• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

he pınar bencede sence o kadar ayakkabıdan bunlar çıktı artık topuklu yapcemde kendime ayakkabıyı :jeyyar:,
sağol canım benim...
kısım hem biz doğruları söledik afeti devran bişi oldun çıktın sen başımıza ben senin çikin hallerinide bilirim :roflol:...

aynen hayal bende açtırmıştım benimde bol geliyor napcez kız biz bu çizmeleriii... napim dursun bir köşede olursa veririm birine ....

nan burda olsa ben giderdim he süslenir püslenir çıkarım hergün teklif 50.000 olsun hemen alır giderim yeter bana derim.. gerisini açmasanızda olur derim....

kuzum anladım canım o birilerinden duymuştur şefliğe senint alip olduğunu ondan gözüm üstünde diyordur ... hayırlısı güzelim emeğin hakkını veren yokki zaten

ooooo süper ayakkabılar bunlar hayal kıs nerde satıliiiiiii.........

pınarcım anam valla güzelleştin git gide de güzelleşmeye devam ediyorsun .. eee sevgülün kıskanmıyormu seni kıs

ben başvuru nasıl falan die merak etmiştim bakmıştım formu yarım doldurmuştum fıstık sonra kapamıştım CANa sölemiştim olmaz falan demişti,orda bazı sorular var hayatta sizi en çok etkileyen olay falan diye onları doldurmamıştım sanırım onla alakalı geldi,
tıkladım açılmadı mail adresinizle giriş yapın dio yaptım ama adres geçersiz dio bakmayım dedim,
valla bende senin gibi aneye babeye bi ev alcak para çıksa yeterdi bana da be gülüm,
ama sağlık olsun ne diyelim,
ayakkabılara gelince nerde satılıyo bilmiyorum bilsem hemen gidip bakacağım jujum geen akşam bi kaç yere baktım kızılayda ya bu sene moda olan ayakkabılar bana göre değil hiç tarzım değel yaw:),
onlardanda koyam bak hep bunlardan var piyasada du koyamda bak....

ayakkabi.jpg

33438_in_l.jpg

index.jpg

r_4ikumzlfxpick6aaa9um.jpg

02alisveris5.jpg

beyaz-yuksek-topuklu.jpg

...

jujum botu ne yapcez yaw yaz geliyo ayakkabıların ökçesi falan değil kendileri garip yav:),
gerçi yaz geliyo diyorum da dışarıda lapa lapa kar yağıyor :roflol:...

jujum çizmeye gelince daralttırabiliriz o kolayda benim başka sorunda var beim ayaklarda küçüldü zayıflayınca büyükte geliyo ayağım içinde gidip geliyo çizmenin :roflol:
CAN dioki geri almaycana söz ver ben daralttırırım onu tek sorun o olsun alırım darını dio:)))...

pınar valla çok ama çok değişmişsin hele şu siyah beyaz bir kızla olan resmin varya süper kızzzzzzzzzzzzzz çok hoş farklı bir hatun portresi çiziyorsun orada....

jujum kıskanıyor valla bazen çokda belli ediyor ... ama allaha şükür üstümde bir baskı uygulamıyor ...şuraya gitme bunu giyme gibi öyle olsa çok daraltır ...

aynen kızzzzzzzzz benim ayakbılarda o sorun var ayak büyük olunca deri ona göre esnemiş şimdi giyiyom ama lak luk ayağımdan çıkcak die korkuyom....

normalde 37 giyiyom ama nerdeyse 36,5 giycem ...

bende çok severim yüksek topuk ayakkabıyı ama boyum iyice uzuyor giyince neyse allahtan bizimkinin boyu bayaa uzunda topuklluarı giyince bile geçiyor beni ....

jujumm valla önceden resim çektirmekten nefret ederdim bu aralar artık hoşuma gitmeye başladı eskisi gibi çirkin çıkmıyroum resmilerde ...önceden çekildğim resimleri kimseye göstermezdim baksana artık forumlarda geziyorum :sm_cool::dance:şakkıdı

tabe seksü çıkıyon gali pınar cadısı çekinin enden boydan :)))),
aman topuklu benimde çok hoşuma gidiyor bi süredir sürekli düz giyiniyordum rahatlık baya hoşuma gitti ama almak gerek artık ince ve yüksek yopuklu dimi ama e şükür dahada güzel oluyoz:),
jujum benim ayak 40,5 canımcım öleydi ama şimdi büyük geliyor bana çizmeler,
39,5 40 ayakkabı kalıbına göre değişiyo tabe bide...

helal bize totoları gıdıkları göbüşleri küçültüyos anam ayaklarda küçüldü süper yav,
benim parmaklar falan inceldi,
jujum pınarla bende şimdilik yüzük takma durumu yok biz artık Allah nasip ederde alırsak yeni ince parmaklara göre alcezde sen yüzükte küçülttürcen demi :roflol:
fundam sağol fıstık...

fundacım tşk ederim canım .... inş sizleride böyle görcez zayıflıcaksınız hepiniz...
yüzüğü daha bir süre takmayalım hayalim yaaa iyi böyle beni korkutuyor bu evlilik düşüncesi , zAten herkes iki gün boyunca herkes sıra sizde bi daha kine sizinkine gelcez deyip durdular yok daha çok erken ben almıyım ....

Back