Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Foto isterükkk saskin bakkal
Bu yetiyor mu gidip apartmanın merdivenlerini de çekeyim mi :KK70:

IMG_20210620_001202.jpg

Lusi Lusi merdiveni nasıl sayıyorsun kız :KK64:
Apartmanın merdivenlerini ezberledim ine çıka asansör kullanmıyorum çoluk çocuk merdivenlerden haldur huldur inip çıkıyoruz bazen de siz asansöre binin ben merdivenle geleyim bakalım önce kim çıkacak deyip ekşın yaratıyorum :KK70:

Darisi basimiza kaptanim😍
Amin yavrum hepinize tez vakitte
Ay nasıl yoruldummm 😰
Ben önceden bu kadar yorulmuyordum yahu
Evde bu kadar yapabildim🙄 ah dışarı atabilseydim kendimi daha çok adımlar atardım ya neyse 😒
Corona sonrası etkisi olabilir. Bende evde adım attım bugün oğlanla parka gidiyorum ama orada pek fazla olmuyor adım genelde kumla oynuyor bende oturuyorum. Evde zumba yaparak günü geçirdim.

adsız.png

Lusi Lusi menün suyun hele sporun harika tebrik ederim.diğer sporları bu hafta boşver adıma odaklan.
@Suzan Avci suzim bebem harikasın ne diyeyim. kırk yılın başı rekor kıracağım dedim olmadı. yarın artık kırmaya çalışacağım.
CEYDOS CEYDOS ceydoş sen fena çoştun yarışma olunca. duydum ki hesap yapmışsın 10 dk ortalama 1144 adım atabiliyormuşsun. hafta için çılgın planlar peşindeymişsin. yavrum yarın o yataktan kalkabilecek misin onu söyle önce.

Eki Görüntüle 2873943

Lusi Lusi menün suyun hele sporun harika tebrik ederim.diğer sporları bu hafta boşver adıma odaklan.
@Suzan Avci suzim bebem harikasın ne diyeyim. kırk yılın başı rekor kıracağım dedim olmadı. yarın artık kırmaya çalışacağım.
CEYDOS CEYDOS ceydoş sen fena çoştun yarışma olunca. duydum ki hesap yapmışsın 10 dk ortalama 1144 adım atabiliyormuşsun. hafta için çılgın planlar peşindeymişsin. yavrum yarın o yataktan kalkabilecek misin onu söyle önce.
Ya sen harikasin ya🤣🤣 kendini bile yorumluyon😍😍 yerim len seni

X