Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2873572
@Suzan Avci ne denir ki menüne kuş kadar zaten. suyunda güzel bugünden sonra adım görsellerini atmayı unutma bebişim hepsi sayılacak.
Lusi Lusi sabah sabah 3 dilim ekmek narin bünyene ağır gelir biz onu ikiye çekelim. böylece bu hafta daha fazla verelim.
CEYDOS CEYDOS 3,5 yumurtalık diyet mi? kız açlıktan öleceksin ama hala yerinde sayıyorsun. maşallah spora başlamışsın böyle devam et.
Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurt 🐺 :KK53:

b12 takviyen var değil mi? mutlaka ihmal etme unutman normal
He bebem. Gunluk vitamin hergun aliyorum♥️
Adım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerim:KK70:isim gücüm yariş yaa bir gün başıma bir şey gelecek:KK70:
Muhahahhaha hirsliyiz napak🤣
Evetttttttt:KK5:

Asi Matmazel Asi Matmazel de soz verdi..Ben sen hadi kizlar yokmu baska artiran:rolleyes: 10 bini kabul etmiyoruz ona göre
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerek🤣🤣🤣

Dün bi yerlerimden ter aka aka yaptım ülee benim sporum puanım o zalım kurt 🐺 :KK53:
klanda üçün beşin hesabımı olur yavrum. uykudan uyanınca söylediğim yaptığım her şeyden muafım ben bilmiyor musun o yüzden menüler sporlar en aktif olduğum 24:00 dan önce paylaşılırsa hata olmaz. düzelttim asıl listede düzgün zaten. bu ek liste paylaştığım.

Muhahahhaha hirsliyiz napak🤣
Aynen @Suzan Avci taaaaa icten geliyor yapacak bir şey yok :KK45: :rolleyes:
10bin nedir yaw. Ben bide 13. Takimin kaptaniyla yarisiyorum. Bu hafta bomba gibi olmam gerek🤣🤣🤣
:halay:Ooooo bravo valla.. sen cok cok adim atmalisin ozaman onunla da mi adim yoksa kilo mu??? Bana da 6.takim kaptani gel yarisalim adımda dedi de sonra da 40 bin yaparim deyince azcik geri cekildim yapmazdım hic oyle seyler halbuki:KK45:

Lusi Lusi bak kuzum böyle adsız.png

:halay:Ooooo bravo valla.. sen cok cok adim atmalisin ozaman onunla da mi adim yoksa kilo mu??? Bana da 6.takim kaptani gel yarisalim adımda dedi de sonra da 40 bin yaparim deyince azcik geri cekildim yapmazdım hic oyle seyler halbuki:KK45:
Geri cekilmek nedir len🤣 bidaha gormim🤣🤣🤣
Biz kiloyla yarisiyoz ama adimda sorun degil😎
Bugunu guzel kapatam geriye kalan gunler anami aglatacam🤣🤣

klanda üçün beşin hesabımı olur yavrum. uykudan uyanınca söylediğim yaptığım her şeyden muafım ben bilmiyor musun o yüzden menüler sporlar en aktif olduğum 24:00 dan önce paylaşılırsa hata olmaz. düzelttim asıl listede düzgün zaten. bu ek liste paylaştığım.
Tuh Lusi Lusi nin spor puani bende yaziyordu🤣🤣

Hic 40 bin adim.atmadim ki rekorum 20 bin onuda gecen hafta icinde attim 🤭🤭

X