Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmekleri sifirlama ama aksam ogununden kaldir bence de. Guzel olmus menun aksamki ekmek haric.

Bu hafta güzel sonuc alacaksin gibi

Guzel barbunya sisiriyor ama cumaya atarsin onu coktan.

Hi🖐
sabah: 2 kasarli 2 kraker
10.00: corba
13.00: maydonoz peynir zeytin
16.00: 1 nectarin, 1 elma
Bol cay kahve
Su 2 litre
A Arrietty_

Aralarda salatalik falan da mi yesen kucuk kucuk, yazin guzel olur. Pattis nerede

Sabahki simit simit ve lahmacun birlikte cok olmus, yoksa ben severim boyle bol bol menüleri.

Mis

Rabia nin dieti mi?
Cok güzel

Tam yaz menusu, cok guzel, acikmadin mi ama?

Menüm

3 kaşık sade pirinç
2 küçük küp karpuz
1 kase salata

Dünden beri midem kötü, yine ne oldu anlamadım sürekli bulantı var

Su 1.5 lt

6.900 adım - 207 p

A Arrietty_

Piricine sebze veya salata karistirsan nasil olur?
Dun ben oyle bir tabak hazirladim kendime, sos da ekledim, cok doyurucu ve besleyici oldu.

Senin midene agir gelir benim tarif ama en azindan salatalik falan karistirsan mesela nasil olur diye dusundum?

Oha falan oldum yaaa ben bu hareketleri bu yasta yapamıyom

Sen de yaparsin canim.
Diyom hep, gunluk yoga yaptigim donem 15 yasinda olamadigim kadar esnek oluyorum diye.
Benim uyeligim olan sitede de 60 yas ustu egitimciler var valla tempolarina xor ayak uyduruyorum bazen.
Duzenli yapmak lazim iste.

A Arrietty_ naptin toparladin mi biraz?

KumraL_KrakeR cocuga isim dusunelim bence artik, 8 gun nedir kiz
yok kız bebe falan
Myom iğnesinden sanırım.Yarın sabah kontrol var bakalım küçülmüş mü.
buna katılıyorum kesinlikle odun al kendin yont en temizi. yontulmuşu değiştirmen zor oluyor.
Ben yaptım bunu baya da iyi oldu he
Kendimi gebetto gibi hissettim

Bu arada o funkodan bende isterim

CEYDOS yapıyorum valla kremleri 4.günüm bugün lekelerim de açılma oldu valla gece sürüp yatıyorum gündüz sürüyorum kırışıklıklar için de gece sürün diyorlardı cildimin hafiften düzeldiğini hissediyorum ama doğum sonrası lekelerim de hemen fark oldu sana yazacaktım hatta sen sormuşsun Ceydoşum bitirene kadar daha iyi olacak inşeAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…