Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunden basla menülerini yazmaya. Ayri bir konu var artik menu icin. Tarti fotografi da oraya ekliyoruz

Aktif misin? Spor kismi ne durumda? Ve su?
Bugun aktif olacagim ins. En az 7000 adim 2.5 litre ve beslenmemide dikkat edecegim.

Dün bir arkadaşımla görüntülü konuştuk. Kilo vermenin sırrını sordu.
Boğazını tutup, mümkün olduğu kadar hareketli olacaksın dedim.
Off çok zor dedi...🙄
Ne gibi bir sır veya mucize olabilir, ne umuluyor?
Burda bile öyle...
Menüler ya cooook düşük kalorili veya dengesiz.
Hareket ya cooook aşırı yapılıyor veya yok.
Neden bizim ortamiz yok ki?🤷

hayır yine eksiye uyanmadım +200 ile uyandım. atlayamadım mendebur 71 kg'ı. yarın azıcık atlasam mutlu olacağım valla
Ben daha tartılmadım tartıya göre protein atak ya da süper yımırta diyeti düşünüyorum :KK53:
Ama nette yımırta diyetine ilişkin zilyon çeşitlilikte liste var deyin bakalım sizin mucizevi liste hangisidir bre zalımlar :KK53:

CEYDOS CEYDOS sen uzulme diye sabitim bugun 😂
yok bebem üzülmem siz verin bari ben durdum.
Ben daha tartılmadım tartıya göre protein atak ya da süper yımırta diyeti düşünüyorum :KK53:
Ama nette yımırta diyetine ilişkin zilyon çeşitlilikte liste var deyin bakalım sizin mucizevi liste hangisidir bre zalımlar :KK53:
bu bizim yaptığımız yumurta orucu olarak geçiyor.
yumurta orucu.jpg

şimdi bu kadın bugün araya yeşil çay detoksu katacak. eğer düşersem yarın yumurta orucuna kaldığım yerden devam edeceğim. ilk defa cuma sendromu yaşıyorum. ilk defa çarşamba geçti ve düşüş yaşamadım. ne kadar can sıkıcı. oysa ben bilirdim çarşamba günleri düşerdi kilom.

Dün bir arkadaşımla görüntülü konuştuk. Kilo vermenin sırrını sordu.
Boğazını tutup, mümkün olduğu kadar hareketli olacaksın dedim.
Off çok zor dedi...🙄
Ne gibi bir sır veya mucize olabilir, ne umuluyor?
Burda bile öyle...
Menüler ya cooook düşük kalorili veya dengesiz.
Hareket ya cooook aşırı yapılıyor veya yok.
Neden bizim ortamiz yok ki?🤷

yanlisi yapa yapa dogruyu bulucaz,
insan kendi deneyimlemeyince butun bilim adamlari toplasip ayni seyi soylese bile (ki soylemiyorlar :işsiz:) inanmiyor :KK39:

yanlisi yapa yapa dogruyu bulucaz,
insan kendi deneyimlemeyince butun bilim adamlari toplasip ayni seyi soylese bile (ki soylemiyorlar :işsiz:) inanmiyor :KK39:
Gayet söylüyorlar canım. Araştırıp, okuyacağız. Farklı görüşleri harmanlayacagiz, kendi imbigimizden suzecegiz.
Kisa vade, uzun vade değerlendirmesi yapacağız.
Ama yok. Acelemiz var, bir hafta sonra falanca pantolona sigmamiz, o çok begendigimiz bikiniyi giymemiz lazım...🤦

şimdi bu kadın bugün araya yeşil çay detoksu katacak. eğer düşersem yarın yumurta orucuna kaldığım yerden devam edeceğim. ilk defa cuma sendromu yaşıyorum. ilk defa çarşamba geçti ve düşüş yaşamadım. ne kadar can sıkıcı. oysa ben bilirdim çarşamba günleri düşerdi kilom.

Bugun benim.icinde son gun ,yorgunluk bana yaramiyor ustune hala regl bekliyorum ins.yarina + gormem bugun sadece slata dusunuyorum tek ogun olarak kiz beni zorlamazsa dyanirim 😑

Günaydın kızlar..
Çok yoğun geçiyor günlerim uğrayamıyorum hiç..

Önümüzdeki hafta için izin istedim ama bu hafta da pek farklı olmadı A Arrietty_
Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum.. Bu kadar işin arasında midem rahatsız yine, karnımda da anlamadığım bir ağrı var, maydanozu bıraktığımdan beri şişim, neyseki yarın tekrar başlayacağım, bu 15 günde de iyi kilo veririm diye düşünüyorum..
Kolay gelsin bitanem♥️
Gunaydin
Tartilmadim daha
Iyiyim diye sabah cocuklari hazirla derken simdi kizi biraktim markete gidiyorum 😁
Aman ha dinlenme gunah olur🤣
Muhtesem 😍
Cok guzel gitmis kilolar. Senin uyguladigin kac gunluk? O bitince karbonhidrat i düsük tutmaya devam et, gider bence hala. 47dl dimi senin hedef kilon
47 ne yaw😒 banlatmak lazim🤣
günaydın kaptanım herkes istanbulda mı bilmiyorum ama sabah yürüdüğümde şakır şakır yağmur yağıyordu ıslanarak yürüdüm 2 gündür çıkamadım zaten diye belki herkes havadan dolayı adımı düşürmüştür bahane olmamalı tabi :KK43:
Ben o bahaneyi denedim ilk basta😂😂 seni leslie le tanistirjyolar🤣🤣
Bu sefer istedigim kiloya ulasacagim. Tabi Senin yardiminla basaracagim
Hosgeldin🌸

Kolay gelsin bitanem♥️

Aman ha dinlenme gunah olur🤣

47 ne yaw😒 banlatmak lazim🤣

Ben o bahaneyi denedim ilk basta😂😂 seni leslie le tanistirjyolar🤣🤣

Hosgeldin🌸
Kiz dun dinlendim 😂 yetmiii mii
Hava cok guzel
Saati sarj edip test olmaya gidecegim, sonra bisiklet ile centrum a incem 😁 geri Eve gel sonra Git okuldan oglani al derken :KK73:
Centrum a Git gel 15 km, didim mi 🥳

Yok arti gormeyeyim :KK45: Allah korusun kiz:KK70:
Aynen domatessiz cok zorlandim:KK70: yarin bi suru yiyecegim:KK45: Sen de dene bak 3 gun hemencik geciyor
bir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce
Canim o detoks öyle değil, evet karışım doğru ama tüm gün iki saat arayla içilecek, başka bir öğün yok gün içinde.

doğru kür bu kuzum

Thanks kızlar :KK36:
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum

Kızz masallah bana gel dedysek gec demedık🤣 benım artık gtmıyor yaa🧐
benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları :KK70:
hayır yine eksiye uyanmadım +200 ile uyandım. atlayamadım mendebur 71 kg'ı. yarın azıcık atlasam mutlu olacağım valla
kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları

@Asi Matmazel di :)))

Sen farkli seyler deneyeceksin ozamsn
Eggloaf mesela yumurta tadi vermiyor
Galiba San Sebastian da yapabilirsin. Peynir ve yumurtadan nede olsa. Ustune keto surup ekleme hakkin var.
Krep veya pudding
Bugun oglene denemis olacagim pudding i
Tadini begenirsem soyleyim.
Bulut ekmek yapip yumurta hakkini oyle kullanip ustune istedigin peyniri ekle
bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum
Ya yapılmayacak bir şey değil benimki adına konuşacak olursak. Diğeri gibi 6 yumurta vs yok. Toplam 4 yumurta yiyorsun günde 2 kere. Ben yumurtayı çok sevdiğim için hiç zorlanmadım ama istersen ilk günü dene. Bence yaparsın ama zaten 2 güncük. 😅
ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta :KK70:
Gayet söylüyorlar canım. Araştırıp, okuyacağız. Farklı görüşleri harmanlayacagiz, kendi imbigimizden suzecegiz.
Kisa vade, uzun vade değerlendirmesi yapacağız.
Ama yok. Acelemiz var, bir hafta sonra falanca pantolona sigmamiz, o çok begendigimiz bikiniyi giymemiz lazım...🤦
aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok

bir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce

Thanks kızlar :KK36:
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum

benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları :KK70:

kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları

bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum

ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta :KK70:

aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok
Kişiye özel soylemiyorum canım. Genel olarak durumumuz maalesef bu...🤷😔

X