tabloları yapıcam canım birazdan
Canım k.validen nasıl oldu?tabloları yapıcam canım birazdan
şimdi spordan geldim
yağ yakımı durmadan adımlamam lazım
Bu yaris icin ayri liste demi kaptanim supertabloları yapıcam canım birazdan
şimdi spordan geldim
yağ yakımı durmadan adımlamam lazım
kızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.
@_Vera_ @AKovserAppLesma asena87 Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur bnnu caroline84 @emell_ CEYDOS Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR @Lady Tenar Lusi magickk Mahi57 N Nalyeccc H3RA_ Alp_BuRc
@pisi pisi kopatim @Suzan Avcitavsannesi @Yzgt66
Bilmiyordum fotografli oldugunu. Kahvaltimi da yapmis bulundum. Artik bundan sonrakilerde fotografli yaparimCanım artık kontrol tartısını da fotoğraflı yapıyoruz. Cuma günü yapar gibi
Aç uyanınca çok dayanamıyorum hemen yemem lazımcanim sabahin korunde tartilinca ben de arti cikiyorum,
imkan varsa biraz gez dolas oyle tartil.
adım tablosu olarak tüm üyeler olacakBu yaris icin ayri liste demi kaptanim super
Durumumuzu bir gorelim
Benı nıye etıketlemıyosunuz gruptan çıktım da haberımmı yokkızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.
@_Vera_ @AKovserAppLesma asena87 Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur bnnu caroline84 @emell_ CEYDOS Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR @Lady Tenar Lusi magickk Mahi57 N Nalyeccc H3RA_ Alp_BuRc
cuma günü hedef kilo belirtmediğin için olabilir mi???Benı nıye etıketlemıyosunuz gruptan çıktım da haberımmı yok
600 gr artı gelınce unutmusumcuma günü hedef kilo belirtmediğin için olabilir mi???
gayet iyi durumu ablacım, bugün evine gittiCanım k.validen nasıl oldu?
sen kilonu paylaş hedefini yaz sonra tablodasın.600 gr artı gelınce unutmusumne hemen dışlıyonuz
Bununla geçmiş olsun. Herkes evinde yerinde iyi olsun.gayet iyi durumu ablacım, bugün evine gitti
hatta doktordan geldiği gün hiç bir şeyi kalmamıştı
doktor kristalleri yerine oturtmak için bazı hareketler yaptırdı hemen düzeldi onlarla
Tabi sen daha iyisini bilirsin de kaptanim..Bence çoktan aza sirala diğer takimla karşılaştırmak ve yarisin içindeki durumumuzu görmek için en iyisiadım tablosu olarak tüm üyeler olacak
zaten cuma günü en yüksek toplamlar seçilecek
çoktan aza sıralama şeklinde olmasının bir anlamı yok şu anda her an biri atak yapıp adım sayısını çoğaltabilir
şekil a ben
tablo yapmak totonun üstünde oturmak demek biliyon dimiTabi sen daha iyisini bilirsin de kaptanim..Bence çoktan aza sirala diğer takimla karşılaştırmak ve yarisin içindeki durumumuzu görmek için en iyisikarisik olunca kafam karışıyor benim anlayamıyorum...bir de ilk 5 imizi görelim onlar da kopmasın yarıştan hem..Ben kopmam da ..bugun yapamıyorum sadece..
neden yapamıyorsun ama olmaz ki bak ben ağrıyan totişimle birazdan kalkıp yapmaya başlayacağım.Tabi sen daha iyisini bilirsin de kaptanim..Bence çoktan aza sirala diğer takimla karşılaştırmak ve yarisin içindeki durumumuzu görmek için en iyisikarisik olunca kafam karışıyor benim anlayamıyorum...bir de ilk 5 imizi görelim onlar da kopmasın yarıştan hem..Ben kopmam da ..bugun yapamıyorum sadece..
Esim evde yok.. cocuk evde dışarı çıkamıyorum canim esim gelince mutlaka çıkarım ama 20 bin falan olur ancak..30 zor.ama elimden geleni yapicamneden yapamıyorsun ama olmaz ki bak ben ağrıyan totişimle birazdan kalkıp yapmaya başlayacağım.
Ya ben sabah tartıldım foto çekmeyi unuttumkızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.