• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Heheeeee yÜzÜk ıŞı zatı bende komedııı...

Şımdı evlendıĞımde aldıĞımız yÜzÜk ben tavan yapıp 80 kıloya ulaŞınca olmadı doĞal olarak bızde eŞımle karadenız seyehatınde gıttık gÜmÜŞÇÜden erzurumdakı gÜmÜŞler ucuz bu arada ordana ldık neysem ordanalyans beĞendık aldık Çota hoŞumuza gıttı neysem 80 cıvardım ozaman ... GÖren beyaz altın sanıyor ya neyse Çaktırmıyorum bende anam ben zayıfladıkÇa bol gelmeye baŞladı yenı yÜzÜkte bende orta parmaĞıma takmaya baŞlamıŞtım alam ona da bol gelmeye baŞlayınca dur dedım gıdem eskı yÜzÜĞÜmÜ deneyem olacakmı... He heeeeeeeeeeeeeee 2 aydır evlılık alyansımı takıyom Şekerler ....

fundacım tşk ederim canım .... inş sizleride böyle görcez zayıflıcaksınız hepiniz...
yüzüğü daha bir süre takmayalım hayalim yaaa iyi böyle beni korkutuyor bu evlilik düşüncesi , zAten herkes iki gün boyunca herkes sıra sizde bi daha kine sizinkine gelcez deyip durdular yok daha çok erken ben almıyım ....

sositososito oh ne ii işte jujum ama harbi senin yüzük işi iyiymiş,
pınarım hayırlısı olsun be tatlım,
zaten hep öle olurya düğüne gidersin sıra sende muhabbetleri falan takma Allah hayırlısını versin fıstık...

Hayalcim hoşgeldin, özletten valla kendini. Reglinin gelmesi için bir koca yada leğene dayanabileceğin sıcaklıkta asu koy buharına otur birkaç kez.

Pınarcım, aveti devran olmuşsun vallah. Tuhh tuhh nazarımız değmesin şekercim.

Esracım senin çalıştığın yer müşavirlik firması falan mı? Adama bak, niye uğraşırsın ki başkalarıyla kendi işine bak sen. Umarım musallat olmaz sana.

fUNDACIM ıNŞALLAH EŞıN BıRAN ÖNCE ıŞ BULUR. nASIL GıDıYOR RECıM?

vaaaaaaaaaaaay beeee pınara bak...sengözlerimebaksanab
süper bi hatun olmuşsun sen..
değişim budur yaaa.. çok hayran kaldım çok hoş ve güzel görünüyorsun
şu siyah beyaz ,siyah takımlı yanında kız arkadaşın var hatta o resmini tek geçerim..yerimseniben

Allah ıılıĞını vermesın gÜler....
Neyse reglı ŞıŞlıĞın ınŞ yarına gıder de sende gÜzel bır sonuÇ alırsın tartıda....

Bu arada yemekte 1 kase erıŞte Çorba ıÇtım ıkı Çatal makarna yedım bır saat yÜrÜdÜm geldım bır tane aktıvıa yedım Şımdı...

pınar gı siz bu enginle pek yakışıyonuz Allah ayırmasın gülüm,
şebom sağol tatlım Şeniz,
funda hade geçmiş olsun darısı bana kıs inş,sabah az belirti vardı ama sökmedi benimde hala akşam 2 aspirin içmiştim kanı sulandırıyo diye söker die,
sabah gene içtim,
deminde suda eriyen içtim 1 tane bakalım inşallah sökecek buda...
jujum afiyet olsun

bende sabahtan beri 3 bardak lahana çorbası,
1 elma,
1 kupa yeşil 1 kupa form çay içtim wcden gelemeyom :)...

kızlar böle haber vermek istemiyorum Allah kötüsünden saklasın inş ii haber alcaz Allahın izniyle
7. takımdan betüş trafik kazası geçirmiş yanındaki arkadaşı iyiymiş ama betüşten haber alamamışlar içerdeymiş dr.lar yanındaymış dua edin ne olur ii olsun o cadı nolur ii olsun senağlama...

inşallah jujum inşallah,
bende tesadüfen aradım sesi çıkmadı bugün banada yazmış bul dün faceden msnden ihtiyacım var sana kız nerdesin diye,
merak ettim,
demin gene aradım kafasını çarpmış kanama bvarmış kulağından falan kan gelmiş o yüzden yoğun bakımdaymış ve durumunu net bişey bilmiyo yakınları,
dua edin kızlar ne olur ii olsun betüşüm...

Hayalcim inşallah birşeyi yoktur. Allah acil şifalar versin...

Şebocum ben pazarlama yapan bir firmada muhasebe+pazarlama departmanına bağlı çalışıyorum... bu yeni gelen denyo bunu bilmiyor herhalde sadece muhasebe sanıyor olabilir yada jujunun dediği gibi muhasebe şefi adayı olduğumdan bana gıcıklık yapıyor olabilir bilmiyorum hayırlısı Allah fırsat vermesin ne diyeyimmm

selam kızlar?nasılsınızs?nasıl gidiyor diyetleriniz?keyifleriniz?

kaç gündür uğrayamadım..eşimin kardeşinde diyabet çıktı..16 gün hastanede yattı.herşey altüst oldu..Allahtan düzene girdi eğitimini aldı şidmi daha iyi..bunun dışında bende pek bir haber yok..umarım hepiniz çok çok iyisinizdir...

jujum kilo çizelgen süper..tebrikler kaydirigubbakcemile2

hayal sendeki değişimde parmak ısırtır...çok güzelsin maşallah..Allah bahtınıda güzel etsin Şeniz

ahleyar,esmeralda sizler nasılsınız canlarım benim..

Back