çok güzeldi allah huzur sağlık versin inş ...

jujummm bu arada bu sabah tartıldım 72 çıktım yine bu hafta ilk uyarımı alıoyorum sanırım :utangac::utangac:

hepinizi kocaman öpüyorum güzel arkadaşlarım benim ....

tatlım hoşgeldin amin ayrıca,
umarım bi ömür sürecek mutlulukları olur eflenen çiftin,
ayrıca darısı bekarlara sevdikleriyle gönüllerindeki muratlarıyla inş,
ne depresyonu nan delürcen zaar yakında,
canım benim şaka bi yana geçmiş olsun...

günaydınlaaaar...
aman Allah ım hayalin geldiği naıslda belli geçmişi oku oku bitmiyoooookaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hayalcim seni yine aktif olarak görmek çok güzel...

olsun demi o kadar :utangac::utangac:,
sağol tatlım hoşbuldum...

hayalcim hoşgeldin canıma.s.bundan sonra düzgün olarak gelebilcekmisin ..özletiyorsun kendini canımcım

evet geldim işte büromdayım fıstık,hoşbuldum sağolŞeniz...

günaydın funda kıs hoşgeldin nassın kuşum...
kıslar varmısın yokmusun ilk başladığında başvuru formu doldurmuştum mail gelmiş :roflol:...

ya albüme resim koycam olmuyor hata veriyor site ... şu resim yükleme siteleri de olmuyor ... cadı hülya nerden yapcaz ....

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 20 dk
2. bacak esnetme / 15
3. yere yat bacak kaldir / 10
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / :1no2:
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik /:1no2:
9. çapraz mekik /:1no2:
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 15 ye kadar sayarak
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / :1no2:
15. geri tekme / 50
16. :1no2:
17. mekik :1no2:
...

kel hüllada merhem olsa başına sürer cadı pınar bende siteye epeydir resim yükleyemiyorum ya hatalı dosya diyo yada resim geçersiz bende bilmiyorum tatlı cadım...

pınar bişi deyimmi sen gelincen daha güsel çıkmışsın maşallah :nazar::nazar::asigim:,
tatlım Allah mesut etsin sende hakkaten süper çıkmulsın cadı manikürler falan yaramış işe hade hade:)...

günaydın kızlarrr

pınarda gelmiş hanife de gelsin onu da özledik valla....

bu arada bize yeni bir şef gelmişti
gözüm esranın üstünde demiş offff sinirlerim bozuldu....
böyle adi insanlarla bir ara da çalışmak zorundayız işte
afedersiniz dün poktun bugün koktun hesabı resmen

dün akşam 1 kase şehriye çorbası
1 kaseden az patetes yemeği
1 kaseden az keten tohumlu yoğurt yedim
az da haşlanmış tavuk göğsü vardı pilav için tavuk göğsünden bir kaç parça aldım...

sabah iki dilim kepek ekmeği arası peynirli sandviç
daha ara yapmadım iki cevizle ara yapıcam

pınarcım canım benim valla çok güzel olmuşsun hayalin dediği gibi gelinden daha güzel görünüyon bidenem... kilo işini takma kafana şahnur gibi senin metabolizmada etkilenmesin aman ha ilaçlarını tam iç... inş atlatırsın güzelim....

hayal kız eee senidemi varmısın yokmusunda görcez kız git katıl valla ne güzel bendemi katılsam ki kaç mani veriyorlar ... sanırım düzelinli para alıyor katılanlar....

kuzuuu ne iş nie şefin gözü senin üstündeymiş derdi neymiş anamadım ben.....

bu arada bu sabah 62,9 çıktım malesef 1 kilo hedefime 0,40 uzağım başarabilirmiyim bilmiyorum ama denicem ...

ya jujum muhasebeye yeni bir şef geldi ben muhasebe şefi olmayı beklerken her neyse....
benim o adamla pek işim yok ama işte otorite kuracak kendince pat diye yanıma geliyor esra napıyorsun sen şimdi???? ıykkkk uuz oluyorum sanane napıyorsam yapıyorum gerizekalı git işine bak sen..... ben uyuz uyuz cevaplar veriyordum tersliyordum ya da yüz vermiyordum oyüzden öle demiştir..... Ayy inceldiği yerden kopsun ben işimi yapıyorum gerisi vız gelir tırız gider çıkarırlarsa da kendileri bilirler sonuçta ihtiyacım var ama artık sıkıldımm bunladım dayanamıyorum eski esra yok artık....

jujum vallah mail gelmiş açılmadı ben gidemem oraya CAN geberdir beni :roflol:,
tatlım ben bugün lahana çorbasına başladım vatana millete hayırlı uğurlu olsun,
ya anlatmıştım size çizmelerimi açtırmıştım ben aldığımda gecen sene,
şimdi bol geliyordu bana resmen lastiği gevşemiş çorap gibi sıyrılıyodu iki gündür zor çekiyorum fermuarı ne iş anlamadım varya...

181fs6.jpg

148dh4.jpg

123kt8.jpg

61273342sd8.jpg

pınar bana bunlardan al özellikle en alttakinden al gııı:)...

ayyy tşk ederim kızlar valla yorumlarınız süpper geldi ...
jujum valla dikkat ediyorum yemiyorum ama bakalım inş daha fazla bir sorun yaşamadan kurtulurum bu durumdan ...
yaa jujjum oraya katılanlara para vermiorlarmış sadece ulaşımı sağlıyorlarmış ...
kuzu sıkma canını çok kafaya da takma sen işini yaptıktan sonra yapacağı birşey yok ....
evt hanife nerelerde hiç uğramamış ....

Back