ne adam ama be valla mükemmel. aile hayatıda mükemmel. yok yok ben takip etmiyorum saplantılı değilim o kadar büyük kızım takip ediyor. bende sana tom alacam onu ev erkeği yaparsın diyorum.
ne adam ama be valla mükemmel. aile hayatıda mükemmel. yok yok ben takip etmiyorum saplantılı değilim o kadar büyük kızım takip ediyor. bende sana tom alacam onu ev erkeği yaparsın diyorum.
siparişini verdim geliyor beklemede kalaedenli ve bana da birer Tom alır mısın kaptanım var mı başka isteyeeeen toptancısından alırız uyguna gelir
Aşkım benim bak ablasını da unutmuyor aferin kızaedenli ve bana da birer Tom alır mısın kaptanım var mı başka isteyeeeen toptancısından alırız uyguna gelir
Nefes alıyo musiparişini verdim geliyor beklemede kal
sorma yavrum. bileydim böyle güzellikler olduğunu 20 yıl beklerdim. bilmediğim için çakmasını aldım.Analar neler doğuruyor
geceleri canlanıyormuş.Nefes alıyo mu
Ahahah şükret gız çakmasını alamayan da varsorma yavrum. bileydim böyle güzellikler olduğunu 20 yıl beklerdim. bilmediğim için çakmasını aldım.
Ahahah boylesını alamadık bılemedııkksorma yavrum. bileydim böyle güzellikler olduğunu 20 yıl beklerdim. bilmediğim için çakmasını aldım.
dün aşı oldum bendeMerhaba hanımlar bugun hiç halim yok yine. Aksam üzeri kıza.bisiklete.alışsın diye dışarı çıktık.
Aşı için randevu aldım hayırlısıyla persembe günü vurunucam . Nedense çok korkuyorum gerginim
63-64 benimde takılma kilolarımdıtakıldım korkusu yaşıyorum kuzum. 72-69 arası ve 64-63 arası benim pis kilolarım. atlatırsam gidiyor atlatamazsam sürünüyorum böyle.
geçmiş olsunCEYDOS kendime gelemedim ama daha.
Bas agrisi geliyor gibi yine
Arada bir wc e kosuyorum birde
Daha yemedim birsey 5.30 da uyandim
aa sakın kalkma o koltuktankorkunç bir durum ama ya. bazen yatayım diyorum koltuğa uzanıyorum nasıl uykum var dalıp gidicem hadi burada uyuma kalka yatağına diyorum içimden kalkıp yattığım anda hop gene cin gibi. nasıl bişey çözemedim.
mübarek cumaya bu rakamla girmeGünaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
nazar etme ne olur çalış seninde olur.Ahahah şükret gız çakmasını alamayan da var
Bize gelişi bu abla diyomübarek cumaya bu rakamla girme
66.5 yap bari
Ayy allah korusunsakın 60 lara çıkma bak ben senden gaza geldim ellileri görmek için sabırsızım gelicem yanına, ben gelirken sen daha da düş ben yine geliim
Çalışacam çok çalışacam o bebe benim olacak!! Tabii onun içinde bir er kişisi ilaaağğğzımmmnazar etme ne olur çalış seninde olur.
elinizdekilere sahip çıkın kızlar boşverinAhahah boylesını alamadık bılemedııkk
Tabı canım işlev onemlielinizdekilere sahip çıkın kızlar boşverin
bir arkadaş manken gibi koca aldı herif foss çıktı
kaçarak boşadı kız
önemli olan işlevi
adam gibi evine bakması yani :)))
İçim fesatelinizdekilere sahip çıkın kızlar boşverin
bir arkadaş manken gibi koca aldı herif foss çıktı
kaçarak boşadı kız
önemli olan işlevi
adam gibi evine bakması yani :)))