Alys kuruysa da suya bas bir gece önceden. ertesi gün parçalara ayır kaynat
Sabah çok güzel ama akşam yetersiz geldi sanki bana.Kuş kadar kaldın kızSabah uyanınca akşamdan ısladıgım üç gün kurusu suyuyla beraber
Kahvaltı
2 haşlanmıs yumurta
80 gr civarı süzme peynir,7 zeytin
Domates salatalık
20 çiğ badem
İki tk tahin
bi tane 2si1 arada nescafe ( A Arrietty_ kaptanım senin için ili tane içmedim bak kıymetini bil)
15.00
6 tane erik
16.30
Kocamaaaan yoğurtlu semizotu salatası
18.00
hc Li duble Türk kahvesi
su 3 lt geçerim
Spor
10.500 adım 315p
60dk tempolu 150p
Toplam 465p
sedulu
Olmadı ama bak 6 adet yumurta yencek diyorlar ondan bile kısıryorsunSelammmmm yımırtacı geldi
Kahvalti
2 yumurtadan tereyağında omlet
30 gr kadar Suzme peynir
20 gr kadar Kasar peyniri
Aksam
4 yumurtadan A Arrietty_ tarifi yarisini yiyebildim.
3 lt su
1 tarcinli kahve
2 sade soda
2 kupa açık şekersiz çay
H3RA_ CEYDOS @Asi Matmazel caroline84 @Ozzybal
17 bin adim 521 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 746 puan
Eki Görüntüle 2871092
Günde 2 dilim ekmek yenilebilir beyaz olmadıktan sonraHello kızlar hemen menü yazayım 2 dilim salam
Sabah 5 kaşık nesfit ve süt
Ara filtre kahve 2 hurma
Öğle 4 yk zeytinyağlı fasulye 1 grisini
Akşam ton balıklı salata 1 dilim ekmek (ekmek yemekten sonra çok kötü olan midemi bastırması için)
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 2871121
495 puan
A Arrietty_CEYDOS H3RA_ sedulu
Kısır 1 kase çok değil mi canımselamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi + maydonoz kürü
sabah => 1 hş yumurta + mantar sote
öğlen => 5 kaşık yeşil fasulye + bol yeşillikli 1 kase kısır
ara => yeşil çay
su 3,5 litre
sedulu
migrenim tuttuğu için sabah yürüyüşe gidemedim işten sonrada ancak eliptik yapabildim
he birde yatılı misafirim geliyor cuma akşamı telaşesi sardı koltukları sildim bölgesel sayılabilir belki
Adım 3.000 90p
eliptik 30 150p
total 240p
Eki Görüntüle 2871139
Seninki daha farklı olmuş.Kızların yaptığından farklı mı bu yumurta diyetiMerhaba
Bir yumurtacı daha geldi
9:30 2 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, 1 büyük bardak limonlu su
14:00 150 gr haşlama tavuk göğsü, 1 kase salata
16:00 1 avuç beyaz leblebi(normalde bu detoksta yok ama çok aç hissettim)
18:00 2 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, 1 büyük bardak limonlu su
Su 2,5 lt
30 dk eliptik bisiklet 150 puan
sedulu
Evet canım onlardan farklı. Bu 2 günlük detoks diye geçiyorSabah çok güzel ama akşam yetersiz geldi sanki bana.Kuş kadar kaldın kız
Olmadı ama bak 6 adet yumurta yencek diyorlar ondan bile kısıryorsun
Günde 2 dilim ekmek yenilebilir beyaz olmadıktan sonra
Güzel beğendim menünü de adım sayınıda
Kısır 1 kase çok değil mi canım
Gerçi ekmek yok menünde emin olamadım
Seninki daha farklı olmuş.Kızların yaptığından farklı mı bu yumurta diyeti
Kaç gündür canım çekiyordu krakerim doydum baya hatta zor bitirdimSabah çok güzel ama akşam yetersiz geldi sanki bana.Kuş kadar kaldın kız
Yarin yerim canimOlmadı ama bak 6 adet yumurta yencek diyorlar ondan bile kısıryorsun
Bakalim hangisi daha cok verdirecrk merak ediyorumEvet canım onlardan farklı. Bu 2 günlük detoks diye geçiyor
Ben deeeBakalim hangisi daha cok verdirecrk merak ediyorum
coştun sen iyice. gel bana %100 Türk yapımı, milli tescilli şeker hastalarının bile yiyebildiği üzümlerimizden kendi ellerimle parçaladığım tatlandırıcı olarak ülkemin güzel yaylalarından alınan bal ile tatlandırdığım türü var. ikram edeyim sana.tavsannesi kiz sen fransanin neresindensin sonrasım geldi öyle canım bu sıra acayip french wine cekiyor galiba
Kiz o kızlardan biri benimBen deeeeğer kızlar daha çok kilo verirse haftaya onu yaparım
Allah canını almaya şarap tarif etmiş ben de diyorum nasıl bi tatlıcoştun sen iyice. gel bana %100 Türk yapımı, milli tescilli şeker hastalarının bile yiyebildiği üzümlerimizden kendi ellerimle parçaladığım tatlandırıcı olarak ülkemin güzel yaylalarından alınan bal ile tatlandırdığım türü var. ikram edeyim sana.
saat olarak çok erkendi canım 4 te yedim yarın sabaha kadar taze fasulye tutmaz dedim yedim vallahiSabah çok güzel ama akşam yetersiz geldi sanki bana.Kuş kadar kaldın kız
Olmadı ama bak 6 adet yumurta yencek diyorlar ondan bile kısıryorsun
Günde 2 dilim ekmek yenilebilir beyaz olmadıktan sonra
Güzel beğendim menünü de adım sayınıda
Kısır 1 kase çok değil mi canım
Gerçi ekmek yok menünde emin olamadım
Seninki daha farklı olmuş.Kızların yaptığından farklı mı bu yumurta diyeti
Yaaaa öyle bir anlattın ki sabah arabayı alıp kaçasım geldicoştun sen iyice. gel bana %100 Türk yapımı, milli tescilli şeker hastalarının bile yiyebildiği üzümlerimizden kendi ellerimle parçaladığım tatlandırıcı olarak ülkemin güzel yaylalarından alınan bal ile tatlandırdığım türü var. ikram edeyim sana.
Aşı etkisiyle alman disiplinine başlarsın şimdi senKızlar nasılsınız aşımı oldum bugün
Eve geldim süpürdüm, çamaşır yıkadım, yarının yemeklerini yaptım üstüne spor bile yaptım
korkulacak bir şey yokmuş yani
Eve erken gelince ne çok zaman kalıyormuş her şeye.
Kızlar nasılsınız aşımı oldum bugün
Eve geldim süpürdüm, çamaşır yıkadım, yarının yemeklerini yaptım üstüne spor bile yaptım
Şifa olsun canım inşallahKızlar nasılsınız aşımı oldum bugün
ich liebe dich babyAşı etkisiyle alman disiplinine başlarsın şimdi sen