• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar nasilsiniz hafta sonu nasil geciyor bakalim

sahnurcum cok gecmis olsun canim benim umarim cabucak iyilesir bu cocuklarin hastaliklari bitmedi gitti valla

herkeslereeee günaydıııınlaaaar...
mutlu huzurlu bir hafta diliyorum hepinize...

hemen yediklerime geçiyorum...

cumartesi
öğlen: kocca bir tabak salata ve domates çorbası
ara: portakal ve 2tane gliserin
akşam: çıtır tavuklu salata yoğurt soslu ve 4 kaşık nohut yemeği

pazar
sabah: 1bardak meyve suyu karışıkmeyveli
1tane peynirli börek(yiyip yememkte çok kararsızdım ama böreğin cazibesi beni mahvetti.. çok sıcak ve lezzetliydi.. annemin elllerine sağlık)

öğle: pek birşey yedim denemes ama 1fincan türk kahvesi, ıhlamur, yeşil çay içmişimdir bol miktarda
malum dışarda ve kır kahvesinde olunca bol bol bişiler içiyosun:))

akşam: 1tane balık (çipuraydı ama çok kocaman değildi ve boool limonlu bir salata)

şahnurcum biliyorsun kilo alma serüvenin böle iştahının açık olması ile başlamıştı bu işin önüne geçeceğini düşünüyorum aman ha güzelim yavaş yavaş da olsa iniş yaşamaya başlamışken çıkışa geçme.....

simir
güler
kuzu

merhaba güzellerim iisinizdir inş.....

ya takım uzun zamandır böle boş olmamıştı hafta sonu pek giren olmammış.. burada hayalin eksikliğide baya baya hissedilir oludu ... bugün işe başlıcakmı acaba uğrarmı.inş gelir merak ettim nasıl iimi acaba..

kızlar cvp veirriseniz sevinirim regli olmak üzereyim yani 3--4 güne olurum bu durum şişkinlik yapabilirmi yani tarıya 500 grm oalrak yansırmı umarım yansır öle ümit ediyomm yoksa tartıya yansıyan haftasonu kaçamağımın sebep olduğunu düşünmeye başlayacağımmm

Günaydın...

Hafta sonunu öğlen kaçamklarlarla dolu ama akşamına bişi yemeyip dengelemek suretiyle, az da olsa inişle bitirmenin mutluluğu içindeyim. Bu haftadan umutluyum.

Şişgocum 2 side mümkün, aslında sen kendini dahaiyi bilirsin. kaçamağın neydi. ?

ızmirlim sabah yenen börekten bişicik olmasss, zira kalan kısmı gayet iyi tamamlamışsın canım.

Şahnur oğluna geçmiş olsun canım. Regli mi oacaksın işltahın artrtmış? Frennnle canımcım kandır haffi şeylerle. Ne güzel uzun zamandır bir istikrar yakaladın aman bozma.

Juju bitttimi reglin, nasıl geçti h. sonun?

Hafta sonum fena deĞıldı Şebom reglı de bıtmedı hala yarına bıter dıe dÜŞÜnÜyorum....

ŞıŞgo canım artık bu gıbı soruları takımına sorarsan sana daha faydalı olacaktır... Aynı soruları hem bıze hem takımına sorma rıca ederım....

günaydınlarrr

şahnurcum biliyorsun kilo alma serüvenin böle iştahının açık olması ile başlamıştı bu işin önüne geçeceğini düşünüyorum aman ha güzelim yavaş yavaş da olsa iniş yaşamaya başlamışken çıkışa geçme.....
jujum haklısın ama artık bu kadar dikkat edip de verememe durumu beni nerdeyse isyana getirdi dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik ama bakalım ne olacak çünküm yarın istanbula gidiyorum haa aklıma gelmişken ben bu hafta bildirimde bulunamayacağım jujum istanbuldan cuma gece döneceğim o yüzden beni aynı geçersen sevinişrim artık

Günaydın...

Hafta sonunu öğlen kaçamklarlarla dolu ama akşamına bişi yemeyip dengelemek suretiyle, az da olsa inişle bitirmenin mutluluğu içindeyim. Bu haftadan umutluyum.

Şişgocum 2 side mümkün, aslında sen kendini dahaiyi bilirsin. kaçamağın neydi. ?

İzmirlim sabah yenen börekten bişicik olmasss, zira kalan kısmı gayet iyi tamamlamışsın canım.

Şahnur oğluna geçmiş olsun canım. Regli mi oacaksın işltahın artrtmış? Frennnle canımcım kandır haffi şeylerle. Ne güzel uzun zamandır bir istikrar yakaladın aman bozma.

Juju bitttimi reglin, nasıl geçti h. sonun?

şebom regli olmuştum gecen perşembe akşamı ondandı birazda bu iştah açıklığı ama 2 günde bitti anlamadım neden bu kadar az sürdü gerçi cuma acaip fazla kanamam olmuştu da bi düzen bozukluğu var şu ara

kızlar cuma akşamı çok feci iştahım vardı....
cuma 1 saat yürüyüş yaptım.....
akşam abarttım maalesef
cumartesi ve pazarı kendimden umutsuz bir şekilde geçirdim.... keyfim yoktu ama kaçamakta olmadı cumartesi ve pazar....
sizinde keyfinizi kaçırmak istemiyorum sankim bu kilolardan hiç kurtulmayacakmışım gibi geliyor..... bugün daha iyi hissediyorum

cuma 1 saat
cumartesi 1 saat
pazar 1 saat

yürüdüm......

bugünde bir engel olmazsa 1 saat yürüyecğim
şimdilik bu kadar

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek arası peynir ve domates ve 2 şekerli çay (şekeri kesmeliyim üfffff sabah bir bardak çay içiyorum onuda şekersiz içemiyorum)

sonrası
1 bardak yeşil çay
1 büyük bardak su
1 bardak ıhlamur

şimdide ara yapıcam
2 tane kadar ceviz yicem....

Kuzum karamsar olma kurtulamasak bızler kutulamazdık bak bızde o yollarden geÇtık geldık sende geÇeceksın sakın yılma yÜrÜyÜŞe devam yedıklerıne dıkkat etmeye devam ... Damlaya damlaya gÖl olur mısalı azar azar gıdecek ama hep gıdecek...

jujum inşallah bende kendimi senin söyledikerinin aynısıyla telkin ediyorum....
kafa gidip geliyor.....

selam kızlar
şahnur geçmiş olsun canım
sabah 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı bal 1 bardak süt içtim
dün akşam tereyağlı yumurta yedim 3 dilim ekmekle ekmek çok oldu ama yumurtanın hepsini yemedim canım yemek yemek istememişti

yemekten geldim ay takım iyice sahipsiz kalmış
herkes benim gibi depresyon da ya da yoğunusuz kızlar herhalde...

öğle yemeğim
1 kase mercimek çorba
2 dilim ekmek
1 kaseden az taze fasulye

ahhh bir ekmek tutkunu da senmisin nurcannn
şu ekmek tutkumdan vazgeçsem incecik olcam ama en onu bıraksam o beni bırakmıyo kaydirigubbakcemile4

buarada öğlen 25dk bel, bacak ve kolları çalıştıran spor aletlerinde spor yaptım.
spor yapmadan öncede 15-20 dk ısınma yürüyüşü yaptım

birde bu metobolizma hızlandıran çaydan hafta sonu yaptım ve içtim.. elmalı tarçınlı karabiberli vs..
tadı çok hoşuma gitti yaaa... başladım b u hafta sık sık içicem uamrım faydasını görürüm...

Back