hayalciğim hoş geldin canım topiğe giriyom okuyom çıkıyom valla yokluğun okadar belli oluyorki ben dışarıdan gazel okuyan birine bile
canım şişkinliğini kafaya takma zor günler geçirdin strestende olabilir yani reglide olunca eminim geçecektir hadi öptüm canım kendine iyi bak Şeniza.s.
canımcım sağol Allah razı olsun ŞenizŞeniz...
sende umarım iyisindir Şeniz...
oo hayal gelmiş sonuunda ii olmana sevindim hayalim... şişlikleri sorma herkeste bir şiiliktir gidiyor nedir anlamadım bende havadamıdır sudanmıdır ... şu sauna beltmidir nedir kaç hafta oldu bir fayda gördün mü hayalim bilgilendir bakem beni... birde ben çatlaklar için hiç bir krem etki etmez die düşünüyorum oluşumunu önleyeblir ama oluşmuş çatlağı yok edemez mantıken.. deri yırtılmasıdır çatlak ki bendede var doğum hatırası bir ara karnımı gerdirim çatlaşlarım gitsin dedim ama kim görcek karnımı benden başka dedim vazgeçtim o zahmetli ameliyata giremem...
jujum doğru dürüst kullanmadım ki fırsat yok 2 hafta oldu alalı daha 3 bilemedin 4 kez kullanabildim düzenli olmayınca ne etki etcek habervercem size ben sonuçları,
kıreme gelince alman malıymış arkadaşa nivea sıkılaştırıcıyı sordum oda işe yaramıyo dedi bunu verdi set bu haftada bir banyoda pilingi var sürüyosun,
hergünde sabahları jeli var ve kıremi uyguluyosun sorunlu bölgene işe yaramazsa gebertirim dedim yasinde tamam ne istersen yap dedi bakalım kullanıyorum tatlım bi kaç gündür benimde,
hızlı kilo verip almalardan kaynaklanan çatlaklarım var sanki doğum yapmış gibi duruyo,
kilo karın bölgemden gitmeye başlayınca buruşuk buruşuk oldu ve belli olmaya başladı önce bu kadar belli değildi,
sıkılaştırıyomuş deriyi pilin soyuyormuş alman malı bişey onuda test edip haber vercem size valla,
keşke yarasada hepimiz kullansak,
inş yarar işe kızlar...
jujum 7. takımdan julyet ve şirin,
6. takımdan ösgem senağlamasenağlama...