çorba oldun iyice bu yeşilçay detoksubir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce
Thanks kızlar
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum
benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları
kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları
bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum
ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta
aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok
attığın taylan kümeli videosunda yeşilçay/yumurta/yeşilçay diyor 3 gün boyuncaçorba oldun iyice bu yeşilçay detoksu
yumurta orucu aşağıda
ikisi farklı canım ama ikiside tarafımca denenmiş en etkin kilo atlama detoksları.
Eki Görüntüle 2872185
kaçtı senin üst bacak ölçüsüKasli ve sevmiyorumcok da ince degiller
Ben 58 ile siskoyum haleb
10kilo vermeliyim daha
Degil kiz sisko bacakkaçtı senin üst bacak ölçüsü
55 cm altı ise gayet iyidir bence
evet taylanın ki öyle ve etkin bir detoks. yumurta çok sevmediğin için önerim budur.attığın taylan kümeli videosunda yeşilçay/yumurta/yeşilçay diyor 3 gün boyunca
kastır onlar şişko değilDegil kiz sisko bacak
59
kesin yanlış ölçüyorsundurDegil kiz sisko bacak
59
Özeline bakar mısın?kesin yanlış ölçüyorsundur
benim bacaklar gerçekten şişko
10/15 kg fazla birinin ölçülerine sahibim bacakta
seninkiler 59 olamaz ya hayatta inanmam
Yok kiz valla 59kesin yanlış ölçüyorsundur
benim bacaklar gerçekten şişko
10/15 kg fazla birinin ölçülerine sahibim bacakta
seninkiler 59 olamaz ya hayatta inanmam
Yok kiz valla 59
Cirpi bacak istiyorum
onu bende istiyorumda çırpı olamayız diye düşünüyorum yawYok kiz valla 59
Cirpi bacak istiyorum
çok sevindim canım mutluluğun mesajına yansıyor. dilerim hepimiz aynı saadeti yaşama şansını buluruz.Akşam yemeğinde fit biber dolması olacak. Eşim belki mirin kırın eder ama, yapacak bir şey yok.
Belki hatırlayanlar vardır, biz bu yolda eşimle yürüyoruz.
Benim sağlık sorunlarim spor ve yürüyüşü arada sekteye ugratsa da, çok şükür 9 ayda 96,1 kg'dan 66,1 kg'a düştüm.
Eşim de istisnasız hergun kar-yagis demeden yürüyerek 113 kg'dan 82 kg'a düştü. Ne kolesterolü kaldı, ne yüksek tansiyonu. Hatta horlamasi ve uyku apnesi vardi hepsi bitti.
Kan değerlerinin hepsi çok iyi, maşallah.
Artik korumaya geçtik.
Yine günlük 1 saat yürüyüşe devam ediyor.
Yine sağlıklı besleniyor, sadece kontrollü bir şekilde porsiyonları o büyüttük. İnşaallah başarılı olur. Çok amin...
Sakatlığım geçince inşaallah ben de yuruyuslerime devam ederim.
kadın haklı makul ölçülerde inceldiğine kendimde şahit oldum. hep genetik yapım değişmez diyordum. aileme bakınca erkek kadın hepimizde bacaklar aynı. umutsuzdum. ama beklentim dışında inceldi. takıldığım tek bir nokta var o da vücut ölçülerim evlenmeden önce 83-61-91 idi göğüs ve kalçada çok yakın ölçüyü yakalayabiliyorum ama bele gelince 70 altına inmiyor. deliriciiim. gerçi onada daha çok yolum var ama twisterım geldi sabah başladım yapmaya bakalım fayda edecek mi?onu bende istiyorumda çırpı olamayız diye düşünüyorum yaw
bizim üst bedenler inceliyor hep
bütün diyet ve spor süresince hiç bel çalışmadım
ama hep inceldi mesela
bacaklardaki kalınlık kemik yapımızdan olabilir
benim diyetisyene sormuştum "o genetik yapın hiç bir zaman manken bacağı olmaz ama makul ölçülerde olabilir" demişti.
Kadında çırpı bacaklı ama beli kalın vücuduna göre. "Bende belimi daha fazla inceltemiyorum" demişti.
Amin canım amin...Adam XXL''dan M bedene düştü. Nasıl mutlu olmayalım ve sağlığını geri kazandı. Şimdi korumada artık. Ki o inanılmaz istahlidir, gurme gibidir. Ama sabırla başardı şükür...çok sevindim canım mutluluğun mesajına yansıyor. dilerim hepimiz aynı saadeti yaşama şansını buluruz.
onu bende istiyorumda çırpı olamayız diye düşünüyorum yaw
bizim üst bedenler inceliyor hep
bütün diyet ve spor süresince hiç bel çalışmadım
ama hep inceldi mesela
bacaklardaki kalınlık kemik yapımızdan olabilir
benim diyetisyene sormuştum "o genetik yapın hiç bir zaman manken bacağı olmaz ama makul ölçülerde olabilir" demişti.
Kadında çırpı bacaklı ama beli kalın vücuduna göre. "Bende belimi daha fazla inceltemiyorum" demişti.