Aaa keto da yok mu tomates.Niye yaacuma final diyorsun peki verdiğin kiloyu görünce ben keto yapacağım deme bana. domates yersen keto bozulur haberin olsun iyi düşün taşın.
İşte keto bunyuzden zor geldı hep bana. Low carb daha surdurebılırcuma final diyorsun peki verdiğin kiloyu görünce ben keto yapacağım deme bana. domates yersen keto bozulur haberin olsun iyi düşün taşın.
senin metabolizma aynı benimki gibi. cebelleşirken kendimi görüyorum ucundan azıcık kaçsa + kilo olarak dönüyor.dur kız bısmıllah.cuma 700 gr eksıdeydım. Artıya gerı donmem sıkıntı işteDaha bu hafta takıldım. Yoksa 200-300 de olsa gıdıyordu yaaw
Ben yıyınce alıyorum bıde. Ac kalmadan gıtmıyor
Tabıkı candır kız olurmu allahın emanetı melek onlarsen gencsın daha ama yaw acele etme yınede
Persembe son oluyor. Cuma normal beslenırsınAaa keto da yok mu tomates.Niye yaa
3 gun ancak yapabilirim bu yumurta orucunu ben canim ondan dedim cuma son diye..cuma ola hayrola
Aynen oyle. Ne ıgrenc bı metoysa buu yıldım ben. Oyle bol yemelı dıyetler bana verdırmez. Aclıgı ılıklerıme kadar hıssetmem gereksenin metabolizma aynı benimki gibi. cebelleşirken kendimi görüyorum ucundan azıcık kaçsa + kilo olarak dönüyor.
Ödül yaparim soyle guzel biPersembe son oluyor. Cuma normal beslenırsın
Ben de öyleyim canim yaa..iyice ac kalmadan kilo veremiyorum ha kalınca da guzel veriyorum..Aynen oyle. Ne ıgrenc bı metoysa buu yıldım ben. Oyle bol yemelı dıyetler bana verdırmez. Aclıgı ılıklerıme kadar hıssetmem gerek
üzme kendini ben yol bulursam sana söyleyeceğim arkamdan gel dediğimde gelirsin.Aynen oyle. Ne ıgrenc bı metoysa buu yıldım ben. Oyle bol yemelı dıyetler bana verdırmez. Aclıgı ılıklerıme kadar hıssetmem gerek
Ahahha tomatiiiiizzz candır yeaaaaHe cuma ilk isim tomates yemek olacak
yok bugun daha yumurta yiyemem zati500 kalori ancak almışımdır eriyecem kararliyim Sabahi merak ediyorum.
Tehdide bakcuma final diyorsun peki verdiğin kiloyu görünce ben keto yapacağım deme bana. domates yersen keto bozulur haberin olsun iyi düşün taşın.
Bilemeyecem bebiş açlık sınırında çok takılmadan kas yapmaya odaklanmamız lazım gelirmiş apla öyle dididur kız bısmıllah.cuma 700 gr eksıdeydım. Artıya gerı donmem sıkıntı işteDaha bu hafta takıldım. Yoksa 200-300 de olsa gıdıyordu yaaw
Ben yıyınce alıyorum bıde. Ac kalmadan gıtmıyor
Aynı yaştayız bee ne acelesiTabıkı candır kız olurmu allahın emanetı melek onlarsen gencsın daha ama yaw acele etme yınede
Sağol canım. Ben internetten alıyorum, katkısız. İnofit diye bir marka...Bugün bi video izledim, açlık sınırında kalırsanız zayıflamanız durur. Skinny fatten kurtulamazsınız diyordu hatun. Acaba sen o hataya mı düşüyorsun kuzum?
Afiyet olsun ablacım dengeli olmuşkaç markete baktım keçiboynuzu unu yok yaaa yarın çarşıya gitmek farz oldu, kalabalığa girmek istemedim de gircez artık aktarlara bakcam
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
GüEl menü kuzum Afiyet olsun
Çok az yemişsin, stres durumun da var Allah muhafaza halsiz düşüp hasta olma canım
Ohhh mahallede büyüyen çocuklar gibi, el birliğiyle beslemişler seniafiyet olsun canımm
Gayet güzel canım afiyet olsun
Hahaha en az 6 demiyor muydu kız olmaz bunu saymayızgüzwl olmuş yumurta yemek bi yerden sonra zor matildanın Menüsü sana daha uygun bak tomatizzzz vaaa
Nerdeysen her gün bu kadar yemeğe başladım hem acıkmıyorum hemde iştah yokÇok az değil mi canim hiç birşey yememissin nerdeyse
Aktarda bulamazsam sipariş vereceğim ben de abla. Arifoglu markası var 1 kg 50tl yazıyordu yanlış değilsem. Baya gider banaSağol canım. Ben internetten alıyorum, katkısız. İnofit diye bir marka...
Neye yarıyorAktarda bulamazsam sipariş vereceğim ben de abla. Arifoglu markası var 1 kg 50tl yazıyordu yanlış değilsem. Baya gider bana
Tamam seslen gelırımüzme kendini ben yol bulursam sana söyleyeceğim arkamdan gel dediğimde gelirsin.
Kız oyle dıyonda. Bak 64 kıloyken 4 ay once yag oranım 34 müş. Şimdi 27 yagdanda gıdıyorBilemeyecem bebiş açlık sınırında çok takılmadan kas yapmaya odaklanmamız lazım gelirmiş apla öyle didi
Aynı yaştayız bee ne acelesi
Çok şükür iyiyim canım bomba gibiyimGeçmiş olsun canım nasıl oldun?
Kemiklere faydalı kalsiyum var bi de kabızlık için iyi geliyormuş canımNeye yarıyor
900 lü hat en sevdiğim0800özetkonuşma diye tuşla ulaşırsın hemen. sık arayacaksan 0900 hattıda açarım bak.