• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

izmir güzelim ben lahmacunu çok severim canım nasıl çekti anlatamam yemicem başka çaresi yok şimdi gideyim kendime ısırgan yapayım Çok üzgünüm çoook

Kızlar bayya iyi gidiyorsunuz maşallah.

Bende öğlen 1 hazır çorba(78 klr) veee 75 dk. tempolu yürüyüş.

ılerleyen saatlerde bişi daha atıştırırım sanırım.

gulerrrrrr hamiş olma durumun mu var yoksam.. keşke benimde adetim gecikse hamiş olduğumu öğrensem neysem bende 4 aydır korunmuyoprum ama hala bişi yok....

bu arada öğlen iki tavuk köfte ve bir bardak ayran içtim...ve bir saat yürüdüm...

Kuzucum üzgün olacağına mutlu ol bence:) Yazı düşün, lahmacunu yiyememek mi daha çok üzer, bütün yazı oranı buranı örtmeklle uğraşıp, her sabah ne giyeceğim sıkıntısını bir yaz daha yaşamak mı?

Kızlar bayya iyi gidiyorsunuz maşallah.

Bende öğlen 1 hazır çorba(78 klr) veee 75 dk. tempolu yürüyüş.

İlerleyen saatlerde bişi daha atıştırırım sanırım.

şebo valla maaşallah sende süper gidiyorsun :nazar: :lepi:

gulerrrrrr hamiş olma durumun mu var yoksam.. keşke benimde adetim gecikse hamiş olduğumu öğrensem neysem bende 4 aydır korunmuyoprum ama hala bişi yok....

bu arada öğlen iki tavuk köfte ve bir bardak ayran içtim...ve bir saat yürüdüm...

juju Allahın izniyle olur sen sıkma canını...

Kuzucum üzgün olacağına mutlu ol bence:) Yazı düşün, lahmacunu yiyememek mi daha çok üzer, bütün yazı oranı buranı örtmeklle uğraşıp, her sabah ne giyeceğim sıkıntısını bir yaz daha yaşamak mı?

ya şebo doğru söylüyorsun yazın dediğin gibi ne giyicem diye düşünmek oramı buramı örmeye çalışmak istemiyorummm :kahve:

jujum ben istiyorum ama eşim işsiz şu an erteliyoruz hem biraz daha zayıflayım demi...
inşallah sen en kısa zamanda alırsın hayırlı haberi...

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevar neyok kilolar gidiyo yavas yavas

bende doktordan geldim kizin muayenesi vardi bir hafta daha verecem hayayi sonra bitiyo hayirlisi ozaman zarfinda umarim tekrarlamaz bende rahatsizim valla hastaliklar birakmiyo bu siralarda feci bas agrilarim basyladi yaa neden bilmiyom doktorada gitmedim böyle yerden felan bisey almak icin egildigimde kopacak saniyom basim valla napacam bilmiyom gidecemde iste erteliyom bende

jujum gelecek aya sendende duyariz insallah bende iki aydir korunmuyom bakalim hayirlisi nezaman nasipse artikim olsun diye ugrasim yok ama olmasin diyede yok ugrasim

hepinizi öpyürum canlarim

hanife pinar hayal nerelerdesiniz anam iki gündür mesajlariniz yok merak ediyom bak

fundacım eşin en kısa zamanda iş bulur ve sende istediğin kiloda hamile kalırsın inşallah....

ben gidip ara yapayım bir kase yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek öğlen yememiştim ekmeği

herkese slm nasıl benim fıstıklarım,
ben şükürler olsun iyiyim ii ,sadece yoğun geçiyo günler biraz,
bende hamiş olmak istiyorum bende ama ooooo daha :)))),
kızlar hepimize hayırlısını nasip etsin Allah
fundam evet sende biraz daha zayıfla sonra düşün bebişi,eniştede inş tez zamanda hayırlısıyla bulur bi iş,
kızar 3 gündür karnım 9 aylık hamiş karnı gibi ırladı önde eziyo maynak karın,
regl olmadım gnüm baya geçti ha hamiş olma ihtimalim yok ondan eminimde şişlik ve asan darlıklar mahvedyo beni,
sabah artıldım baya uçmuş sinirim bozuldu inş şu regl bi an önce olur bu şişlik neden bende anlarım sebebi,
ha bide yeni bi kırem deniyorum 100 lira verdim çatlak ve sıkılaştırıcı diye kozmetikçi bi arkadaş tavsiye etti aldım denemeye başladım işe yararsa sizede adını vereceğim,yaramazsa içim cıııız etcek ama of...

oooo hayalim gelmiş kız özledik seniiiiii
ya şişkinlik bendede var maalesef inen göbek yeniden portladı :(
ben çıkıyorum kızlar hava da güzel 1 saat yürüyeceğim. öpüldünüz....

zuzum ben anlamadım ki neden bu kadar şiştim ya bi görseniz acayip sinirimi bozuyor bi kaç gündür mahvediyor beni ya,
bende akşamları yürüyüşlerimi yapıyorum,
akşam sauna beldi bağlıyorum müsait oldukça aman yoruldum artık ya,belim ağrımaya başladı gene mekikte çekemiyorum akşam,
yediklerime dikkat ediyorum ama son günlerde sürekli ayak üstü ye koştur sanırım mahveti beni oyy oyy,
hafta sonuna bu karnımın inmesi gerek benim dua edin ne olur,
ayrıca pınarım benim 20 nisanda istanbul işi yattı bacı,eniştemin 40 geliyo o zamana en cumdadan gelcektim ya hani cuma günü 40 ı eniştemin hafta sonu mevlüt olur sanırım benim iş yatar,
mayısa kaldı artık dedim CANa sürpriz yapcaktım ama kaldı diye sağlık olsun ded,k öle CANımız saüolsun hayırlısı dedik...

ahleyarim koşturma devam ülüm iyiyim şükür dedim az gitmeyim kızların kafası dinlensin,
geldim işte,
gelirgelmezde burdan 3 arkadaş hamişti düşürmüşler öğrendim çok üzüldüm ya...

hayalciğim hoş geldin canım topiğe giriyom okuyom çıkıyom valla yokluğun okadar belli oluyorki ben dışarıdan gazel okuyan birine bile
canım şişkinliğini kafaya takma zor günler geçirdin strestende olabilir yani reglide olunca eminim geçecektir hadi öptüm canım kendine iyi bak Şeniza.s.

oo hayal gelmiş sonuunda ii olmana sevindim hayalim... şişlikleri sorma herkeste bir şiiliktir gidiyor nedir anlamadım bende havadamıdır sudanmıdır ... şu sauna beltmidir nedir kaç hafta oldu bir fayda gördün mü hayalim bilgilendir bakem beni... birde ben çatlaklar için hiç bir krem etki etmez die düşünüyorum oluşumunu önleyeblir ama oluşmuş çatlağı yok edemez mantıken.. deri yırtılmasıdır çatlak ki bendede var doğum hatırası bir ara karnımı gerdirim çatlaşlarım gitsin dedim ama kim görcek karnımı benden başka dedim vazgeçtim o zahmetli ameliyata giremem...

hayal biri 7. takımdan da diğer ikisi kim bende bugün tesadüfen öğredim onu üsülmedim felan demiş ama içten içe üzülmüştür... bişi de diyemedim ben böle kötü durumlarda konuşma özürlüyümdür ... hatta genel anlamda konuşma özürlüyümdür siz bakmayın burda carladığıma donar aklırım ne denir bilmem aslında... neysem ... rabbim hayırlısını versin diyelim herkes için.

gülercim kriz sizdemi vurdu anam.....

benim eşim trakyacamda çalışıyor onlarada vurdu 4 gün çalışıp 3 gün ücretsiz izin yapacakalr bir haftada maaşları %30 düşürüldü buna da şükür diyorum ... onu tesellü etmeye çalışıyorum ama çok üzülüyor kolayd eğil inş rabbim herkesin işini kolaylaştırır içi sıra senin eşine de kısa sürede iş nasip eder...

Back