EvettttttttO 1.lik bizim olacak nokta!!!
Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurtEki Görüntüle 2873572
@Suzan Avci ne denir ki menüne kuş kadar zaten. suyunda güzel bugünden sonra adım görsellerini atmayı unutma bebişim hepsi sayılacak.
Lusi sabah sabah 3 dilim ekmek narin bünyene ağır gelir biz onu ikiye çekelim. böylece bu hafta daha fazla verelim.
CEYDOS 3,5 yumurtalık diyet mi? kız açlıktan öleceksin ama hala yerinde sayıyorsun. maşallah spora başlamışsın böyle devam et.
He bebem. Gunluk vitamin hergun aliyorumb12 takviyen var değil mi? mutlaka ihmal etme unutman normal
Muhahahhaha hirsliyiz napakAdım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerimisim gücüm yariş yaa bir gün başıma bir şey gelecek
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerekEvetttttttt
Asi Matmazel de soz verdi..Ben sen hadi kizlar yokmu baska artiran 10 bini kabul etmiyoruz ona göre
klanda üçün beşin hesabımı olur yavrum. uykudan uyanınca söylediğim yaptığım her şeyden muafım ben bilmiyor musun o yüzden menüler sporlar en aktif olduğum 24:00 dan önce paylaşılırsa hata olmaz. düzelttim asıl listede düzgün zaten. bu ek liste paylaştığım.Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurt
Aynen @Suzan Avci taaaaa icten geliyor yapacak bir şey yokMuhahahhaha hirsliyiz napak
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerek
Geri cekilmek nedir lenAynen @Suzan Avci taaaaa icten geliyor yapacak bir şey yok
Ooooo bravo valla.. sen cok cok adim atmalisin ozaman onunla da mi adim yoksa kilo mu??? Bana da 6.takim kaptani gel yarisalim adımda dedi de sonra da 40 bin yaparim deyince azcik geri cekildim yapmazdım hic oyle seyler halbuki
Tuhklanda üçün beşin hesabımı olur yavrum. uykudan uyanınca söylediğim yaptığım her şeyden muafım ben bilmiyor musun o yüzden menüler sporlar en aktif olduğum 24:00 dan önce paylaşılırsa hata olmaz. düzelttim asıl listede düzgün zaten. bu ek liste paylaştığım.
sizin gördüğünüzde evet spor yarışması için tuttuğum asıl listede öyle değildi. sorry
Hic 40 bin adim.atmadim ki rekorum 20 bin onuda gecen hafta icinde attimAynen @Suzan Avci taaaaa icten geliyor yapacak bir şey yok
Ooooo bravo valla.. sen cok cok adim atmalisin ozaman onunla da mi adim yoksa kilo mu??? Bana da 6.takim kaptani gel yarisalim adımda dedi de sonra da 40 bin yaparim deyince azcik geri cekildim yapmazdım hic oyle seyler halbuki
Ben oğlanla birlikte dans ediyorumBebekli Arkadaşlar spor yaparken cocuklar duruyor mu ,20ser dk dan fazla kalamiyorum
Sirtina bagla leslie yap oda uyumus olurBebekli Arkadaşlar spor yaparken cocuklar duruyor mu ,20ser dk dan fazla kalamiyorum
Ben 1200 deyim 15 dkya kalkiyoruz burdan. 18.00 kadar wakwakwakHaydi kızlar walk walk walk
10 bin cepte şimdilik
Sizler ne alemdesiniz ?
Cok konusan cok unutur cok yalan soylermisHic 40 bin adim.atmadim ki rekorum 20 bin onuda gecen hafta icinde attim
Ben 16 bin deyim kaptanimHaydi kızlar walk walk walk
10 bin cepte şimdilik
Sizler ne alemdesiniz ?
Ben oğlanla birlikte dans ediyorum
Sirtina bagla leslie yap oda uyumus olur
Bugün kendi rekorumu kırcam diyodum ama daha adımım 599 len bu neyaparsin bebegem ben senden en azzzzzz 20 bin bekliyorum
Ne kadar düşünceli bir görümcesin senTest sadece. Erkek kardesimin Esine supriz babyshower yapacagiz bugun. Onlemimizi alalim dedik
Evde musaitsen 2 tur leslie yap..aksama da uzuuuuun bir yürüyüşe çık canimBugün kendi rekorumu kırcam diyodum ama daha adımım 599 len bu ne