Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam yola çıkmadan size merhaba deyip gideyim dedim tabii bir sevşncimi de paylaşayım dün jujum sormuştun ya tartıldın mı diye ben de bu sabah tartıldım kilo almış olmayı beklerken aylar sonra ilk defa 64,7 yi gördüm bu hevesle artık daha bir sıkı gazla devam ederm istanbul beni durduramaz inşallh ordan da kilo vererek dönerim en azından 64,5 olsam bile yeter bol bol yürüyeceğimi düşünüyorum
kamerim inşallah kızının problemi bitmiştir dr dan güzel haberler alırız
nurcanım valla dün kar güzel yağdı da dediğin gibi tutmadı
kızlar hepinizi öpüyorum eğer cumaya tartılamazsam bunu siz listeye yazarsınız kendinize iyi bakın öpüldünüz

günaydınnnn

fundacım moralini bozma bizdede var senin müdrün aysından

yellow canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin...

topliht valla çok sevindim senin adına..... dönüşte bomba gibi bekliyoruz seni

kızlar nurcan, ahleyar, hayal, pınar, izmir, juju,hanife hepiciğinizi öpüyorummmm

hanife hayal ve pınardan hiç ses soluk yok özlettiler kendilerini.....:1hug:

şahnuırcum öncelikle teşekkür ederim kilonu bildirdiğin için malum bu hafta etap sonu kilo durumlarını kontrol edecektim... eh sende bölelikle toplamda 0,60 vererek yırtmış durumdasın tebrikler şekerim....

ve bencede sen bu gazla bol yürüme ile 64 leride atlar yamacıma gelirsin ben 63de seni bekliyorum şekerim...

günaydın şekerlerkaydirigubbakcemile2
canlarım teşekkür ederim hepinize..Allahım isteyen herkesi ev sahibi yapsına.s.
izmir canım ona göre valla çok ıvır zıvır alma..az ama öz olsun esyan..insna ilk evlenirken herşeyi alası geliyor ama sonra atcak yer arıyorkaydirigubbakcemile
sabah kahvaltım yarım simit ve şekersiz çay

jujucum ben geçen hafta zaten 69.6 idim ya gülüm..bakalım cumadan beri hiç tartılmadım..az da olsa vermişimdir inş:çok üzgünüm:

juju yok valla şu 69 ları bir türlü göremedim üstüne dün akşam tartıldım tartılmaz olaydım moralimi bozmak istemiyorum ama durum vahim bilmiyorum bakalım cumaya vakit var ama.....

tamam jujum valla tuz delisi ben diyete başladığımdan belli olabildiğince kıstım... daha da özen göstermeye çalışırım olabildiğince kısıyorum kendimii gece kalktım mesela acıkmışım yemekten sonra arada yapamadım kuzuyla uğraşmaktan saat 10 da uyudu kuzu ben bir tarafa o bşr tarafa düşmüşüz... gece ac bir mideyle uyandım yoğurt yedim yattım... böle böle kendimi dizginlemeye çalışıyorum işte
bu arada detoks neydi yaaaaa

ii etmişin gece açlıkları en kötü durumdur.... canım detoks işte bir günlük yada 3 günlük yada bir haftalık olur değişik türleri vardır sadece sulu gıdalar alma sadece meyva yeme vs.. ben furhmanınkini yapıyordum onda et tavuk balık tok tuz şeker tatlı hamur işi yok... sabah 4 adet meyva ara yok öğlen 1 bardak haşlanmış(tuzsuz)nohut yada kuru fasulye yanında sebze ne yiyebilirsen haşlama buğulama közleme vs vs ... ara gene yok akşam da sebze yiyon ... ama sınırsız yiyorsun bu besinlerden yasaklardan kaçıyon yasak olmayanlardan o öğünde doyabildiğin kadar tıka basa yiyon .. bol bol su içiyon

jujum ben bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum emzirdiğim için zaten çok sık acıkıyorum ben bunu bir gün yapsam gece hortlar dünyaları yerim hiç bana göre değil maalesef...

dün akşamda 1 saat yürüdüm bu arada

bu akşamda niyetim var hatta bu hafta ful 1 er saatlik yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım bir aksilik çıkmaz inşallah....

acıktım yaaa öğlenki menüm;

1 kase yayla çorbası
1 but haşlanmış tavuk (derisiz tabiki)
1 kase yoğurt
ve bollll salata

3 arakadaş sırayla salata yapıp getiryoruz şirkete bazen boş geçiyor ama haftanın 3 günü mutlaka bol salata yiyoruz cokacimcoook

1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir /20
4. yerimde / 200
5. ters mekik /
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik /20
9. çapraz mekik / 10
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 40
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme /10
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /10
18. yanlara eğilme /50
19. stepper /100
20. body shaper /
6.dk video hareketlerinden bazıları
Oryantal /
dün yaptıklarım bunlar
sabahki kahvaltım klasik peksimet peynir
öğlen makarna çorba yarım dilim kızarmış ekmek

sabahtan beri başım dönüyor aşağıdaki eczaneden tansiyonumu ölçtürdüm 13/9 çıktı benim normalime göre yüksek biraz.2 günlük gecikmem var nolur noolmaz dedim bi test aldım negatif çıktı hala kafam düzelmedi

sizler nasılsınız cümleten??

selam kızlar bende geldim sabah sadece tost yedim . şimdi ne yicem düşünüyorum hala:) büyük ihtimalle çorba ve salata olur

yemekten geldim kızlar
lahmacun yediler
yemicem yemicem vericem bu kiloları benden korksun bu kilolar yeter artık yaaa sıkıldımmmmm

Öğle yemeğim:
1 bardak portakal suyu, birde kepekli sandiviç (içinede haşlanmış tavuk göğsü marul roka ve domates koydum)
Birde arkadaşım evde yaptığı pilavından getirmiş.. iki kaşıkta ondna yedim.. çok lezzetli çok hoş bi atdı vardı... içine kori koymuş soslu tavuk yapıp üzerine dökmüş çok değişik birşeydi ondan tatmak istedim zaten:1closedeyes:

yemekten geldim kızlar
lahmacun yediler
yemicem yemicem vericem bu kiloları benden korksun bu kilolar yeter artık yaaa sıkıldımmmmm

ohh iyi yapmışsın kuzuuu yeme tabiiii...
ya bizimde şirkettekiler arada bir söylüyorlar öyle.. koskocaman mutfak naısl buram buram lahmacun pide kokuyor anlatamam.. ben normalde lahmacun pek sevmem ama onlar yerken çok cnm çekiyor.. kokusu çok fena ediyo insnaı ama dayanıcas:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…