hayalciğim hoş geldin canım topiğe giriyom okuyom çıkıyom valla yokluğun okadar belli oluyorki ben dışarıdan gazel okuyan birine bile
canım şişkinliğini kafaya takma zor günler geçirdin strestende olabilir yani reglide olunca eminim geçecektir hadi öptüm canım kendine iyi bak Şeniza.s.
oo hayal gelmiş sonuunda ii olmana sevindim hayalim... şişlikleri sorma herkeste bir şiiliktir gidiyor nedir anlamadım bende havadamıdır sudanmıdır ... şu sauna beltmidir nedir kaç hafta oldu bir fayda gördün mü hayalim bilgilendir bakem beni... birde ben çatlaklar için hiç bir krem etki etmez die düşünüyorum oluşumunu önleyeblir ama oluşmuş çatlağı yok edemez mantıken.. deri yırtılmasıdır çatlak ki bendede var doğum hatırası bir ara karnımı gerdirim çatlaşlarım gitsin dedim ama kim görcek karnımı benden başka dedim vazgeçtim o zahmetli ameliyata giremem...
gülercim kriz sizdemi vurdu anam.....
benim eşim trakyacamda çalışıyor onlarada vurdu 4 gün çalışıp 3 gün ücretsiz izin yapacakalr bir haftada maaşları %30 düşürüldü buna da şükür diyorum ... onu tesellü etmeye çalışıyorum ama çok üzülüyor kolayd eğil inş rabbim herkesin işini kolaylaştırır içi sıra senin eşine de kısa sürede iş nasip eder...
ya valla bende hamiş olmadım die kasıyordum kendimi ... aslında herşeyde bir hayır vardır benim hamiş olamamamda da onların düşüklerinde de vardır bir hayır ...
Gecekten krız heryerı vurdu benım esım calıstıgı fırmadada gece vardıyasını kaldırdılar ıkı vardıya gıdıyolar artıkım yakındada kısa calısmaya gececekelr hayırlısı yanı nedeyım gercekten zor burda ıssızlık cogaldı gıtgıde rabbım darda koymasın kımseyı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?