vallahi bu 1 kilo aldırıyorsa ben daha yarım bile yememakşam 17:00 son öğün=> 2 lahmacun bol yeşillik ayran
ben sustum menün konuşsun.
Yaa o zaman tekrar hesap yapayımcuma dahil degil
benim de guzel adimim var cumadan, bosa
Günaydın fit hatunlar bugün neler yapacaksınız bakalım ben disardayim işlerim var ketojenik ve omad yapacağım 3 gün alnimin akıyla çıkmayı ümit ediyorumöğlen saat 2 de yiyip Ertesi güne kadar bisey yemiyorum belki eve gelince yoğurt yerim ama sağlam yemem lazım öğlen ki acikmayayim
Kiz benim çok zamanım kalmadı ki . Hemen bu işi çözmeliyim. Annelere.gidicem cunkisen beni bekliyorsun atlamak için geçen yılda böyle oldu.
bu bişey değil bunu gördüğü zaman annemin halini görmeliydin. şimdi benimde gözümün önüne geldi. gülüyorum hala.
cuma : 70,7 kg
bugün : 71 kg
fark : +300 gr hayır şişlik vs değil ne yazık kas yaptım adım yarışı yüzünden.
A Arrietty_ @seduluH3RA_
Eki Görüntüle 2874516
cumartei ve pazar olacak. o zaman şöylemi yapsak adım görsellerimizle beraber hergün toplu adım sayısı mesajı yazalım bak ben ilk mesajı yazayım onun gibi olsun işler kolaylaşır.
ay evet ya benimde kalmadı 4 temmuz bu kadın yollara düşer. dönüşüm ağustos olur.Kiz benim çok zamanım kalmadı ki . Hemen bu işi çözmeliyim. Annelere.gidicem cunki
dinlenmiyorum valla elime geçen her fırsatta yürüyorum. nereden çıktı bu yarışma diye söyleniyorum içimden hep. diyordum ya hep ben spor yaparsam kas yaparım hemen ortaya çıktı fırsatçılar neyse. bu hafta geçsin normale dönerim.kizlar persembe gunu dinlenme gunu yaparsiniz, vucut toparlanir,
spordan sonra yeterince dinlenme / esneme yapilmadiginda normal arti gelmek.
ben taaa ertesi gune iniyorum agir spor yapmis isem, bir baskasinda aynisi olmuyor ama biraz da bunyeye bagli.
Evet şaşırtmak lazım arada şok olsun noluyo diye sarsilsinben de bugun degisiklik olsun diye 3 ogun beslenecegim
vucuduma kucuk surprizler yapiyorum kusmesin diye
Sende üzüldün bana dimiOo bebeğimm
harikasın yavrum. işte böyle kazanacağız bu yarış bizim olacak.Ceydosum sana gelsinayarladım kizi bırakamadım ama komsunun kızıyla getirdim. Kenarda oynuyorlwr CEYDOS
Hava çok sıcak oluyordu şansıma bulutlu
Eki Görüntüle 2874556
Ekledimkızlar bu şekilde ekleyebiliriz hergün bir önceki günü alıntılayıp toplam rakam verebiliriz.
Fit Club 🏋🏻♀️
günaydın, kontrol tartisi sonucu +1 kg cuma 89,1 pazartesi 90,1 dün akşam 2 lahmacun fazla oldu biliyorum ama 1 kilolukta yemedim yaa ödemdir ödem diyorum :63: @Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girikwww.kadinlarkulubu.com
Ay artık gidelim yoksa.patlayacam hersey üstüme.geliyor. bıktım yemin ederim. Hırsımı çocuklardan eşyalardan alıyorum.cumartei ve pazar olacak. o zaman şöylemi yapsak adım görsellerimizle beraber hergün toplu adım sayısı mesajı yazalım bak ben ilk mesajı yazayım onun gibi olsun işler kolaylaşır.
ay evet ya benimde kalmadı 4 temmuz bu kadın yollara düşer. dönüşüm ağustos olur.
dinlenmiyorum valla elime geçen her fırsatta yürüyorum. nereden çıktı bu yarışma diye söyleniyorum içimden hep. diyordum ya hep ben spor yaparsam kas yaparım hemen ortaya çıktı fırsatçılar neyse. bu hafta geçsin normale dönerim.
Anlamadımkızlar bu şekilde ekleyebiliriz hergün bir önceki günü alıntılayıp toplam rakam verebiliriz.
Fit Club 🏋🏻♀️
günaydın, kontrol tartisi sonucu +1 kg cuma 89,1 pazartesi 90,1 dün akşam 2 lahmacun fazla oldu biliyorum ama 1 kilolukta yemedim yaa ödemdir ödem diyorum :63: @Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girikwww.kadinlarkulubu.com
Kumralcim miyomun çok mu büyükmüş ameliyat olacaksın ben orayı kaçırdım daEkledim
bilmem mi o duyguyu. gidişime 14 gün kaldı ve ben hazırlık yapmıyorum bir bezginlik bir bıkkınlık var herşeyi balkondan atasım var. 1,5 ay önce ayakkabılar için dolap aldım. o kadar zaamndır arabada bekliyordu. dün eşim nihayet çıkardı. eski ben olsa onu alır kurar sonra her şeyi yerleştirirdi.Ay artık gidelim yoksa.patlayacam hersey üstüme.geliyor. bıktım yemin ederim. Hırsımı çocuklardan eşyalardan alıyorum.
adım sayılarını gösteren fotoyu ve gün gün artı toplamlarınıAnlamadım
7cm di iğne oldum canım 1 cm küçülmüş.Şu an 6cm ,çok kanamam oluyor diye gitmiştim.alıcaklar bakalım inşallahKumralcim miyomun çok mu büyükmüş ameliyat olacaksın ben orayı kaçırdım da