- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Anlasma yapin canimEsim eve cikolata almassa o zaman daha ii gececek gibi
Ah bide spor yapabilsem cok ii olacak
Masallah adimlara
Umarim Pazartesi sonrasi foss diye havamiz inmez. Oyle oluyor cunku hepTakım şaha kalktı
Oh oh bu hafta eriyicizzzz
Havamız batsın bizimUmarim Pazartesi sonrasi foss diye havamiz inmez. Oyle oluyor cunku hep
Foto isterükkk saskin bakkal14000 adım ==> 420 puan
1000 twister ==>200 puan
400 merdiven ==> 120 puan
50 dk yürüyüş ==> 125 puan
865 puan
CEYDOS @Suzan Avci
Yarin leslie yapacagim ins.Anlasma yapin canim
Acik acik soyle
Suan nefsime hakim olacak gibi degilim evde cikolata bulununca. Destek olmasini Rica et
Yarin leslie 1 mil e ne dersin?
Bu yetiyor mu gidip apartmanın merdivenlerini de çekeyim miFoto isterükkk saskin bakkal
Apartmanın merdivenlerini ezberledim ine çıka asansör kullanmıyorum çoluk çocuk merdivenlerden haldur huldur inip çıkıyoruz bazen de siz asansöre binin ben merdivenle geleyim bakalım önce kim çıkacak deyip ekşın yaratıyorum
Amin yavrum hepinize tez vakitteDarisi basimiza kaptanim
Corona sonrası etkisi olabilir. Bende evde adım attım bugün oğlanla parka gidiyorum ama orada pek fazla olmuyor adım genelde kumla oynuyor bende oturuyorum. Evde zumba yaparak günü geçirdim.Ay nasıl yoruldummm
Ben önceden bu kadar yorulmuyordum yahu
Evde bu kadar yapabildimah dışarı atabilseydim kendimi daha çok adımlar atardım ya neyse
Vay zalım bu nasil spor14000 adım ==> 420 puan
1000 twister ==>200 puan
400 merdiven ==> 120 puan
50 dk yürüyüş ==> 125 puan
865 puan
CEYDOS @Suzan Avci
Edit: foto
Eki Görüntüle 2873921
Ya sen harikasin yaEki Görüntüle 2873943
Lusi menün suyun hele sporun harika tebrik ederim.diğer sporları bu hafta boşver adıma odaklan.
@Suzan Avci suzim bebem harikasın ne diyeyim. kırk yılın başı rekor kıracağım dedim olmadı. yarın artık kırmaya çalışacağım.
CEYDOS ceydoş sen fena çoştun yarışma olunca. duydum ki hesap yapmışsın 10 dk ortalama 1144 adım atabiliyormuşsun. hafta için çılgın planlar peşindeymişsin. yavrum yarın o yataktan kalkabilecek misin onu söyle önce.
bacım tüm takım benden korkuyor mu ne kimse yorum yapmıyor eee iş başa düşüyor tabi neyleyem.Ya sen harikasin yakendini bile yorumluyon yerim len seni
Öldüm bittim geldim
Bi aferin tebrik neyim alirim gazla çalışıyorum ben biliyorsunuz kaptanlarim
@neutral3sedulu CEYDOS @arrietty
33000 adim 990 puan
180 dk tempolu yürüyüş 440 puan
Toplam 1430 puan
tavsannesi
Eki Görüntüle 2873922