Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabahki kahvaltım bir dilim peksimet şekersiz çay peynir ve haşlanmış yumurtaydı
öğlen 5 kaşık kuru fasulye brokoli bir dilim kızarmış ekmek
öpüldünüz canlarım

kızlar selam tekrardan kuzucum canım valla benimde az gidiyor kilolar takma kafana
nurcanım canım naber senin minik kuzular nasıl?
kızlar sabah kahvaltım 4 kaşık müsli ve 1 bardak süt idi
ara olarak 2 tane eti form limon lifli
öğle yemeği olarak 2 dilim kepek ekmek arasına tavuklu sandewiç diyetisyenin listesi bu hafta da böyle bakalım şu ana kadar kaçamak yapmadım öğlen 25 dk yürüdüm

öğlen yemekte yarım kase çorba içtim 3 kaşık cacık yedim okadar... yürüdüm geldim sonra vir aktiva yanında 5-6 tane üzümlü yulaflı bisküvi yedim .....

merhaba fıstıklarkaydirigubbakcemile5
nasılsınız canlarım görüşmeyeli..bende yogun bir hafta sonu geçirdim ve sonunda evimi tasıdım..eski evimde biraz esyam kaldı onlarıda bu akşam tasıycaz ve yeni evime yerleşicem....taşınma esnasından çokk çokk merdiven inip çıktım ..aç kaldım...bu açıdan zayıflayacagımı düşünürken..katı beslenmek zorunda kaldıgım içinde zayıflamamış olacagımı düşnüüyorum:jeyyar:
yalnız bekar arkadaşlara çok önemli bir tavsiyem var burdan..evlenirken lütfen çok çeyiz yapmayın..esyanız az ama öz olsun..mutfak esyalarının ve ıvır zıvır ın çoklugu o kadar yordu ki beni..kendimden nefret ettim bu kadar tak tuk aldıgım içindelikafadulden
çok fazla diet yapamadım ama genede dikkat etmeye çalıştım..umuyorum ki tartıya yansıra.s.

Benimde işler yoğun, herkeste öyle saqnırım?

Yellowcum hayırlı olsun, iyi günlerde oturun, ağız tatlılığıyla. Tartın meydanda değil miydi?

Benım de hem yoĞun hem mÜdÜr engelım var
ara ara gırıp Çıkıyorum kusura bakmayın
nurcum gÜle gÜle otur gÜzelım

Kızlar ben öğle yemeğinden çıktım. Hazır çorbalardan içiyorum. 80 kalori. nesfit çikolatalıdan aldım 1 porsiyonu sütle 150- 200 kalori arası. 2 sini yiyorum. yada nesfit yerine piko yada çikolata kaplı büsküviden(diyet) 2 adet. getirmişsem 1 de meyve .

Bakalım nasıl etkileyecek beni.

Cuma günü 1 saat yürüdüm .h.sonu
eşim yoktu çocukları bırakamadığım için yürüyemedim.

Sabah 1 yumurta 1 dlml beyaz ekmek

Öğlen 1 çorba, 1 piko, 5 altın başak

tşk ederim canım arkadaşlarım..allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin...şebnemcim tartım hangi kutuda bilmiyorum bile..acil çıkarmam gerek emektar tartımılülülülülülü

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim nevar neyok

yellovcum canim benim hayirli ugurlu olsun güzel günlerde oturmayi nasip etsin rabbim sana banada nasip etsin bir ev amin

sahnurcum dikkat et canim kendine az da olsa gidiyo kilolarin sakin arkasini birakma olurmu

jujum nasilsin canim sen napiyosun gittimi sislikler ben daha regl olmaidm valla bu haftada ben regl siskinlikleriyle savasacaga benziyom

kuzum sen nasilsin canim senin kuzu nasil

izmirlim nevar neyok hayatim öptüm canim

nurcanim sen neler yapiyon hayyatim minik kizimiz nasil iyimi

pinarim sen nerelerdesin senin mesajini göremedim canim benim

gülercim sen nasilsin canim nevar neyok sende yine bu hafta inis varmi canim

sebnemcim bu hafta durumlar nasil yine bir inis varmi

gelelim bana ben hafta sonu abarttim demeyim normal yedim bugun sabah bir dilim ekmekle yumurta yedim öglen disciye gittim dolgum düsmüstü cektirdim disimi kurtuldum benden bukadar sabah tartilmamistim yarin bakiyim durumlar ne ona göre beslenmemi düzenlerim

yellow cum hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım
şebom çorbanın yanında nesfit iyi de piko falan yememeye çalış canmım yaa ne kadar diyet dense de çok uygun değilmiş onlar onun yerine yapabilirsen evden küçük bir sandewiç yap mesela ve ayran gayet uygun bir öğle yemeği olur
kamerim canım hastaların nasıl toparladı mı artık iyice
fundacım sen iyi ol yeter şekerim müdüre yakalanma
kızlar akşam ve yarın sabah fırsatım olur mu bilmiyorum yola çıkıyorum eğer fırsatım olmazsa kendinize iyi bakın ben haftasonu regliden dolayı artan iştahımı engelledim bakalım istanbuldan hayırlısı ile kiloalmadan değil vererek gelmek istiyorum şimdilik bu kadar kızlar

sahnurcum kayinpeder daha hastanede yatiyo esim daha iyi ben iste burnum akiyo sadece kaynanada iyi simdilik kizimda hava cekiyodu biliyosun cigerleri icin dün bitti yarin kontrole götürcem sabah bakalim ne diyecek umarim iyilesmistir canimb enim

öğlen yemekte 4 kaşık kabak 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt yedim
kuzu sorma canım ekmeği azaltsam çok daha iyi olucam ben
şahnur iyiyim canım benim kızlarda ii teyzesi kar yağdı diye heveslendiler ama hevesleri kursaklarında kaldı:) tutmadıaalesef kar
sağol kamerim iyiyim ben küçük kızımı şimdi uyuttum geldim bakiim diye
fundacım izmir iyisiniz inşallah
juju tatlım öğle yemeğini niye geçiştiriyosun akşam için çok aç oturursan sofraya çok yemezmiin canım . tabi sen daha ii bilirsin

nur canım hayırlı olsun ağız tadıyla otur evinde
hanife pınar hayal gelin garii

nurcanim valla iste ilk gün zorlandik hava vermede ama sonra alisti kendi tuttu hep bende cok korkuyodum yaptirmazsa diye ama öyle olmadi cok sükür hala arada öksürügü devam ediyo bakalim ne yapcaz hayirlisi

bir bekar olaraktan bu tavsiyeni dikkate alacağıma emin olabilirsin.. ayrıca annemede ileticem bu notunu.. sürekli onu al kızım bunu al kızım demesin diye banakaydirigubbakcemile3
birde yeni evin hayırlı olsun yellowcum.. yeni evinde mutlu günler geçirirsin inş..

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar... güzel sabahlar....

sabah : 2dilim fırında kızarmış sucuklu ekmek
2 bardak çay

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

sarışeker güle güle saplık ve huzurla oturmak nasip etsin yeni evinde rabbim......

gülercim ara ara bize de mani oluyor başımızdaki yetkili kişi onun için sıkma canını sen öncelikle iş huzurunu sağla oke şeker....

nurcancım aslında geçiştirmiyorum yemeği beğenmedim canım çekmedi vs nedenleden öle az yedim kaktım...ama az yiyincede yürüyüşten döndüğümde açlık hissediyorum malesef....

neysem ikigündür sabah 6 gibi kalkıyorum ama yürümeye üşeniyorum bir kaksam aslında sonu gelecek ne güzel olur şimdi sabah sabah yürümek....

simircim sen nasılsın güzelim....

şahnurcum ii yolculuklar sana da ....

hanifeden ses yok nerde acaba????

hayal da hala gelmedi en azından girer bişiler derdi ya noldu ki nie gelmiyor ki

bu arada kim kaldı saymadığım kuzu , open hımmmmm aklıma başka gelmedi unutmadım inş...

ahleyar canımcım hastaların nasıl oldu sende bir türlü yakanı kurtaramadın hastada....

Günaydın şekerler...

Akşam işden çıkmadan arkadaşım çokonatın yeni şekli çıkmış, ikram edince yedim.

Telafi etmek için evde 4 kşk. çorba, 4 köfte, domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…