- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Ameliyat olunca da kilo verenler olmuş bakalım ben de vercem mi.Temmuz ayında ameliyatım 55 kilo çıkıyomuşum ameliyathaneden bideMiyom kuculterek kilo vermece
ben günde 10 kere sürüyorum en az. 2 hafta sürmüyor karışımın bitmesi. birde yeni bişey yaptım çinko zinc merhem koydum azıcık içine daha bile etkili oldu. ay hadi inşallah herkese şifa olsun.CEYDOS yapıyorum valla kremleri 4.günüm bugün lekelerim de açılma oldu valla gece sürüp yatıyorum gündüz sürüyorum kırışıklıklar için de gece sürün diyorlardı cildimin hafiften düzeldiğini hissediyorum ama doğum sonrası lekelerim de hemen fark oldu sana yazacaktım hatta sen sormuşsun Ceydoşum bitirene kadar daha iyi olacak inşeAllah
Dantel candır yahu her zaman her yerde seksimillet dantele geçmiş ben hala pamukluda takıldım kaldım. neyse ki paçalı değil.
Ameliyat olunca da kilo verenler olmuş bakalım ben de vercem mi.Temmuz ayında ameliyatım 55 kilo çıkıyomuşum ameliyathaneden bide
göbek önde sarkınca pek seksapeli kalmıyor be bacım. ya göbeği erit giy yada hiç giyme sharon ol.Dantel candır yahu her zaman her yerde seksi
Ağustos sonu tatil düşünüyoruz tam denk gelecekYaza hazirlik, erken olaydin keske
Spor yaparken pamuk giyiyom bende yoksa kalçalarım birbirine vuruyor şak şakSelam hatunlar
Luciferiniz bol olsun
Bir saatlik spor maratonum bitti popomdaki seksi ic çamaşırına kadar terledimyıkandım paklandım
derhal squat başlamalısın o zaman kalçalar gevşek kalmış sıkılaşsın.Spor yaparken pamuk giyiyom bende yoksa kalçalarım birbirine vuruyor şak şak
Nasıl günde 10 kez ben günde 1 kez sürüyorumben günde 10 kere sürüyorum en az. 2 hafta sürmüyor karışımın bitmesi. birde yeni bişey yaptım çinko zinc merhem koydum azıcık içine daha bile etkili oldu. ay hadi inşallah herkese şifa olsun.
Küçük yasta dansa başlamış 72 yasında lahatun cidden efsane. tebrik etmek lazım kendisini. nasıl bir sistematiği var acaba.
derhal squat başlamalısın o zaman kalçalar gevşek kalmış sıkılaşsın.
Harika yaSen de yaparsin canim.
Diyom hep, gunluk yoga yaptigim donem 15 yasinda olamadigim kadar esnek oluyorum diye.
Benim uyeligim olan sitede de 60 yas ustu egitimciler var valla tempolarina xor ayak uyduruyorum bazen.
Duzenli yapmak lazim iste.
Burda kahkaha attımEşim :Napıyorsun sen o sitede sabah akşam ya.
Ben: hiç canım kadınlarla zayıflıyoruz işte
Harika yasüreklilik önemli tabi bu işlerde
soyulma çok var bende o yüzden sürekli sürüyorum ki çatlamasın.Nasıl günde 10 kez ben günde 1 kez sürüyorum
kız aynı ben nasıl anladın böyle olduğunu sadece boyut farklıRianne Atiya on Instagram: "Morning workout, every little bit counts 😛"
99K likes, 761 comments - rianne.meijer on June 10, 2021: "Morning workout, every little bit counts 😛".www.instagram.com
Memelimin gelmesi lazım böyle zorhiçte çok konuşmuyormuşuz bizi geçen takım var mesaj sayısında tez vakit 4000 mesaj istiyorum. hadi biz 4000 yapana kadar onlarda 500 yapsın 4500 mesaj acilen. Eki Görüntüle 2871529
Sistem oturtmak lazım ya sedulu kaptanın bak sabahtan yapıyo sporunu takdir ediyorum geç kalınca illa bişey çıkıyor. Ben biraz tembellik yapıyorum özeleştiri yapmam gerekirseAynen ben de güzel yapıyorum, bir sey cikiyor, hop o hafta gecince eski duzene dönemiyorum, uzuyor da uzuyor.
magnezyumu bugün sipariş verdim çok olumlu anlatılıyor. inşallah bende sızıp kalacağım oturduğum yerde sabah erken uyanacağım.Sistem oturtmak lazım ya sedulu kaptanın bak sabahtan yapıyo sporunu takdir ediyorum geç kalınca illa bişey çıkıyor. Ben biraz tembellik yapıyorum özeleştiri yapmam gerekirse
Güya erken kalkmak için topik bile açtım amaneyse bi gün başaracağım inanıyorum
Sistem oturtmak lazım ya sedulu kaptanın bak sabahtan yapıyo sporunu takdir ediyorum geç kalınca illa bişey çıkıyor. Ben biraz tembellik yapıyorum özeleştiri yapmam gerekirse
Güya erken kalkmak için topik bile açtım amaneyse bi gün başaracağım inanıyorum
Tamam canimdün aşı oldum bende
korkulacak bir şey yok
bugün çok halsiz hissediyorum sadece, kolum ağrıyor zor kaldırıyorum
sonraki 1-2 güne planlarını ona göre yap
63-64 benimde takılma kilolarımdı
şimdide 58 lerde takıldım
detoksmu yapsak acep
geçmiş olsun
regl ve detoks bir arada çarpmış olabilir
bugün aramı versen detoksa
aa sakın kalkma o koltuktan