kenene kızgınım zati suratsız kızı aldı baş tacı yaptı biraz bekleseydi kızıma alacaktım onu.Ben begenemedım bunu yaa. Ben kenen ve murat yıldırımı begenıyorum. Onlarda ben dururken ne tuhaf kızlarla evlendiler
Bahçe işine bu koşulur mu kız Allah çarpar
o kadar para verme gerek yokBunu alırsan lucifer koca buluyon, normal termos alırsan Türk erkeği buluyon
Bilmiyorum ki ne özelliği var başka
Yaaa sorma o endama hıc yakısmadı o kızkenene kızgınım zati suratsız kızı aldı baş tacı yaptı biraz bekleseydi kızıma alacaktım onu.
ay benim babamda öyleBenim yaşım ondan da küçük ben neden alıyorumöff hep bu anne tarafının genleri yüzünden ya. Babam yiyip yiyip kilo almaz, annem obezite cerrahisi oldu. Ben de gidip anneme çekmişim, tebriks.
Hahaha o olabilir bakBahce isi dediysek gul yetiştiriciligi bebegim
Oyyyy memelim Burda olacaaaağdınnno kadar para verme gerek yok
made in turkey lerinde işlevi aynı :)))
gitcek para getircek yaniii :))
Babam benden zayıftı ben diyete başladığımdaay benim babamda öyle
adam 65-70 arası dolanır
annemin maşallahı var
niye babama çekmemişim diyorum bozuluyor hatun
Oyyyy memelim Burda olacaaaağdınnn
Türk erkekleri odun kalas
Takılacak olana takar kız hakkaniyetlidir benim memelimKiz suzi avrupalilarin hicbirseyini begenmiyir erkeklerine de kulp takar o simdi
ay deme öyleOyyyy memelim Burda olacaaaağdınnn
Türk erkekleri odun kalas
buna katılıyorum kesinlikle odun al kendin yont en temizi. yontulmuşu değiştirmen zor oluyor.ay deme öyle
yontabiliyon en azından
benim ki suyunu anasından isteyen tipti
şimdi ev süpürüp silebiliyo bile
Vaaay geliştirilebilir segmentay deme öyle
yontabiliyon en azından
benim ki suyunu anasından isteyen tipti
şimdi ev süpürüp silebiliyo bile
Yaaa sorma o endama hıc yakısmadı o kız
Aman cok mınnos tıpı nesını begenıyordun. Ama tabı kenan begenmıs bıseylerınıYa ben onu begeniyodum aslinda da napmis o oyle, estetik mi. Taniyamadim.
Vaaay geliştirilebilir segmentgeliştirene kadar yaşlanır insan be
yok kız alırken sokuyon aklına ufak ufakVaaay geliştirilebilir segmentgeliştirene kadar yaşlanır insan be
Ay bunu biliyorum yaaaInsana hobi lazim diyor uzmanlar
O kadar zor degil hem, bak
FLORAL DESIGN & WORKSHOP 🇺🇸🇵🇭 on Instagram: "We dream of having a clean house-but who dreams of actually doing the cleaning😂🧽🛋🚽🧹🧻🧺 -Marcus Buckingham . . #funny #family #housechores #fyp #cleaninghouse . ."
2,314 likes, 143 comments - jun_pinon on August 15, 2020: "We dream of having a clean house-but who dreams of actually doing the cleaning😂🧽🛋🚽�..."www.instagram.com
Aynen yaaa bulayım da herkesten destek alacam bana mentorluk yapınyok kız alırken sokuyon aklına ufak ufak
bir sürü yöntem var
sen bul kocayı burda seminer vericez sana evli hatunlar olarak
biraz tatlı tatlı arada kafasına vura vura
her şey kararında abartmadan
çok vurursan aptala çevirirsin adamıAynen yaaa bulayım da herkesten destek alacam bana mentorluk yapın
Kafasına vurma kısmında abartmama sözü veremiyorum