hooo çok teşekkürleryok bebem üzülmem siz verin bari ben durdum.
bu bizim yaptığımız yumurta orucu olarak geçiyor.Eki Görüntüle 2872118
Eski haline göre baya bi değişim var aslında. Ust bölgen gayet güzel fit duruyor benimki öyle değil bel oyuntusu tam yok lanet olsun kalın beleEki Görüntüle 2872235 Eki Görüntüle 2872236
bende güncel durum bu
daha kaslanmaya geçemediğim için bu kadar kalın gözüküyor sanırım
bugün 40 lı kilolardan açtık vallahi sanırım en son ilk okuldaydım 40 lardaykenKasli ve sevmiyorumcok da ince degiller
Ben 58 ile siskoyum haleb
10kilo vermeliyim daha
twisterdan memnun kalırsınkadın haklı makul ölçülerde inceldiğine kendimde şahit oldum. hep genetik yapım değişmez diyordum. aileme bakınca erkek kadın hepimizde bacaklar aynı. umutsuzdum. ama beklentim dışında inceldi. takıldığım tek bir nokta var o da vücut ölçülerim evlenmeden önce 83-61-91 idi göğüs ve kalçada çok yakın ölçüyü yakalayabiliyorum ama bele gelince 70 altına inmiyor. deliriciiim. gerçi onada daha çok yolum var ama twisterım geldi sabah başladım yapmaya bakalım fayda edecek mi?
bel oyuntusu fena değil ama bacaklar odun gibiEski haline göre baya bi değişim var aslında. Ust bölgen gayet güzel fit duruyor benimki öyle değil bel oyuntusu tam yok lanet olsun kalın bele
Bacaklarında baya toparlamış. Devam dimi spora
Azmeden başarır...bel oyuntusu fena değil ama bacaklar odun gibi
55 cm e kadar düşürmeye niyetliyim bacakları
spor salonları açıldı tam düzene girerken pazartesi spor hocasının çocuğu hastalandı
dünde benim kolum çok kötüydü aşıdan dolayı iptal oldu
Aşı dün eşim de oldu onun da kolu fena.bel oyuntusu fena değil ama bacaklar odun gibi
55 cm e kadar düşürmeye niyetliyim bacakları
spor salonları açıldı tam düzene girerken pazartesi spor hocasının çocuğu hastalandı
dünde benim kolum çok kötüydü aşıdan dolayı iptal oldu
şimdi şu pantolon yerine üstten yapışan altı bol pantolon yani ispanyol giysen var ya harika duracak. neyse gelelim çözüme ayak bilekelrini sürekli çevir oturduğun yerde. bilek incelirse alt bacak daha ince görünür. sürekli iç bacak çalışıp o kısmı inceltirsen üst bacağında ince görünür. yanlarda fazlalık görmüyorum ben.Eki Görüntüle 2872235 Eki Görüntüle 2872236
bende güncel durum bu
daha kaslanmaya geçemediğim için bu kadar kalın gözüküyor sanırım
Sus kızzz 2 gun yedım hıc sasrmadı ne verdiysem depoladı adii vucutbenimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları
Çok imrendim süper kilo vermişsiniz genelde erkekler biz kadınlar kadar kiloya takmazlar eşinle beraber olması daha da iyi benimkinin yemekte istekleri bitmez en zararlı şeyleri bulur gelir yapmam ama alıp geldiği için canım çeker kilo almamın yüzde 70 i eşimin iştahlı olmasındandırAkşam yemeğinde fit biber dolması olacak. Eşim belki mirin kırın eder ama, yapacak bir şey yok.
Belki hatırlayanlar vardır, biz bu yolda eşimle yürüyoruz.
Benim sağlık sorunlarim spor ve yürüyüşü arada sekteye ugratsa da, çok şükür 9 ayda 96,1 kg'dan 66,1 kg'a düştüm.
Eşim de istisnasız hergun kar-yagis demeden yürüyerek 113 kg'dan 82 kg'a düştü. Ne kolesterolü kaldı, ne yüksek tansiyonu. Hatta horlamasi ve uyku apnesi vardi hepsi bitti.
Kan değerlerinin hepsi çok iyi, maşallah.
Artik korumaya geçtik.
Yine günlük 1 saat yürüyüşe devam ediyor.
Yine sağlıklı besleniyor, sadece kontrollü bir şekilde porsiyonları o büyüttük. İnşaallah başarılı olur. Çok amin...
Sakatlığım geçince inşaallah ben de yuruyuslerime devam ederim.
ispanyol paça pantolonda hiç sevmemşimdi şu pantolon yerine üstten yapışan altı bol pantolon yani ispanyol giysen var ya harika duracak. neyse gelelim çözüme ayak bilekelrini sürekli çevir oturduğun yerde. bilek incelirse alt bacak daha ince görünür. sürekli iç bacak çalışıp o kısmı inceltirsen üst bacağında ince görünür. yanlarda fazlalık görmüyorum ben.
Eşim yürüyordu ama diyete hiç niyet etmiyordu. Ben sağlık sorunlarından dolayı 9 ay yattım ve o sürede ne olduysa oldu.Çok imrendim süper kilo vermişsiniz genelde erkekler biz kadınlar kadar kiloya takmazlar eşinle beraber olması daha da iyi benimkinin yemekte istekleri bitmez en zararlı şeyleri bulur gelir yapmam ama alıp geldiği için canım çeker kilo almamın yüzde 70 i eşimin iştahlı olmasındandır
bu kadının bacakları çok kalın değil sankibakH3RA_ bu kadının bacakları kalın ispanyol giydiği için nasıl muntazam duruyor.
Eki Görüntüle 2872240
eşler birbirlerine inanılmaz motivasyon sağlıyorEşim yürüyordu ama diyete hiç niyet etmiyordu. Ben sağlık sorunlarından dolayı 9 ay yattım ve o sürede ne olduysa oldu.
Önce bir kaç hafta mental olarak kendimi hazırladım, okudum ve araştırdım. Akşamdan eşime söyledim. İstersen beraber yapalım dedim, ben yapamam dedi
Sabah kahvaltı tabağını görünce e bana neden hazırlamadık, benim başım kel mi dedi.Vazgeçmedim diye uçarak hazırladım ve aynen devam etti. Çok şükür, bin şükür...
hayır kalın canım aynı bacak yapısı sende de olan küçük kızımda da var. strech giydiği zaman kalınlığı ortaya çıkıyor. ama ispanyolda çok güzel duruyor.bu kadının bacakları çok kalın değil sanki
özellikle dize kadar muntazam görünüyor
şu lenfdrenajı da gündemime alayım bu hafta araştırayım
tamamdır bu bir ay sıkı bir program yapıcam bacağa yönelik
bakalım ne kadar inceltebilicem
Eşim yürüyordu ama diyete hiç niyet etmiyordu. Ben sağlık sorunlarından dolayı 9 ay yattım ve o sürede ne olduysa oldu.
Önce bir kaç hafta mental olarak kendimi hazırladım, okudum ve araştırdım. Akşamdan eşime söyledim. İstersen beraber yapalım dedim, ben yapamam dedi
Sabah kahvaltı tabağını görünce e bana neden hazırlamadık, benim başım kel mi dedi.Vazgeçmedim diye uçarak hazırladım ve aynen devam etti. Çok şükür, bin şükür...
tamamdır kesinlikle dikkate alıcam bunuhayır kalın canım aynı bacak yapısı sende de olan küçük kızımda da var. strech giydiği zaman kalınlığı ortaya çıkıyor. ama ispanyolda çok güzel duruyor.