Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım artık kontrol tartısını da fotoğraflı yapıyoruz. Cuma günü yapar gibi
Bilmiyordum fotografli oldugunu. Kahvaltimi da yapmis bulundum. Artik bundan sonrakilerde fotografli yaparim

Bu yaris icin ayri liste demi kaptanim super:KK36:
Durumumuzu bir gorelim
adım tablosu olarak tüm üyeler olacak
zaten cuma günü en yüksek toplamlar seçilecek
çoktan aza sıralama şeklinde olmasının bir anlamı yok şu anda her an biri atak yapıp adım sayısını çoğaltabilir
şekil a ben 😂

adım tablosu olarak tüm üyeler olacak
zaten cuma günü en yüksek toplamlar seçilecek
çoktan aza sıralama şeklinde olmasının bir anlamı yok şu anda her an biri atak yapıp adım sayısını çoğaltabilir
şekil a ben 😂
Tabi sen daha iyisini bilirsin de kaptanim..Bence çoktan aza sirala diğer takimla karşılaştırmak ve yarisin içindeki durumumuzu görmek için en iyisi :KK45: karisik olunca kafam karışıyor benim anlayamıyorum...bir de ilk 5 imizi görelim onlar da kopmasın yarıştan hem..Ben kopmam da:KK45:..bugun yapamıyorum sadece..

Tabi sen daha iyisini bilirsin de kaptanim..Bence çoktan aza sirala diğer takimla karşılaştırmak ve yarisin içindeki durumumuzu görmek için en iyisi :KK45: karisik olunca kafam karışıyor benim anlayamıyorum...bir de ilk 5 imizi görelim onlar da kopmasın yarıştan hem..Ben kopmam da:KK45:..bugun yapamıyorum sadece..
tablo yapmak totonun üstünde oturmak demek biliyon dimi😂
kızım hedef koydum kendime bugün çok iş vermeyin bana 😂😂

neden yapamıyorsun ama olmaz ki bak ben ağrıyan totişimle birazdan kalkıp yapmaya başlayacağım.

X