Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amanin meres cadısı gelmiş......

naber kız cadııııııııııııııı

iim askimmm sen nasilsinnn,, bakiyorumm hep ayni yerdesinnn, kac hafta oldu yaa hala bana yetisemedinnn:roflol:ahhh ahhhh,,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah nazarlardan saklasınn bi derdi olmadımı mışıl mışıl uyur tabiiii....adını ne koydunuz....

gülerrr bu gidişle bende şu puanlıya başlıcam galiba....ama kızlarr karnım biraz daha indi dere tepe oluyorum o biçimm yaniii...haftaya inş veririmm

hakkat ösge adını ne koydu acaba.....

alam ya meres gene başlama bana yetişemedin die.. kız valla 62leri gördüm de regli şişliği vra napam anam liderlikten vazgeçmemek için az az veriyom yoksa bacalarım boşluğa düşerim.....

hanifem hemen toparlan ve bişielr yap detoks mu yaparsın puanlı mı bilmem anam bişeye başla ... biliyorsun bu sefer kaçış yok kural ihlali yok mazeret yok... topun cucunda ilk ben varım bir uyarım var bu hafta öle bir asılmalıyım ki uyarım yeşil olmalı

selam kizlar ben geldim son durumumuz ne acaba ben bi bakiyim ayricaeylül kizimiz icinde cok üzüldüm tanidiklarima mesaj yolladim umarim ulasanlar olur arkadslardanda rica ettim tanidiklarina yollasinlar diye

meres hos geldin canim benim nasilsin canim nevar neyok neler yapiyon

napiim canm ya bi deisiklik yok hep ayni istee,, hayat dewam ediyooo,, bnde okudumm cokk uzuldumm ya, elimizden bisi gelmiyoki,, ankarada akrabayi birak arkadasim bile yokk,, allahimm yardimm etsinnn,, cokk zorrr,,biz kendimizee en ufak seyleri dert ediyoruzz, ama insanlarin bizim dert ettimizz seyleri nimet olarak kabul edebileceklerini dusunemiyoruzz,, hersey insanlar icinn,, allahimmm en kisa zamandaa sifasini werirr insallahhh,,

hakkaten özge ne koydunuz ismini gül sima degilmiydi ama ziyaretci defterinde bazi arkadaslarin zeynep yazmislar benmi yanlis anladim

ben geldim bi tabak yoğurtlu makarna yedim 1 kasede sebze çorbası içtim sabahda 1 dilim ekmek ve 1 parça peynir 1 bardakta süt içtim nesquikli değil artık eve almıyorum:roflol: çok içiyom çünkü

Kıs meres son halİnİn resmİnİ koyda bİr bakem ayol sana

heheheheh olsaa dukkan seninn,,ama bi ara koyarim,,cidden ,, kameramda bozuk esim bakicakti yapildigi an cekcem ,, tamammii canimcmmm,,a.s.

ooohoooooo yine kimsecikler yok üstleik saatte 11 oldu hani:))
bende geç girdim bgn...
neyse..

akşam: 1kase çorba, 2kaşık pilav, 1parça tavuk göğsü
sabah: 1bardak portakal suyu, 2 etimek arası vişne reçeli

günaydınlarr meres cim canım özlettin kendini yaa daha sık uğra
kaan dün gece çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık hiç keyfim yok dün akşam yarım çikolatalı gofret yedim iştahım acaip açık bakalım hakkımda hayılısı yememeye çalışıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…