Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecen attiydi aslinda, yanlis olcuyor olabilir haklisin, hic oyle gozukmuyor,
benim bacaklar da 59-60 cm gibi su anda.
Benim bir benim var. Ona göre olcuyorum

Yeni geldim eve. 1 saat 20dk bisiklet, 1000 kalori yaktirdi. Su ulkede her yolu yokusa cikan tek sehir burasi. Vallahi bak, geberdim. Nereye saparsan sap , yokus yokus.
Simdi yumurta pudding i hazirlicam, sonra babyshower da giyeceklerim gelmis onlari almaya gidecegim
CEYDOS senin ceket, crop Sifir kollu kombin i aldim Kisa ceketi baya ovmuslerdi. Rastgele aldim beden, kucuk diyen vardi. Bakalim nasil olacak

beni 2 kez olcuyorsundur sen kesin

Lpg ıle bolgsel ıncelen cok var. Bende karın bolgesı ıcın arastrmıstım dugunden sonra düşüncem.
bıde bugun elbısemı teslım aldım artık kılo alıp vermesem ıyı olur. giyeım baya ınce duruyorum sankı artık ben korumaya mı gecsem sadece sıkılasma agırlıklı mı gtsem bılemedım. 38 beden abıye daraltıldı

lpg deyince aklıma gazla çalışan arabalar geliyor sadece
o ne kuzum
bence dümdüz 36 yı gör öyle geç korumaya
atsana sende fotii

Ben de merak ettim siz alınca
Dizin 1 karis ustu 55
kalçanın altı 60 cm..
Bence de sen yanlış olcuyorsun canim bi de kot pantolon da kalın cikarir

Kizlar su domates konusu şaibeli.
Ben 8 yıl dövüş sporlarıyla uğraştım. Musabakalar ozellikle regl öncesine gelirse bizim antrenörlerimiz tuzsuz domates yememizi veya tuzsuz domates rendesi veya suyu icmemizi isterlerdi.
Mantıken bakınca domatesin büyük bir kısmı su. İçeriği yüksek oranda su içeren her türlü besin, ödem atmaya faydalıdır denir. Neye dayanarak ödem yaptığı söylenmiş ki?
Özel durumlar elbette farklı olabilir.
Ben kavanoz kavanoz ev yapımı domates suyu içerim, eşim de içer, çocuklarım da icer. Üstelik oğlum ve damadım da sporla mesgul. Hiç birimiz böyle bir sorunla karşılaşmadık.
Biz mi yanlış yonlendirildik ki...

ya inşallah güzel olur. görsel beklerim bak ona göre.

Ama kaptanım ben bu bebeklere bakmaktan yapamam ki çekik bebelerim hepsi benim kalemim

Ben sımdı olctum bacagı merak edıp
Kalçanın tam altı 56, bıraz altı 53, didin üst tarafı 44
Bu zeynep kesın yanlıs ölçüyo hakkaten ıkı bacagımı bırlestırıyo acep
üşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :
100,5 olan göğsüm 99,8 cm'e
90 cm olan belim 91 cm'e artmış uyuz.
109 olan göbeğim 107 cm'e
59 cm olan bacak 58 cm'e düşmüş kalan yerlerim aynı. yarın haftalık ölçümde net olur hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…