Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar eşim iki gün önce şöyle bir alet almış. Kullanan veya kullanan birilerini tanıyan var mı?
Aklı sıra bana sürpriz yapmış ama ben onun sürprizlerini genelde sevmem. Hep bir köşeye attığımız, sonra da evden çıkardığımız şeyler olur.
Ucuz da değil. Bana sorsa almazdım.
Daha çok ben kullanırım diye düşünmüş ama, imkanı yok. Zangir zangir titrerken üzerinde dengede kalmam mümkün değil.
Kendisi şimdilik kullanıyor. Faydası yoksa zaman geçmeden iade ederdik. Onu da kırmadan nasıl derim bilmem.
Ayy su erkekler çocuk gibi. Yaş aldıkça da her şeye aliniyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-21-10-48-07-09_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-06-21-10-47-58-55_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 19
Esim evde yok.. cocuk evde dışarı çıkamıyorum canim esim gelince mutlaka çıkarım ama 20 bin falan olur ancak..30 zor.ama elimden geleni yapicam
kız evde adımla ben dışarı çıkmıyorum evde adımlıyorum. üstelik bunu evde yapmanın faydasını söyleyeyim hemen sana. dışarıda adımlarken vücut kaslarını kontrol etmen çok zor adımlıyorsun hızlı hızlı bitti. ama evde yaparken ben dizlerimi çekip kartal yürüyüşü yapıyorum. bunu yaparken kalçalarımı sıkıyorum. omuzlarım dik başım ileriye bakacak şekilde duruyorum böylece omurgamda rahatlıyor. kollarımda kukla gidi olmuyor hareket halinde. karın kaslarım bu duruşla istemsiz kasılıyor zaten. burundan derin nefes alıp yavaş yavaş veriyorum.
Ya ben sabah tartıldım foto çekmeyi unuttum ama yalan yok 63.3 geldim
offf herkes unutuyor ya ptesi cuma fotolu canım.

babam geldi aklıma. biz almanyadan kesin dönüş yapıyoruz babamın bana aldığı hatıra nedir biliyor musun? ve ben sadece 9 yaşındayım.

Ben ilk defa unuttum

Tamam adimlayacagim canim söz.. ayni okulda çalıştığımız komsum var o da simdi okulda kizimi ona birakmayi deneyecegim olur derse hemen çıkarım...ya da onun kizini da alıp iste kızlarla stada giderim cocuklar oynar Ben yururum yapacagim bir seyler soz

Günaydın fit hatunlar bugün neler yapacaksınız bakalım ben disardayim işlerim var ketojenik ve omad yapacağım 3 gün alnimin akıyla çıkmayı ümit ediyorum öğlen saat 2 de yiyip Ertesi güne kadar bisey yemiyorum belki eve gelince yoğurt yerim ama sağlam yemem lazım öğlen ki acikmayayim

Ben Cuma Cumartesi Pazar toplam 3 günde 39.081 adım atmışım herkes hesaplayıp yazıversin H3RA_ a kolaylık olur.Hem de aysunayy ’ın dediği gibi ilk 10u görür ona göre yürürüz
Maşallah nasıl bu kadar yürüyorsunuz ya ben 10 bin adım atsam öpüp başıma koyayım harikaymış

Bugun de yuruyecegiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…