Benim bir benim var. Ona göre olcuyorumgecen attiydi aslinda, yanlis olcuyor olabilir haklisin, hic oyle gozukmuyor,
benim bacaklar da 59-60 cm gibi su anda.
Benim bir benim var. Ona göre olcuyorum
Yeni geldim eve. 1 saat 20dk bisiklet, 1000 kalori yaktirdi. Su ulkede her yolu yokusa cikan tek sehir burasi. Vallahi bak, geberdim. Nereye saparsan sap , yokus yokus.
Simdi yumurta pudding i hazirlicam, sonra babyshower da giyeceklerim gelmis onlari almaya gidecegim
CEYDOS senin ceket, crop Sifir kollu kombin i aldim Kisa ceketi baya ovmuslerdi. Rastgele aldim beden, kucuk diyen vardi. Bakalim nasil olacak
Tamam 1-2 çeri yerim sadece ozamanbir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın
Lpg ıle bolgsel ıncelen cok var. Bende karın bolgesı ıcın arastrmıstım dugunden sonra düşüncem.bu kadının bacakları çok kalın değil sanki
özellikle dize kadar muntazam görünüyor
şu lenfdrenajı da gündemime alayım bu hafta araştırayım
tamamdır bu bir ay sıkı bir program yapıcam bacağa yönelik
bakalım ne kadar inceltebilicem
iki bacağı birleştirip ölçüyor belkidekizim o yanlis olcuyordur, sen ne yanlis olccen, 57 mis
iki bacağı birleştirip ölçüyor belkide
lpg deyince aklıma gazla çalışan arabalar geliyor sadeceLpg ıle bolgsel ıncelen cok var. Bende karın bolgesı ıcın arastrmıstım dugunden sonra düşüncem.
bıde bugun elbısemı teslım aldım artık kılo alıp vermesem ıyı olur.giyeım baya ınce duruyorum sankı artık ben korumaya mı gecsem sadece sıkılasma agırlıklı mı gtsem bılemedım. 38 beden abıye daraltıldı
Ben de merak ettim siz alınca
Bebişim çok teşekkür ederim duygulandım gerçekten
ya inşallah güzel olur. görsel beklerim bak ona göre.Benim bir benim var. Ona göre olcuyorum
Yeni geldim eve. 1 saat 20dk bisiklet, 1000 kalori yaktirdi. Su ulkede her yolu yokusa cikan tek sehir burasi. Vallahi bak, geberdim. Nereye saparsan sap , yokus yokus.
Simdi yumurta pudding i hazirlicam, sonra babyshower da giyeceklerim gelmis onlari almaya gidecegim
CEYDOS senin ceket, crop Sifir kollu kombin i aldim Kisa ceketi baya ovmuslerdi. Rastgele aldim beden, kucuk diyen vardi. Bakalim nasil olacak
En çok beni seviyorsun diye şiiittimBebişim çok teşekkür ederim duygulandım gerçektenömrüme ne güzel geldiniz 4.takım hatunları
Ama kaptanım ben bu bebeklere bakmaktan yapamam kiChallengelerde biraz degisikligi ne dersiniz kizlar
CUMARTESI hala ip /jj + Karin videosu
Allblanc TV | 올블랑TV on Instagram: "It was dripping sweat after only 1min💦 Tag your friends 🔥🔥 & check our Tiktok🎵 Full ver. ⬇️ Tiktok: allblanctv #absworkout #standingabs #allblancchallenge"
3,471 likes, 20 comments - allblanctv on June 4, 2021: "It was dripping sweat after only 1min💦 Tag your friends 🔥🔥 & check our Tiktok🎵 Full ver. ⬇️ Tiktok: allblanctv #absworkout #standingabs #allblancchallenge".www.instagram.com
Pazartesi adim /leslie Challenge
Carsamba : Zumba + kol videosu
allblanctv on Instagram: Lean ArmsFull ver Tiktok: allblanctv Tag your friends and workout together #armsworkout #learnontiktok #allblancchallenge
üşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :Ben sımdı olctum bacagı merak edıp
Kalçanın tam altı 56, bıraz altı 53, didin üst tarafı 44
Bu zeynep kesın yanlıs ölçüyo hakkaten ıkı bacagımı bırlestırıyo acep
En çok seni seviyorumEn çok beni seviyorsun diye şiiittim