- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sil tüm yedikleriniKahvalti
Tost makinesinde közlenmiş biber
Tost.makinesinde sucuk 6 7 dl
1.5 dl ekmek
Peynir
Zeytin 4 5 adet
Domates salatalık çiğ biber
Qksam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 kase pul biberli naneli yogurt
Su 2 lt oldu 3 yaparim
1 sade kahve
2 bardak cay
Spor sonra
H3RA_ @Tavsannesi
1 dilimde kaldıysan çok sıkıntı değil bence.Saat olarakta erken yemişsin çünkü. E gün içinde de az yemişsin.aysunayy H3RA_
Kahvalti 9h30 kk peynir ,domates,biber,cay
Aksamuzeri 15h 1ince dilim pizza(normalde yemiyorumesim bugunde mi yalniz yiycem dedi babalargununu kutlarken aldik) ,salata
10kadar cerez ,kahve
3Lt su +
Spor 40dk kosu *240puan
30dk temp.yuruyus * 75puan
17.000adim * 510puan
TOPLAM =825PUAN
Eki Görüntüle 2874337
Simit yarımda kalsaydı keşkeMesajları okurken saati kaçıracaktım
hemen menümü yazayım
Sabah:
1 simit (ödül yaptım cumartesi zannettim.. çok kilo vermiş gibi)
2 kare peynir
Salatalık
Tam yazarken şimşek düştü biyere Allahım aklım gitti ya neyse devam
öğle:
1 kase ev yoğurdu içine
1 salatalık
1 ceviz
1 tatlı kaşığı chia
akşam:
2 bardak filtre
1 salatalık
Su 3 litre
Adım 17000 510 p
140 dk tempolu yürüyüş yaptım bunu da hesaba kaycak mıyım?
@sedulu Eki Görüntüle 2874371
Makarna yarım porsiyonda kalsaydı keşkeA Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Sabah: maydonoz kürü
12.00: 1 Krep, 2 parça çemensiz pastırma, peynir, zeytin, domates, 2 tk tahin pekmez
Gün içinde : 3 Malatya kayısısı tam olgunlaşmamış , 5 kiraz, 1 şeftali
20.00: 1 köfte, 1 tabak tereyağlı makarna
2.5 lt su
Bugün çok kötü bir gün bana göre sabah eksi gelmiştim ama ne hikmetse doymadım ve karbon aldım kontrol tartı öncesi adımlarda bana yakışmadı yarın telafi edicem inşeAllah
11.620 adım: 348 puan
60 dk hızlı tempo yürüyüş :150 puan
498 puan
Ödemlere savaş açmışsın bugün
Merhaba hoşgeldinizHerkese iyi geceler, ilk günümün menüsünü yazayim hemen:
Sabah: bir servis kaşığı sucuklu yumurta, 3-4 yk yoğurtlu biber, bir dilim beyaz peynir, iki dilim abaza peyniri, 7 zeytin, domates, yeşillik, bir iki ceviz, beş altı badem, bir çar kaşığı kadar tahin.
Akşam: beş yk bulgur pilavı, beş yk tavuk, salata, bir kase ezogelin çorbası
Su:2.5 litre
Spor:10.300 adım
A Arrietty_ @sedulu CEYDOS
tamam yazdım adını altın harflerle
spor yapmadığını görenler demişlerki öldüyumurta orucu devam
sabah eggloaf yumurtadan yapılmış
öğle : yumurta pudingi yumurtadan yapılmış
akşam : yumurta pudingi yumurtadan yapılmış
az önce kaşık bulgur enerjim düştü iyice başım ağrıyor.
su : 2500 ml
spor : 30357 adım : 910 puan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_
kurt kadınlarım
@Suzan Avci Lusi
Eki Görüntüle 2874382 Eki Görüntüle 2874383
Hayir kuzum. Bizim takimda yuksek adim yapan cok az. Onlarda baya var. 30+ 20+1 kisi 32 bin paylaşmış baska da göremedim 1.leri var beni gecti ise daha da 0 adim atarim
vay vay vay içinden ne cevherler çıktı. aedenli nin dediği gibi bize meydan okunmaya görsün dağları deler .ferhatı şirine kavuştururuz. sen yapamazsın bizim lugatımızda yokkkkspor yapmadığını görenler demişlerki öldü
söyleyin onlara efsane geri döndüüü
ay nasıl hemencecik oluyo yaYok 20 hemencik oluyo ki
Diyorum ya canim onlarda yuksek adim atan kişi sayısı fazla tama 1.leri hadi 40 bin atiyor diyelim ama arkada en az 3 4 kisi 30 bin uzeri ya da ona cok yalin atiyor...Hayir kuzum. Bizim takimda yuksek adim yapan cok az. Onlarda baya var. 30+ 20+
ceydoşa yapamazsın de beklevay vay vay içinden ne cevherler çıktı. aedenli nin dediği gibi bize meydan okunmaya görsün dağları deler .ferhatı şirine kavuştururuz. sen yapamazsın bizim lugatımızda yokkkk
attım ya bugün daha ne istiyorsun ölem mi he ölem mi ben yani.Diyorum ya canim onlarda yuksek adim atan kişi sayısı fazla tama 1.leri hadi 40 bin atiyor diyelim ama arkada en az 3 4 kisi 30 bin uzeri ya da ona cok yalin atiyor...
Yani cok rahat yenerler gibi görünüyor.. bizde 30 bin adim atan var mi yok 20 kac tane o da sayılı ya da yok
Ben derecemi aldim çekiliyorum
ha yok yapicam diyen arkadaşlarım varsa sonuna kadar da devam ederim
Evet onlarda yarisan daha cok ama pes etmicezzzzDiyorum ya canim onlarda yuksek adim atan kişi sayısı fazla tama 1.leri hadi 40 bin atiyor diyelim ama arkada en az 3 4 kisi 30 bin uzeri ya da ona cok yalin atiyor...
Yani cok rahat yenerler gibi görünüyor.. bizde 30 bin adim atan var mi yok 20 kac tane o da sayılı ya da yok
dün saat saat bugünü planladım halbuki ama evdeki hesap çarşıya uymadı 20-22 arası sızmışım azıcık. kendime geleyim derken zaman geçti. plan şu bu göbek azda olsa gidecek kendime pantolon etek aldım 70 ler stili üstüne crop bluz ile giymeyi planlamaktayım. o yüzden evet artık sporda bende varım. tercihen koşu ama istediğim gibi adım yapamıyorum koşma moduna geçersem.ceydoşa yapamazsın de bekle
hırslı kadının hali başka oluyo
ya git deliii sokma aklımaDiyorum ya canim onlarda yuksek adim atan kişi sayısı fazla tama 1.leri hadi 40 bin atiyor diyelim ama arkada en az 3 4 kisi 30 bin uzeri ya da ona cok yalin atiyor...
ben bir ara yürürken 30 sn koşu 200 adım tarzında yapıyordumdün saat saat bugünü planladım halbuki ama evdeki hesap çarşıya uymadı 20-22 arası sızmışım azıcık. kendime geleyim derken zaman geçti. plan şu bu göbek azda olsa gidecek kendime pantolon etek aldım 70 ler stili üstüne crop bluz ile giymeyi planlamaktayım. o yüzden evet artık sporda bende varım. tercihen koşu ama istediğim gibi adım yapamıyorum koşma moduna geçersem.
Valla ayaklarına sağlık harika adim canimyumurta orucu devam
sabah eggloaf yumurtadan yapılmış
öğle : yumurta pudingi yumurtadan yapılmış
akşam : yumurta pudingi yumurtadan yapılmış
az önce kaşık bulgur enerjim düştü iyice başım ağrıyor.
su : 2500 ml
spor : 30357 adım : 910 puan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_
kurt kadınlarım
@Suzan Avci Lusi
Eki Görüntüle 2874382 Eki Görüntüle 2874383
Hergun bu adim sayısı olsa işteattım ya bugün daha ne istiyorsun ölem mi he ölem mi ben yani.
ben şöyle yaptım dün 1000 adım olana kadar koşu temposu sonra puf var evin merkezinde onun etrafımda 5-6 tur adım sonra tekrar 1000 adım koşu. işte mesele ben adım ve koşu sevmiyorum yapamadığımdan değil dağ bayır gez deseler koşa koşa giderim mesele boş boş bu işi yapmak. neyse bir meydan okuma var bitsin özüme dönerim.ben bir ara yürürken 30 sn koşu 200 adım tarzında yapıyordum
zaten koşuyu arada tempo düşürmeli öneriyorlar