Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurt

b12 takviyen var değil mi? mutlaka ihmal etme unutman normal
He bebem. Gunluk vitamin hergun aliyorum
Adım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerimisim gücüm yariş yaa bir gün başıma bir şey gelecek
Muhahahhaha hirsliyiz napak
Evetttttttt

Asi Matmazel de soz verdi..Ben sen hadi kizlar yokmu baska artiran 10 bini kabul etmiyoruz ona göre
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerek

Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurt
klanda üçün beşin hesabımı olur yavrum. uykudan uyanınca söylediğim yaptığım her şeyden muafım ben bilmiyor musun o yüzden menüler sporlar en aktif olduğum 24:00 dan önce paylaşılırsa hata olmaz. düzelttim asıl listede düzgün zaten. bu ek liste paylaştığım.

Muhahahhaha hirsliyiz napak
Aynen @Suzan Avci taaaaa icten geliyor yapacak bir şey yok
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerek
Ooooo bravo valla.. sen cok cok adim atmalisin ozaman onunla da mi adim yoksa kilo mu??? Bana da 6.takim kaptani gel yarisalim adımda dedi de sonra da 40 bin yaparim deyince azcik geri cekildim yapmazdım hic oyle seyler halbuki

Geri cekilmek nedir len bidaha gormim
Biz kiloyla yarisiyoz ama adimda sorun degil
Bugunu guzel kapatam geriye kalan gunler anami aglatacam

Tuh Lusi nin spor puani bende yaziyordu

Hic 40 bin adim.atmadim ki rekorum 20 bin onuda gecen hafta icinde attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…