- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Menü gayet güzel,spor da iyi gelsin bol bol eksiler
Benim yumurta detoksu işe yaramazsa bir de sizinkini denicemhadi inşallah cumaya bol eksi
Ananas çok iyi bi ödem attırıcıMenü çok güzel
Oo geldi spor birincisigayet güzel beslenmiş bir de cumayı merak ediyorum canım bol bol eksi olsun
he kız kafa basmıyor benimKiz yormasaydin sen yine de kendini.
2 gun sonra esimde cok yorgunluk oldu, bende de bir sey olmadi ama ben yattim yine de
he kız kafa basmıyor benim
ben bi kötü oldum deyip adama yaptıraydım ya
tam tersi o toto düzleştirdi bu akşam ben çalıştım
eli ekmek tutmuyo ablası daha onların
eee tamammm sen de olursun ahahahahKiz o kızlardan biri benim
Aaa öyle birinci olunca sermek yok kız kalk silkelenBi tarafimi kaşımayi unutmusum galiba bu hafta tik yok
tavsannesi kiz sen fransanin neresindensin sonrasım geldi öyle canım bu sıra acayip french wine cekiyor galiba
eli ekmek tutmuyo ablası daha onların
bırak getirmeyi hazır yaptığımı ısıtıp yemezler
ikisinide mühendis yapıcam yurtdışına kapak atsınlar her sene iki ayrı ülkede tatil yapıcam bende
uzun vadeli planlarım var
kv iptal oldu bugünTembellik prensip gerektirir, ruhunda olacak insanin, zorlama olmuyor iste
Saka bir yana, sen zorlama kendini, 2 gun dinlen.
eee tamammm sen de olursun ahahahah
Aaa öyle birinci olunca sermek yok kız kalk silkelen
Teşekkürler30-40 Gr keçiboynuzu ununu bardaga alıp, üzerine su ekliyorum. Pekmez kıvamına gelene kadar iyice çırpıp, ara öğün niyetine içiyorum.
Lif ve kalsiyum kaynağı. Sindirim sistemine çok çok faydalı..
Keçiboynuzu unu veya tozu aynı şey...
Du du hast du hast mich diye şarkıyla giresim geldiich liebe dich baby
bak dilim bile değişti
Ooo la la merci cheriO turlerden hic anlamamama gelirsen ikram ederim canimparisteyim her cesit vardir
Nem veya güneş ısısına maruz kalıp kalmadığından emin degilseniz yemeyin derim...Evde taaa gecen seneden keçiboynuzu kalmis yesem mi ki
Nem veya güneş ısısına maruz kalıp kalmadığından emin degilseniz yemeyin derim...
………..CEYDOS geldinmi? Konusabilirmiyim?
…….Geldi geri gitti
CEYDOS geldinmi? Konusabilirmiyim?
yok bilmiyomDu du hast du hast mich diye şarkıyla giresim geldibilir misin sizin oralardan rammstein dayılardan
Ooo la la merci cheri
hayırdır suzanım avcım yasakmı geldi dillerineCEYDOS geldinmi? Konusabilirmiyim?