Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunden var ama 1 pudding 😂
Birde yalanci sansebastian yaptim dun gece
Yumurtam bol bugun Yemek icin. Ama vaktim var mi veya canin istiyor mu de bi
1 saate evden cikcam. Cikmadan puding yicem
Sonra babyshower oncesi sansebastian yicem
olsun dolaba at bişey olmuyor. 2 gece önce yaptım. sonuncuyu şimdi yiyorum. dolap egg loaf dolu pudingide bugün yeni üretim yapacağım . tahminen 4 yumurta olabilecek en fazla bugün yediğim. eksik yiyoruz ya ters etki yapmasın.

olsun dolaba at bişey olmuyor. 2 gece önce yaptım. sonuncuyu şimdi yiyorum. dolap egg loaf dolu pudingide bugün yeni üretim yapacağım . tahminen 4 yumurta olabilecek en fazla bugün yediğim. eksik yiyoruz ya ters etki yapmasın.
Umarim yapmaz
Sabah - 300 daha ciktim ama ben

işte sorun burada ben +100 çıktım niye ama aynısını yapıyorum bende üstelik dün buraya yazmadığım bir dolu sporumda var benim. gece coşanlardan olduğum için. mesela bacaklarım cayır cayır yanıyor.
Bilmiyorum ki ceydosum
Ben dun sabah Cheddar i tavada kzarttim Taco gibi oldu. 2 tane yaptim icine yumurta 2 tane etti

Sonra pudding yedim
Aksam ac degilim dedim ama evdekiler ile oturcam sofraya diye 1 yumurta ve hellim yedim

Sonra gece sansebastian yapinca 1 dilim de onu yedim 23 de 🙄

Sporum ise 1. 5 saat yuruyus
20dk Hiit bisiklet
Adim ise 21bin olmus
Suyu sayamadim ama 2. 5 olmustur

Uyku desen son ögünü yedim yattim bide. 23.30 gibi sabah uyandim 6da yatakdan ciktim. Saate gore 6,5 saat uyumusum

Gun icinde aktifim ondan mi acaba?
Yarin de guzel eksi bekliyorum acikcasi.
Saat 11 ve 15bin adim attim
Planladigim spor kaldi evet ama saglik olsun

💕 Resmen. Bayildim menuye. Su miktarida guzel. Yuzme 🤟
Adim sayim yokmu 🙄

Az yemissin ama guzel menu
Su miktarin ise cok iyi
Kaptanım teşekkürler ketojenik yapıyorum ya bu hafta listeler karbonhidratsiz ödül yapmıyorum haliyle😊 Günü denizde geçirdiğimiz için yürümeye fırsat olmuyor

Ay benn yeni gördüm bu mesajı kuzucum nasıl şimdi minnoş iyi mi çok korkmuşsunuzdur😔😔
Cok sukur kuzummm bende kaldilar bugun😍😍 evet cok korktukk.
simdi
Eki Görüntüle 2873572
@Suzan Avci ne denir ki menüne kuş kadar zaten. suyunda güzel bugünden sonra adım görsellerini atmayı unutma bebişim hepsi sayılacak.
@Lusi sabah sabah 3 dilim ekmek narin bünyene ağır gelir biz onu ikiye çekelim. böylece bu hafta daha fazla verelim.
CEYDOS CEYDOS 3,5 yumurtalık diyet mi? kız açlıktan öleceksin ama hala yerinde sayıyorsun. maşallah spora başlamışsın böyle devam et.
atmadimmi gene🤦🏻‍♀️ Akillanmiyom ha😤

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 22
Bilmiyorum ki ceydosum
Ben dun sabah Cheddar i tavada kzarttim Taco gibi oldu. 2 tane yaptim icine yumurta 2 tane etti

Sonra pudding yedim
Aksam ac degilim dedim ama evdekiler ile oturcam sofraya diye 1 yumurta ve hellim yedim

20dk Hiit bisiklet
Adim ise 21bin olmus

Uyku desen son ögünü yedim yattim bide. 23.30 gibi sabah uyandim 6da yatakdan ciktim. Saate gore 6,5 saat uyumusum

atom karınca gibisin yahu. bu ne enerji çözemedim seni

Bu hafta ucacammm. Kardesim bebelerle bende kaldi. Aktif gecirecem bugun. Adimim cok olur. Aksamda bisiklet ve twist yaparsam benden iyisi yok😬😬
Süper süper süper🤩🤩 uç bu hafta bende elimden geleni yapacağım insallah :21:

Insallah yeneriz ama yenemesekte direnerek yeniliriz yok öyle boş boş yenilmek:KK70:

Bilmiyorum ki ceydosum

Sonra pudding yedim

20dk Hiit bisiklet
Adim ise 21bin olmus

Adım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerim:KK70:isim gücüm yariş yaa bir gün başıma bir şey gelecek:KK70:

koç burcu olmadığına emin misin?
Annemin dediği doğum tarihime gören teraziyim ama o da tam emin degil eskiden gunu gunune yazdirmiyorlarmis ki :KK70: yükselenim koc olabilir...
benim kiz koc ama insallah bana çekmiştir de insallah derslerinde hirslanir ben öyleydim ozamanda başıma cok isler geldi:KK70: kafama gireni yapamazsam deli çıkarım ben:KK70:

Annemin dediği doğum tarihime gören teraziyim ama o da tam emin degil eskiden gunu gunune yazdirmiyorlarmis ki :KK70: yükselenim koc olabilir...
benim kiz koc ama insallah bana çekmiştir de insallah derslerinde hirslanir ben öyleydim ozamanda başıma cok isler geldi:KK70: kafama gireni yapamazsam deli çıkarım ben:KK70:
yükselenin koç aslan yada akrep olma olasılığı çok fazla o zaman.

X