Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jujum haklısın ama artık bu kadar dikkat edip de verememe durumu beni nerdeyse isyana getirdi dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik ama bakalım ne olacak çünküm yarın istanbula gidiyorum haa aklıma gelmişken ben bu hafta bildirimde bulunamayacağım jujum istanbuldan cuma gece döneceğim o yüzden beni aynı geçersen sevinişrim artıkşahnurcum biliyorsun kilo alma serüvenin böle iştahının açık olması ile başlamıştı bu işin önüne geçeceğini düşünüyorum aman ha güzelim yavaş yavaş da olsa iniş yaşamaya başlamışken çıkışa geçme.....
Günaydın...
Hafta sonunu öğlen kaçamklarlarla dolu ama akşamına bişi yemeyip dengelemek suretiyle, az da olsa inişle bitirmenin mutluluğu içindeyim. Bu haftadan umutluyum.
Şişgocum 2 side mümkün, aslında sen kendini dahaiyi bilirsin. kaçamağın neydi. ?
İzmirlim sabah yenen börekten bişicik olmasss, zira kalan kısmı gayet iyi tamamlamışsın canım.
Şahnur oğluna geçmiş olsun canım. Regli mi oacaksın işltahın artrtmış? Frennnle canımcım kandır haffi şeylerle. Ne güzel uzun zamandır bir istikrar yakaladın aman bozma.
Juju bitttimi reglin, nasıl geçti h. sonun?
yok canım tartılmadım ctesi gün şişliklerim de vardı 65,7 idim cuma sabahı 65,1 ikenŞahnurcum Şuanda kaÇ kİlosun tartıldın mı hİÇ????