Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ellerine sağlık kaptanım cuma dengesiz bir gündü puan kırsan bile hakkındır bende alınmaca kırılmaca yok biliyorsun. İnce düşünüp açıklaman için de çok teşekkür ederim

Ya ne kullanıyonuz baanada soyleyın sındırım ve boşaltımla olan seylerı benım en buyuk sorunum bu en son sınamekı içecem ha
Canım ben keçiboynuzu unu aldım, kusura bakma geç cevapladım yeni girebildim. Geçmiş yaptım uyuyacam çok yorgunum
Gerekirse bu kadınlar kulübünü satın alırım beeeğğğ
Yürü beee
Süpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım
Hoş geldin
Kuzum üç gün yokum buralarda gezmelerdeyiz
yine de meraktan çatladım geçmiş yapmadan uyumadım böyle okudum gözlerim kapanmasın diye

Yaparimda olan aedenli cicegime olur
Ah benim minnoş kalpli sultaaaaanım
Söyleriz ona özet geçeriz ya da bize değilde rakip takımı spamla kuzu en iyisi
Valla okudum aferin bana

Merhaba
Olur Ilk sayfayi tekrar okurmusunuz Ilk postu? Ve katilim formunu tekrar doldurmanizi Rica edecegim
Tabi ki birazdan formu tekrar doldururum
Hosgeldin
@rockandroll sende hosgeldin
Hoş buldum, teşekkür ederim
Hoş buldum, teşekkür ederim formu birazdan dolduracağim. Yok Kayseri'ye değil Yozgat'a taşındık ama Kayseriliyim

Kullanıcı Adı :erciyes111
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuğum var, oğlum 5,5 kızım 1,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Boyunuz :160
Kilonuz:64.7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : doğumlar ve tatlı aşkı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için istiyorum. Aynada kendimi beğenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, önce 8. Gruptaydim. İzne ayrılmıştım. Döndüğümde grup kapatılmıştı. İkinci olarak da 4. Grupta bulundum. Geçen sene bu zamanlar taşınma işleri dolayısıyla izne ayrılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…