Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çocuk yapacak dimi aedenli kuşum
Eveeeeeet hayırlısıyla inşallah
Ay ben de yapamıyorum kuzum yalnız değilsin çok ham benim bedenim. Anca hafif tempolu sporlar çıkıyor benden
Korona sıkıntı ya Rabbim kalıcı hasarsız şifa versin bi an önce tamamen iyileşirsin inşallah

yumurta orucu 3-5-7 gün oluyor 2 gün olmaz

Mucizeler mi yaratıyormuş bi tatlı kaşığı vayy babooo eee nasıl kullanıyoz neye katıyoz kilo veremezsem senden bilirim keçiboynuzu tozu mu unu mu aynı şey mi
Ahxhshdjshfjdj ROMA’yı da ben yaktım zaten onu da benden bilbi tarifte üç yemek kaşığı yoğurda iki tk ekledi kadın ama CanTorun abla suyla tüketiyor 30gr tüketmiş bugün. O bizi aydınlatsın bence

6 yumurta mi
asena87 alintiliyamadim afiyet olsunn,cok guzel menun

Gecmis olsun ,salam.ve nesfit mi dokundu acaba

30-40 Gr keçiboynuzu ununu bardaga alıp, üzerine su ekliyorum. Pekmez kıvamına gelene kadar iyice çırpıp, ara öğün niyetine içiyorum.
Lif ve kalsiyum kaynağı. Sindirim sistemine çok çok faydalı..
Keçiboynuzu unu veya tozu aynı şey...

Kız Lusi gördün mü yarın gidek de alak

Menü gayet güzel,spor da iyi gelsin bol bol eksiler
Benim yumurta detoksu işe yaramazsa bir de sizinkini denicem hadi inşallah cumaya bol eksi
Ananas çok iyi bi ödem attırıcı Menü çok güzel
Oo geldi spor birincisi gayet güzel beslenmiş bir de cumayı merak ediyorum canım bol bol eksi olsun

Ahaha tembel biz
Sagol canım ınsallah
yumurta orucu 3-5-7 gün oluyor 2 gün olmaz
Bılıyorumda böğğ gelıyo neyse sabah bakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…