Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımcım sağol Allah razı olsun ŞenizŞeniz...
sende umarım iyisindir Şeniz...

jujum doğru dürüst kullanmadım ki fırsat yok 2 hafta oldu alalı daha 3 bilemedin 4 kez kullanabildim düzenli olmayınca ne etki etcek habervercem size ben sonuçları,
kıreme gelince alman malıymış arkadaşa nivea sıkılaştırıcıyı sordum oda işe yaramıyo dedi bunu verdi set bu haftada bir banyoda pilingi var sürüyosun,
hergünde sabahları jeli var ve kıremi uyguluyosun sorunlu bölgene işe yaramazsa gebertirim dedim yasinde tamam ne istersen yap dedi bakalım kullanıyorum tatlım bi kaç gündür benimde,
hızlı kilo verip almalardan kaynaklanan çatlaklarım var sanki doğum yapmış gibi duruyo,
kilo karın bölgemden gitmeye başlayınca buruşuk buruşuk oldu ve belli olmaya başladı önce bu kadar belli değildi,
sıkılaştırıyomuş deriyi pilin soyuyormuş alman malı bişey onuda test edip haber vercem size valla,
keşke yarasada hepimiz kullansak,
inş yarar işe kızlar...

jujum 7. takımdan julyet ve şirin,
6. takımdan ösgem senağlamasenağlama...

amin jujucum ya çok zor bir yıldır tek başıma idare etmeye çalışıyorum benden daha zor durumda olanlar da vardır şükür diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

hepinize iyi akşamlar bu arada bin kaç gündür çok sıkmamama rağmen sabah 100 gr eksik çıktım sevindim inşallah tartım bozulmamıştır, öpüldünüz...

hayalcim valla ben o konuda ümitsizim.. reklamlarda felan çıkıyor ya rejenmidir nedir ona bile inanmıyom ben inş fayda eder de bende alırım.....

gülercim valla zor ama şükür ki sen çalışıyorsun bende eşime onu diyorum dua et ki ben çalışıyorum ya eşleri çalışmayıp isten çıkarılanları düşün ne yaparlardı diyorum .... zor vall zor ... işinini kıymetini bilmek lazım...

Hayalım gercekten ÜzÜldÜm ya rabbım sabır versın onlara gercekten zor durum olsa gerek rabbım tez zamanda yenısını nasıp eder ınsallah canım

jujum fundam Allah yardım etsin gene şükür siz çalışıyosunuz da eve idare edersiniz Allahtan gelen herşeye şükürler olsun hayırlısını versin Rabbim,
fundacım hala ardayla uğraşıyorum hala kızı dün annemlere bugünden için gitsemmi demiş ama sesi çıkmadı,
aman bakalım hayırlısı olsun gelip gidiyorum işte,
hanım bi anası kaldı mal derdine düştü kocayı nasıl besleyecek neyse sinirleniyorum bu konuyu açına bakalım ben çocukla devam anlayacağınız,
tatkım kıremi deneyim azda olsa bi işe yaradığını görürsem haber vercem size...

ya valla bende hamiş olmadım die kasıyordum kendimi ... aslında herşeyde bir hayır vardır benim hamiş olamamamda da onların düşüklerinde de vardır bir hayır ...

Gecekten krız heryerı vurdu benım esım calıstıgı fırmadada gece vardıyasını kaldırdılar ıkı vardıya gıdıyolar artıkım yakındada kısa calısmaya gececekelr hayırlısı yanı nedeyım gercekten zor burda ıssızlık cogaldı gıtgıde rabbım darda koymasın kımseyı ınsallah

fundam ii akşamlar gülüm,
ajleyarım öle valla ösgeye nasıl sevinmiştim istiyodu artık hayırlısı bakalım,
kanda çocuk çıkıyomuş ultrason ve idrarda çıkmıyomuş kanaması falan olmuş yarın gitcekmiş ama çocuk yokmuş,

jujum bende inanmam da mecbur denemem lazım artık karnım çok rahatsız tmeye başladı hem sıkılaştırsa bile kar bana biliosunuz benim sorun karnımla,
gerçi şükür oda eriyo,
şu reglde olsada rahatlasam geriliyorum gene sinirlerim alt üst oluyo ufacık bişeyde...

Tabıkıde jujum hereyın hayırlısını rabbım bılır belkı bu dar zamanda bır cocukla zorlanmayın dıye olmuyodur bellımı olur gecen gÖrsenız howtvye bır tane kanserlı kadın gelmıstı yarabbım gÖrsenız hamıleymıs 6 ay anlamamıslar okadar kemotarapı felan gÖrmÜs doktorlar gel alalım yoksa sakat dogar sende ÖlÜrsÜn demısler ama kadın dogurmus cocugu gÖrsenız masalllah nur topugıbı saglıklıda hıc bıseyı yok rabbım ne mucızeler yaratıyo ıste herserde bır hayır vardır dıye bosuna dememısler basımıza gelen kÖtÜlÜklerdede bır hayır aramamız lazım degılmı

kaç gün var regline hayalim....

inş fayda eder bende karnımı sevmemeye başladım şükür eridi benim ama yumuşak bir deri kaldı eee okadar esnedi kii.. hoş öle sarkık değil ama işte sıkılaşmaz nası sıkılaşsın ... bir diyetisyen insan derisi naylona benzer esnedikten sonra eski halini almaz demişti.. aklımda hep o var

ya valla bende hamiş olmadım die kasıyordum kendimi ... aslında herşeyde bir hayır vardır benim hamiş olamamamda da onların düşüklerinde de vardır bir hayır ...

öle tabi jujum herşeyin hayırlısı olsun öle dilemek lazım Allahtan...

canımcım herkesin durumu kötü,bakalım benim işi ne olcak,
büronun hipotek vardıya anlatmıştım büro gidiyo kadının kocası saklıyo hala cumartesi büroya gittim kitaplarımı alayım die,
kapıya bilirkişi geldi diye kağıt asmışlar bide geldik yoktunuz ide polisle gelcez açcaz die yazı asıp gitmişler erkek olan patrona haber verdim karısına sölemiyo hala bakalım ne olcak bekliyoruz,
170bin ödenecek adam karısına sölemiyo banda söletmiyo,
büro gitti gidiyo,
kadında hergün sabah dio hülya sen olmadan büroya gidemem ayşe ardanın yanına gelsin biz büroya geçelim dşie,
ben gitmeyince ne malı yolluyo büroya ne kendi gidiyo kapalı duruyo öle geçen haftadan beri,
bi süredir arkadaşının bürosunda çalışoydu sölemişimdir size,
bu benim ,işe ara verdiğim 2 aylık sürede orada çalışmaya başlamıştı dönecek şimdide beni bekliyo tabi garibin kocasının çevirdiğinden haberi yok offff off,
hakkımızda hayırlısı bakalım...

valla öle kamerim... bu arada sen ben süpriz yapabiliriz desene .....aslında kardeşimin düğününde öle kocaman karnım olmasın istiyordum ben ... şimdi hamile kalsam düğünde 6. ay bitmiş oluyor çok çıkmaz ama gne de zor bir durum olur ben böle düşündükçe psikolojikma etkileniyor ve olmuyor die düşünüyorum

deme ya hayal... özel sektörde yönetici olmak ta zor valla... iice batağa girmeden kurtarsalar bari kendilerini hoş kadına sölese ne değişecek ki .. adam ben geriliyorum bari karım da gerilmesin evdeki huzur bir müddet daha kalsın diyordur

jujum 10 unda oluyodum tatlım ama daha yok en geç 12sinde geliyodu ama malesef ne güzel kaç aydır düzenli oluyodu ya,yollarını gözlüyorum resmen,
tatlım demin tvde karından yğ alma soğuk lipo ve gögüs byütme maeliyatını gösterdiler o kadar iğrençki hele o göğüs amliyatı şebom geldi aklıma Allahım yardım etsin dedim anam bi tuhaf oldum,
ben öle ameliyat olamam gülüm bi şekilde yol bulmam gerek zaten bendeki durumda o altındaki yağ tabakası eridikçe artık deride gevşeme oldu bendede sarkma gibi değil ama baya yumuşadı çatlak tam itmesede dert değil şu karnım sıkılaşsın yeter,
uzun zamandır görşmediğimiz insanları cenazeden dlayı gördüm insanlar beni görünce tanayamıyor gözlerine inanamıyor,
beni o zayıf oan kardeşim sananlar bile oldu ablan nerde diye soruyolar,
aslında itiraf edeyim evet acı günlerde üzgüdük ama o insanlardan duyduklarım o halde bile hoşuma gitti,
çokmu bencilim bilmiyotum ama insan oğluyuz işte hayat devam ediyo...

jujum büronun hipoteğe gittiğinden haberi var kadının ama işte son icranın dayandığından yok dolandırıldı bunlar çok güvendikleri bi tanıdıkları tarafından,
ipotekle para alcaklardı bankadan adam dedi benim kredim var bankada adamın mal carlığı tirilyonla ifade edilio düşünün,
bunlarda gübendi kadının adına büro verdi vekaleti,
meğer adamın bütün mal varlığı üstünde hacizler hipotekler varmış vekaletle bu başvurunca bizim büroda gitti adamın işlerne,
üstüne bunlar 5 kuruş alamadı kredi diye,
olan oldu işe 185 binlik büro 10binle idiyo ve yapacak hiçbişey yok aslında,
kadına sölesede kadında yapamaz bişey ama birden duyunca daha kötü olcak...

hayalim acı tatlı aynı anda geçiyor hayat bencillik değil bu........neysem canlarım ben kaçar birazdan çıkcam yarın görüşürüz....

akşama yayla çorba içicem ...

hepinizi öptüm hayırlı akşamlar fıstıklar çocuk uyandı metve yedircem üyyaa die sesleniyo sıpa pekte tatlı yav:)
yarın gelerim müsait olursam öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…