Yumurta tok tutuyor onu anladım ama cok zevksiz tomates te kaldi aklimyumurtacılar nasıl geçti gününüz
Tarçınlı yumurta mı gördü bu gözlerim
Onu ben yasaklıyorumKocayı da mı yasahhhladınnnn anaaaoooow
Çocuk yapacamOnu ben yasaklıyorumne yapacaksın kocayı dertmi arıyon
Çok az değil mi canim hiç birşey yememissin nerdeyseİyi akşamlar...
Öğlen meyve salatası yedim
Akşamda domates çorbası ve salata
2litre su 3kupa yeşil çay içtim.
Sırf çocuk yapmak için koca alcaksan bence boşver zarar edersinÇocuk yapacam
Sen nerdesin canım ne güzel yer.keto menuyu gördün mü etiketledim seni
Oglrn ve qksam karbon almadigin guzel olmus canim@neutral @Asi Matmazelcaroline84 aysunayy
10:00 1 kasik patatesli yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, bol roka, 2 tk karadut reçeli
14:00 1 kase sulu köfte, 1 kase kabak çorbası
17:00 1 kase kabak çorbası, 1 tabak fasulye yemeği, 1 kase yoğurtlu semizotu
Su ve sporlar sonra...
Cok hafif beslenmissin eriyeceksin bu hafta benceİyi akşamlar...
Guzel bacim begendim
Ohhh kuruyemişi götürmüşün aksam birsey yemedigin icin laf etmiyorum ha@neutral @Ozzybalcaroline84 aysunayy
10.00: 2 dilim çok tahıllı ekmek, krem peynir, zeytin, acılı yumurtasız menemen, domates
15.00: 2 yk sebzeli bulgur pilavı
17.00 çiğ badem, yağsız kaju, siyah kuru üzüm, fındık aromalı filtre kahve, hindistan cevizi yağı
18.00 : 15 dal maydonoz, yarım limon, yarım bardak su bızztt
Su ve Sporlar sonra
Herseyin guzel bebegemSabah uyanınca akşamdan ısladıgım üç gün kurusu suyuyla beraber
Kahvaltı
2 haşlanmıs yumurta
80 gr civarı süzme peynir,7 zeytin
Domates salatalık
20 çiğ badem
İki tk tahin
bi tane 2si1 arada nescafe ( A Arrietty_ kaptanım senin için ili tane içmedim bak kıymetini bil)
15.00
6 tane erik
16.30
Kocamaaaan yoğurtlu semizotu salatası
18.00
hc Li duble Türk kahvesi
su 3 lt geçerim
Spor
10.500 adım 315p
60dk tempolu 150p
Toplam 465p
@sedulu
Başka planlarım da var ihihiihihihiSırf çocuk yapmak için koca alcaksan bence boşver zarar edersin
Cok guzel bir menu canim tam bana gore
Zonguldak tayim canim ilcesindeSen nerdesin canım ne güzel yer.keto menuyu gördün mü etiketledim seni
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim
Seni gidi seniiiiBaşka planlarım da var ihihiihihihi
Bugün bi video izledim, açlık sınırında kalırsanız zayıflamanız durur. Skinny fatten kurtulamazsınız diyordu hatun. Acaba sen o hataya mı düşüyorsun kuzum?
Afiyet olsun ablacım dengeli olmuşKAHVALTI:
250 Gr ev yoğurdu
40 Gr yulaf
10 Gr çiğ çerez
20 Gr dut kurusu
Marul, salatalik
Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter
30 Gr keçiboynuzu unu+su
ÖĞLEN
Yeşil elma
1 bardak kefir+10 Gr chia tohumu
Yeşil çay
AKŞAM
200 Gr kıymalı taze fasulye
Küçük bir kase cacık
3 lt su
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
GüEl menü kuzum Afiyet olsun@neutral @Asi Matmazelcaroline84 aysunayy
10:00 1 kasik patatesli yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, bol roka, 2 tk karadut reçeli
14:00 1 kase sulu köfte, 1 kase kabak çorbası
17:00 1 kase kabak çorbası, 1 tabak fasulye yemeği, 1 kase yoğurtlu semizotu
Su ve sporlar sonra...
Çok az yemişsin, stres durumun da var Allah muhafaza halsiz düşüp hasta olma canımİyi akşamlar...
Ohhh mahallede büyüyen çocuklar gibi, el birliğiyle beslemişler seni
Gayet güzel canım afiyet olsun@neutral @Ozzybalcaroline84 aysunayy
10.00: 2 dilim çok tahıllı ekmek, krem peynir, zeytin, acılı yumurtasız menemen, domates
15.00: 2 yk sebzeli bulgur pilavı
17.00 çiğ badem, yağsız kaju, siyah kuru üzüm, fındık aromalı filtre kahve, hindistan cevizi yağı
18.00 : 15 dal maydonoz, yarım limon, yarım bardak su bızztt
Su ve Sporlar sonra
Hahaha en az 6 demiyor muydu kız olmaz bunu saymayızSelammmmm yımırtacı geldi
Kahvalti
2 yumurtadan tereyağında omlet
30 gr kadar Suzme peynir
20 gr kadar Kasar peyniri
Aksam
4 yumurtadan A Arrietty_ tarifi yarisini yiyebildim.
3 lt su
1 tarcinli kahve
2 sade soda
2 kupa açık şekersiz çay
@neutralCEYDOS @Asi Matmazel caroline84 @Ozzybal
17 bin adim 521 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 746 puan
Eki Görüntüle 2871092
Tövbe de gıııızzz ilahi sisteme mesaj giderNe gerek var ya
EhüheehühüeüSeni gidi seniiii
0800özetkonuşma diye tuşla ulaşırsın hemen. sık arayacaksan 0900 hattıda açarım bak.Sen bana nömarani gönder geceleyin arayıp özet geçerim
canım ya plan yaptım istediğim gibi olmadı ama ucundan yakaladım.Ama ama ben gelmiştim nereye gidiyorsun güzelliğim
olmaz ama 6 yumurta şart yemelisin mutlaka yarın böyle yapma.Ben de planimi açıklıyorum2 bardak su içip yürüyüşe çıkıyorum.. daha yumurta falan yemem bugun 4 yumurtayla kaldim Sabah eriyecegim hissediyorum
He cuma ilk isim tomates yemek olacakHahaha en az 6 demiyor muydu kız olmaz bunu saymayızgüzwl olmuş yumurta yemek bi yerden sonra zor matildanın Menüsü sana daha uygun bak tomatizzzz vaaa
Tamam omlet ya da haslama yersem 6 sı giderolmaz ama 6 yumurta şart yemelisin mutlaka yarın böyle yapma.
cuma final diyorsun peki verdiğin kiloyu görünce ben keto yapacağım deme bana. domates yersen keto bozulur haberin olsun iyi düşün taşın.He cuma ilk isim tomates yemek olacak
yok bugun daha yumurta yiyemem zati500 kalori ancak almışımdır eriyecem kararliyim Sabahi merak ediyorum.
dur kız bısmıllah.cuma 700 gr eksıdeydım. Artıya gerı donmem sıkıntı işteBugün bi video izledim, açlık sınırında kalırsanız zayıflamanız durur. Skinny fatten kurtulamazsınız diyordu hatun. Acaba sen o hataya mı düşüyorsun kuzum?
Tabıkı candır kız olurmu allahın emanetı melek onlarTövbe de gıııızzz ilahi sisteme mesaj gider
Bebeler candır
akşam için bende eggloaf yaptım. evdekiler bayıldılar. ama nasıl yedik ben şekersiz karamel şurubu döktüm üstüne kızımda öyle eşim şekersiz çilek marmeladı ile yedi.Tamam omlet ya da haslama yersem 6 sı gider