Sanırım aynı sorunu bende yaşıyorum.bende öyle düşünüyorum canım o yüzden çok inandırıcı gelmedi yani birde ellerim kollarım bile şiş şuan anlamadım yeşil çay içiyorum şimdi iner inşallah
Merak etme.kızlar ikinizde esas takımdasınız lütfen daha fazla dikkat edin artılarınız özellikle emel çok fazla.
kız evde adımla ben dışarı çıkmıyorum evde adımlıyorum. üstelik bunu evde yapmanın faydasını söyleyeyim hemen sana. dışarıda adımlarken vücut kaslarını kontrol etmen çok zor adımlıyorsun hızlı hızlı bitti. ama evde yaparken ben dizlerimi çekip kartal yürüyüşü yapıyorum. bunu yaparken kalçalarımı sıkıyorum. omuzlarım dik başım ileriye bakacak şekilde duruyorum böylece omurgamda rahatlıyor. kollarımda kukla gidi olmuyor hareket halinde. karın kaslarım bu duruşla istemsiz kasılıyor zaten. burundan derin nefes alıp yavaş yavaş veriyorum.Esim evde yok.. cocuk evde dışarı çıkamıyorum canim esim gelince mutlaka çıkarım ama 20 bin falan olur ancak..30 zor.ama elimden geleni yapicam
offf herkes unutuyor ya ptesi cuma fotolu canım.Ya ben sabah tartıldım foto çekmeyi unuttumama yalan yok 63.3 geldim
kızlar ikinizde esas takımdasınız lütfen daha fazla dikkat edin artılarınız özellikle emel çok fazla.
babam geldi aklıma. biz almanyadan kesin dönüş yapıyoruz babamın bana aldığı hatıra nedir biliyor musun? ve ben sadece 9 yaşındayım.Kizlar eşim iki gün önce şöyle bir alet almış. Kullanan veya kullanan birilerini tanıyan var mı?
Aklı sıra bana sürpriz yapmış ama ben onun sürprizlerini genelde sevmem. Hep bir köşeye attığımız, sonra da evden çıkardığımız şeyler olur.
Ucuz da değil. Bana sorsa almazdım.
Daha çok ben kullanırım diye düşünmüş ama, imkanı yok. Zangir zangir titrerken üzerinde dengede kalmam mümkün değil.
Kendisi şimdilik kullanıyor. Faydası yoksa zaman geçmeden iade ederdik. Onu da kırmadan nasıl derim bilmem.
Ayy su erkekler çocuk gibi. Yaş aldıkça da her şeye aliniyorlar.
600 gr artı gelınce unutmusumne hemen dışlıyonuz
akşam 17:00 son öğün=> 2 lahmacun bol yeşillik ayrantartıyı görünce haklısın tabi ceydoş ama ben kilo alacak şekilde beslenmedim cumaya inşallah eksi gelicem
Sesli güldüm.babam geldi aklıma. biz almanyadan kesin dönüş yapıyoruz babamın bana aldığı hatıra nedir biliyor musun? ve ben sadece 9 yaşındayım.
Eki Görüntüle 2874511
Ben ilk defa unuttumkız evde adımla ben dışarı çıkmıyorum evde adımlıyorum. üstelik bunu evde yapmanın faydasını söyleyeyim hemen sana. dışarıda adımlarken vücut kaslarını kontrol etmen çok zor adımlıyorsun hızlı hızlı bitti. ama evde yaparken ben dizlerimi çekip kartal yürüyüşü yapıyorum. bunu yaparken kalçalarımı sıkıyorum. omuzlarım dik başım ileriye bakacak şekilde duruyorum böylece omurgamda rahatlıyor. kollarımda kukla gidi olmuyor hareket halinde. karın kaslarım bu duruşla istemsiz kasılıyor zaten. burundan derin nefes alıp yavaş yavaş veriyorum.
offf herkes unutuyor ya ptesi cuma fotolu canım.
kızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.
@_Vera_Dahlia_ @AppLesma @asena87 @Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @caroline84 O okuyan_e CEYDOS @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR Alys @Lusi magickk Mahi57 @Nalyeccc H3RA_ @Ozlemlerhayallar
@pisi pisi kopatim @Suzan Avci @Tavsannesi @Yzgt66
Tamam adimlayacagim canim söz.. ayni okulda çalıştığımız komsum var o da simdi okulda kizimi ona birakmayi deneyecegim olur derse hemen çıkarım...ya da onun kizini da alıp iste kızlarla stada giderim cocuklar oynar Ben yururum yapacagim bir seyler sozkız evde adımla ben dışarı çıkmıyorum evde adımlıyorum. üstelik bunu evde yapmanın faydasını söyleyeyim hemen sana. dışarıda adımlarken vücut kaslarını kontrol etmen çok zor adımlıyorsun hızlı hızlı bitti. ama evde yaparken ben dizlerimi çekip kartal yürüyüşü yapıyorum. bunu yaparken kalçalarımı sıkıyorum. omuzlarım dik başım ileriye bakacak şekilde duruyorum böylece omurgamda rahatlıyor. kollarımda kukla gidi olmuyor hareket halinde. karın kaslarım bu duruşla istemsiz kasılıyor zaten. burundan derin nefes alıp yavaş yavaş veriyorum.
sen beni bekliyorsun atlamak için geçen yılda böyle oldu.
bu bişey değil bunu gördüğü zaman annemin halini görmeliydin. şimdi benimde gözümün önüne geldi. gülüyorum hala.Sesli güldüm.
Allah sağlıkli, uzun ömürler versin.
Benimki de adım mı kıMaşallah nasıl bu kadar yürüyorsunuz ya ben 10 bin adım atsam öpüp başıma koyayım harikaymış
Bugun de yuruyecegiz canimGünaydın fit hatunlar bugün neler yapacaksınız bakalım ben disardayim işlerim var ketojenik ve omad yapacağım 3 gün alnimin akıyla çıkmayı ümit ediyorumöğlen saat 2 de yiyip Ertesi güne kadar bisey yemiyorum belki eve gelince yoğurt yerim ama sağlam yemem lazım öğlen ki acikmayayim