eldekini evirip çevireceğiz başka çare yok. diyeti devam ettiriyor. iş yerinde dün kalorili yemek alacakken ben gelmişim aklına hemen söğüş sebze almış onu yemiş. spora da başlattık mı tamamdır.Ahahah boylesını alamadık bılemedııkk
Çaba varsa yakında hayalındekı hamur abıye gelıreldekini evirip çevireceğiz başka çare yok. diyeti devam ettiriyor. iş yerinde dün kalorili yemek alacakken ben gelmişim aklına hemen söğüş sebze almış onu yemiş. spora da başlattık mı tamamdır.
Keşke benimkinin aklınada ben gelsemeldekini evirip çevireceğiz başka çare yok. diyeti devam ettiriyor. iş yerinde dün kalorili yemek alacakken ben gelmişim aklına hemen söğüş sebze almış onu yemiş. spora da başlattık mı tamamdır.
herkesin kolu ağrıyor yaptıran. yumurta orucundayım bennnn. sen ne yap biliyor musun yeşil çay detoksu 3 gün harika atlama yaşayacaksın. yumurta ile aran yok çünkü.dün aşı oldum bende
korkulacak bir şey yok
bugün çok halsiz hissediyorum sadece, kolum ağrıyor zor kaldırıyorum
sonraki 1-2 güne planlarını ona göre yap
63-64 benimde takılma kilolarımdı
şimdide 58 lerde takıldım
detoksmu yapsak acep
geçmiş olsun
regl ve detoks bir arada çarpmış olabilir
bugün aramı versen detoksa
aa sakın kalkma o koltuktan
en tatlı uykudur o
bende yatağa gittiğim an büyü bozuluyor
mübarek cumaya bu rakamla girme
66.5 yap bari
Tabı canım işlev onemlieve bakması yanı
bunun özelliği neyki bu kadar pahalıEvrenden mesaj geldi bak şart oldu şu termos
daha yaşı küçük bir 40 lara gelsin hele alırKeşke benimkinin aklınada ben gelsemgeçen gün gözümün önünde 2 adana dürüm, 2 lahmacun yedi yahu. Nasıl benim kadar kolay kilo almaz aklım almıyor takıldı 86’ya ne yukarı ne aşağı
dur onu araştırayım nettenherkesin kolu ağrıyor yaptıran. yumurta orucundayım bennnn. sen ne yap biliyor musun yeşil çay detoksu 3 gün harika atlama yaşayacaksın. yumurta ile aran yok çünkü.
Bunu alırsan lucifer koca buluyon, normal termos alırsan Türk erkeği buluyonbunun özelliği neyki bu kadar pahalı
Benim yaşım ondan da küçük ben neden alıyorumdaha yaşı küçük bir 40 lara gelsin hele alır
bebek getiren termos.bunun özelliği neyki bu kadar pahalı
Dıkkat et kız. Tek basına yanmayacaksınAyy sicak kahveyi puskurtuyodumm
Ben begenemedım bunu yaa. Ben kenen ve murat yıldırımı begenıyorum. Onlarda ben dururken ne tuhaf kızlarla evlendilerCEYDOS lucifer siparisleri sana mi canim.
Ben de alayim bir tane stokta bulunsun, bahce islerine falan koşarım
Bahçe işine bu koşulur mu kız Allah çarparCEYDOS lucifer siparisleri sana mi canim.
ilk gün yeşil çay ikinci gün yumurta avokado 3. gün yeşil çaydur onu araştırayım netten
sadece yeşilçaymı içiyoruz
yemek neyin yokmu
ben mutfakta mutfak önlüğüyle çalıştırmayı tercih ederim.CEYDOS lucifer siparisleri sana mi canim.