Bugun aktif olacagim ins. En az 7000 adim 2.5 litre ve beslenmemide dikkat edecegim.Bugunden basla menülerini yazmaya. Ayri bir konu var artik menu icin. Tarti fotografi da oraya ekliyoruz
Fit Club 🏋🏻♀️
Aktif katilim bekliyorum sizlerden Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi Baslangic 8/9 Eylül Güncel Fark Ölcüm Boyun Gögüs Bel Kol Kalca Bacak Karin Fark @Alys 65,8...www.kadinlarkulubu.com
Aktif misin? Spor kismi ne durumda? Ve su?
Ben daha tartılmadım tartıya göre protein atak ya da süper yımırta diyeti düşünüyorumhayır yine eksiye uyanmadım +200 ile uyandım. atlayamadım mendebur 71 kg'ı. yarın azıcık atlasam mutlu olacağım valla
yok bebem üzülmem siz verin bari ben durdum.
bu bizim yaptığımız yumurta orucu olarak geçiyor.Ben daha tartılmadım tartıya göre protein atak ya da süper yımırta diyeti düşünüyorum
Ama nette yımırta diyetine ilişkin zilyon çeşitlilikte liste var deyin bakalım sizin mucizevi liste hangisidir bre zalımlar
Ayy pek çok teşekkürleryok bebem üzülmem siz verin bari ben durdum.
bu bizim yaptığımız yumurta orucu olarak geçiyor.Eki Görüntüle 2872118
3-5-7 gün canım bu günlerde yapabilirsin yoksa anlamsız yapman.Ayy pek çok teşekkürler
Bir gün yeterli olur mu sizce ??
Sadece bunlar canimBaşka şeyler yenebiliyor mu peki ? Sadece bunlar mı
Yumurtayı çok çok severim ama 6 yumurta napar beni bilemedim
Dün bir arkadaşımla görüntülü konuştuk. Kilo vermenin sırrını sordu.
Boğazını tutup, mümkün olduğu kadar hareketli olacaksın dedim.
Off çok zor dedi...
Ne gibi bir sır veya mucize olabilir, ne umuluyor?
Burda bile öyle...
Menüler ya cooook düşük kalorili veya dengesiz.
Hareket ya cooook aşırı yapılıyor veya yok.
Neden bizim ortamiz yok ki?
Kac saat uyudun bi de ne yedin menune dönüp bir bakayımhayır yine eksiye uyanmadım +200 ile uyandım. atlayamadım mendebur 71 kg'ı. yarın azıcık atlasam mutlu olacağım valla
Gayet söylüyorlar canım. Araştırıp, okuyacağız. Farklı görüşleri harmanlayacagiz, kendi imbigimizden suzecegiz.yanlisi yapa yapa dogruyu bulucaz,
insan kendi deneyimlemeyince butun bilim adamlari toplasip ayni seyi soylese bile (ki soylemiyorlar) inanmiyor
Günaydın kızlar
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde.ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim
2 de uyudum valla çok baskı yaptınız bana 1 de yattım 2 gibi uyudum 10 da kalktım. sabah egg loaf diğer 4 yumurtayıda kaşarlı tereyağlı yaptım. su 3000 geçti.Kac saat uyudun bi de ne yedin menune dönüp bir bakayım
şimdi bu kadın bugün araya yeşil çay detoksu katacak. eğer düşersem yarın yumurta orucuna kaldığım yerden devam edeceğim. ilk defa cuma sendromu yaşıyorum. ilk defa çarşamba geçti ve düşüş yaşamadım. ne kadar can sıkıcı. oysa ben bilirdim çarşamba günleri düşerdi kilom.
Kolay gelsin bitanemGünaydın kızlar..
Çok yoğun geçiyor günlerim uğrayamıyorum hiç..
Önümüzdeki hafta için izin istedim ama bu hafta da pek farklı olmadı A Arrietty_
Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum.. Bu kadar işin arasında midem rahatsız yine, karnımda da anlamadığım bir ağrı var, maydanozu bıraktığımdan beri şişim, neyseki yarın tekrar başlayacağım, bu 15 günde de iyi kilo veririm diye düşünüyorum..
Aman ha dinlenme gunah olurGunaydin
Tartilmadim daha
Iyiyim diye sabah cocuklari hazirla derken simdi kizi biraktim markete gidiyorum
47 ne yawMuhtesem
Cok guzel gitmis kilolar. Senin uyguladigin kac gunluk? O bitince karbonhidrat i düsük tutmaya devam et, gider bence hala. 47dl dimi senin hedef kilon
Ben o bahaneyi denedim ilk bastagünaydın kaptanım herkes istanbulda mı bilmiyorum ama sabah yürüdüğümde şakır şakır yağmur yağıyordu ıslanarak yürüdüm 2 gündür çıkamadım zaten diye belki herkes havadan dolayı adımı düşürmüştür bahane olmamalı tabi
HosgeldinBu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
Kiz dun dinlendimKolay gelsin bitanem
Aman ha dinlenme gunah olur
47 ne yawbanlatmak lazim
Ben o bahaneyi denedim ilk bastaseni leslie le tanistirjyolar
Hosgeldin
bir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burdaYok arti gormeyeyimAllah korusun kiz
Aynen domatessiz cok zorlandimyarin bi suru yiyecegim Sen de dene bak 3 gun hemencik geciyor
Canim o detoks öyle değil, evet karışım doğru ama tüm gün iki saat arayla içilecek, başka bir öğün yok gün içinde.
Taylan Kümeli’nin Yeşil Çay Kürü Tarifi
Kilolarıyla başı dertte olan kadınlar,üzülmeyin! Sağlıklı diyet tarifiyle kısa sürede zayıflamak istiyorsanız Taylan Kümeli'nin 3 günlük diyetini kesinlikle denemelisiniz! İşte Taylan Kümeli tarifi sizlerle... TAYLAN KÜMELİ 3 GÜNLÜK DİYET 1. GÜNÜ 8 su bardağı sıcak su 4 yemek kaşığı yeşil çay...www.sabah.com.tr
Thanks kızlardoğru kür bu kuzum
benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değilKızz masallah bana gel dedysek gec demedıkbenım artık gtmıyor yaa
kuzum bizim yaş faktörü var iştehayır yine eksiye uyanmadım +200 ile uyandım. atlayamadım mendebur 71 kg'ı. yarın azıcık atlasam mutlu olacağım valla
bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım@Asi Matmazel di :)))
Sen farkli seyler deneyeceksin ozamsn
Eggloaf mesela yumurta tadi vermiyor
Galiba San Sebastian da yapabilirsin. Peynir ve yumurtadan nede olsa. Ustune keto surup ekleme hakkin var.
Krep veya pudding
Bugun oglene denemis olacagim pudding i
Tadini begenirsem soyleyim.
Bulut ekmek yapip yumurta hakkini oyle kullanip ustune istedigin peyniri ekle
ya ben çok gıcığım bu yeme işindeYa yapılmayacak bir şey değil benimki adına konuşacak olursak. Diğeri gibi 6 yumurta vs yok. Toplam 4 yumurta yiyorsun günde 2 kere. Ben yumurtayı çok sevdiğim için hiç zorlanmadım ama istersen ilk günü dene. Bence yaparsın ama zaten 2 güncük.
aceleden falan değil benGayet söylüyorlar canım. Araştırıp, okuyacağız. Farklı görüşleri harmanlayacagiz, kendi imbigimizden suzecegiz.
Kisa vade, uzun vade değerlendirmesi yapacağız.
Ama yok. Acelemiz var, bir hafta sonra falanca pantolona sigmamiz, o çok begendigimiz bikiniyi giymemiz lazım...
Kişiye özel soylemiyorum canım. Genel olarak durumumuz maalesef bu...bir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce
Thanks kızlar
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum
benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları
kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları
bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum
ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta
aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok
15 km bisikletmi sürcenKiz dun dinlendimyetmiii mii
Hava cok guzel
Saati sarj edip test olmaya gidecegim, sonra bisiklet ile centrum a incemgeri Eve gel sonra Git okuldan oglani al derken
Centrum a Git gel 15 km, didim mi
Ben o bahaneyi denedim ilk bastaseni leslie le tanistirjyolar
Kasli ve sevmiyorum