Eveeeeeet
Ay ben de yapamıyorum kuzum yalnız değilsin çok ham benim bedenim. Anca hafif tempolu sporlar çıkıyor bendenKız oyle dıyonda. Bak 64 kıloyken 4 ay once yag oranım 34 müş. Şimdi 27 yagdanda gıdıyor
demekkı
Kas olayı ben sizler kadar yapamıyorum spor korona olduktan sonra cok yoruluyordum bı kadarına sukur gene eskıye gore ıyıyım ama cardıo mahvediyor benı. Pılates ve zumba yapıyorum anca
Çok kalorili diye biliyorum ya keçiboynuzu tozunu diyette kullanılabilir mi kiKemiklere faydalı kalsiyum var bi de kabızlık için iyi geliyormuş canım
Bi tatlı kaşığı kullanacam kız onun kalorisinden ne olacakÇok kalorili diye biliyorum ya keçiboynuzu tozunu diyette kullanılabilir mi ki
yumurta orucu 3-5-7 gün oluyor 2 gün olmazTamam seslen gelırımYarın bende 2 gun yumurta detoksu yapsammı dıyorum. Ama canımda ıstemıyor belkı tek oğün beslenırım
Kız oyle dıyonda. Bak 64 kıloyken 4 ay once yag oranım 34 müş. Şimdi 27 yagdanda gıdıyor
demekkı
Kas olayı ben sizler kadar yapamıyorum spor korona olduktan sonra cok yoruluyordum bı kadarına sukur gene eskıye gore ıyıyım ama cardıo mahvediyor benı. Pılates ve zumba yapıyorum anca
Mucizeler mi yaratıyormuş bi tatlı kaşığı vayy babooo eee nasıl kullanıyoz neye katıyoz kilo veremezsem senden bilirimBi tatlı kaşığı kullanacam kız onun kalorisinden ne olacak
Ahxhshdjshfjdj ROMA’yı da ben yaktım zaten onu da benden bilMucizeler mi yaratıyormuş bi tatlı kaşığı vayy babooo eee nasıl kullanıyoz neye katıyoz kilo veremezsem senden bilirimkeçiboynuzu tozu mu unu mu aynı şey mi
yumurta orucu 2. gün 1,5 gün sayılır)
sabah : 2 yumurta + 2 çorba kaşığı tereyağ ile omlet
öğle : sabahın aynısı
akşam : 6 yumurta 1 kutu labne ve 4 çorba kaşığı tereyağ ile eggloaf 3 'e böldüm. 1/3 ünü üstüne karamel şurup dökerek yedim.
su : 1500 ml içebildim daha neden bilmiyorum içemedim.
spor : 15 dk bacaklara yönelik pilates. 20 adet sumo sguat. puan hesaplamayacağım. yaptım bilin yeter.
Mahi57 tavsannesi asena87 @Yzgt66
Hello kızlar hemen menü yazayım 2 dilim salam
Sabah 5 kaşık nesfit ve süt
Ara filtre kahve 2 hurma c
Öğle 4 yk zeytinyağlı fasulye 1 grisini
Akşam ton balıklı salata 1 dilim ekmek (ekmek yemekten sonra çok kötü olan midemi bastırması için)
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 2871121
495 puan
A Arrietty_CEYDOS @neutral @sedulu
30-40 Gr keçiboynuzu ununu bardaga alıp, üzerine su ekliyorum. Pekmez kıvamına gelene kadar iyice çırpıp, ara öğün niyetine içiyorum.Ahxhshdjshfjdj ROMA’yı da ben yaktım zaten onu da benden bilbi tarifte üç yemek kaşığı yoğurda iki tk ekledi kadın ama CanTorun abla suyla tüketiyor 30gr tüketmiş bugün. O bizi aydınlatsın bence
Kız30-40 Gr keçiboynuzu ununu bardaga alıp, üzerine su ekliyorum. Pekmez kıvamına gelene kadar iyice çırpıp, ara öğün niyetine içiyorum.
Lif ve kalsiyum kaynağı. Sindirim sistemine çok çok faydalı..
Keçiboynuzu unu veya tozu aynı şey...
30-40 Gr keçiboynuzu ununu bardaga alıp, üzerine su ekliyorum. Pekmez kıvamına gelene kadar iyice çırpıp, ara öğün niyetine içiyorum.
Lif ve kalsiyum kaynağı. Sindirim sistemine çok çok faydalı..
Keçiboynuzu unu veya tozu aynı şey...
Yeme kızEvde taaa gecen seneden keçiboynuzu kalmis yesem mi ki
Yeme kız
Tarihi geçmiştir onun
Menü gayet güzel,spor da iyi gelsin bol bol eksilerSabah uyanınca akşamdan ısladıgım üç gün kurusu suyuyla beraber
Kahvaltı
2 haşlanmıs yumurta
80 gr civarı süzme peynir,7 zeytin
Domates salatalık
20 çiğ badem
İki tk tahin
bi tane 2si1 arada nescafe ( A Arrietty_ kaptanım senin için ili tane içmedim bak kıymetini bil)
15.00
6 tane erik
16.30
Kocamaaaan yoğurtlu semizotu salatası
18.00
hc Li duble Türk kahvesi
su 3 lt geçerim
Spor
10.500 adım 315p
60dk tempolu 150p
Toplam 465p
@sedulu
Benim yumurta detoksu işe yaramazsa bir de sizinkini denicemSelammmmm yımırtacı geldi
Kahvalti
2 yumurtadan tereyağında omlet
30 gr kadar Suzme peynir
20 gr kadar Kasar peyniri
Aksam
4 yumurtadan A Arrietty_ tarifi yarisini yiyebildim.
3 lt su
1 tarcinli kahve
2 sade soda
2 kupa açık şekersiz çay
@neutralCEYDOS @Asi Matmazel @caroline84 @Ozzybal
17 bin adim 521 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 746 puan
Eki Görüntüle 2871092
Ananas çok iyi bi ödem attırıcıKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2/3 yeşil biber
2 çeri domates
1 dl peynir
3 kibrit kutusu kadar ananas
1 avuç kiraz
Sade kahve
Akşam
1 tb bezelye
3/4 kaşık yoğurt
2.25 lt su
@Ozzybal @Asi Matmazel @caroline84 @aysunayy
Oo geldi spor birincisi8h30 1d.ekmek ,1tk recel , 5 zeytin ,domates salatalik ,1yesilbiber ,cay
14h 5 6 cilek ,kahve
17h 3yk barbunya ,1yk bulgur ,bol roka marul karisiksalata
3lt su +iciyorum
20dk kosu 120puan
160opsiz atlama 20puan
4600 adim 138puan TOPLAM 278puan
( Sadece kosarken telefonu alabildim bugun)
CEYDOS asena87 Mahi57 @Yzgt66
Eki Görüntüle 2871135
atma bir bak çok kuru değilse yenebilir. kuruysa da suya bas bir gece önceden. ertesi gün parçalara ayır kaynatAtayim o zaman
Tatilden once evdekileri bitirmece yapiyorum bu ara da neler neler cikiyor
Korona sebebiyle neler neler stoklamisim
atma bir bak çok kuru değilse yenebilir.
Ahaha tembel bizAy ben de yapamıyorum kuzum yalnız değilsin çok ham benim bedenim. Anca hafif tempolu sporlar çıkıyor benden
Korona sıkıntı ya Rabbim kalıcı hasarsız şifa versin bi an önce tamamen iyileşirsin inşallah
Bılıyorumda böğğ gelıyo neyse sabah bakacazyumurta orucu 3-5-7 gün oluyor 2 gün olmaz
Muzlar büyük değil küçük olanlarda yani ikisini toplasan 1 muz ediyor aslında.