Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cuma final diyorsun peki verdiğin kiloyu görünce ben keto yapacağım deme bana. domates yersen keto bozulur haberin olsun iyi düşün taşın.
Aaa keto da yok mu tomates.Niye yaa :KK45:

3 gun ancak yapabilirim bu yumurta orucunu ben canim ondan dedim cuma son diye..cuma ola hayrola:KK45:

dur kız bısmıllah.cuma 700 gr eksıdeydım. Artıya gerı donmem sıkıntı işte🤣 Daha bu hafta takıldım. Yoksa 200-300 de olsa gıdıyordu yaaw
Ben yıyınce alıyorum bıde. Ac kalmadan gıtmıyor🙄

Tabıkı candır kız olurmu allahın emanetı melek onlar 💜 sen gencsın daha ama yaw acele etme yınede🤣
senin metabolizma aynı benimki gibi. cebelleşirken kendimi görüyorum ucundan azıcık kaçsa + kilo olarak dönüyor.

dur kız bısmıllah.cuma 700 gr eksıdeydım. Artıya gerı donmem sıkıntı işte🤣 Daha bu hafta takıldım. Yoksa 200-300 de olsa gıdıyordu yaaw
Ben yıyınce alıyorum bıde. Ac kalmadan gıtmıyor🙄
Bilemeyecem bebiş açlık sınırında çok takılmadan kas yapmaya odaklanmamız lazım gelirmiş apla öyle didi🤣
Tabıkı candır kız olurmu allahın emanetı melek onlar 💜 sen gencsın daha ama yaw acele etme yınede🤣
Aynı yaştayız bee ne acelesi🤣🤣

Bugün bi video izledim, açlık sınırında kalırsanız zayıflamanız durur. Skinny fatten kurtulamazsınız diyordu hatun. Acaba sen o hataya mı düşüyorsun kuzum?

Afiyet olsun ablacım dengeli olmuş😋 kaç markete baktım keçiboynuzu unu yok yaaa yarın çarşıya gitmek farz oldu, kalabalığa girmek istemedim de gircez artık aktarlara bakcam😘

Gayet güzel menü canım afiyet olsun🥰

GüEl menü kuzum Afiyet olsun🥰

Çok az yemişsin, stres durumun da var Allah muhafaza halsiz düşüp hasta olma canım😔

Ohhh mahallede büyüyen çocuklar gibi, el birliğiyle beslemişler seni🤣🤣 afiyet olsun canımm🥰

Gayet güzel canım afiyet olsun🥰

Hahaha en az 6 demiyor muydu kız olmaz bunu saymayız🤪🤪 güzwl olmuş yumurta yemek bi yerden sonra zor😝 matildanın Menüsü sana daha uygun bak tomatizzzz vaaa🤣🤣
Sağol canım. Ben internetten alıyorum, katkısız. İnofit diye bir marka...

üzme kendini ben yol bulursam sana söyleyeceğim arkamdan gel dediğimde gelirsin.
Tamam seslen gelırım😂 Yarın bende 2 gun yumurta detoksu yapsammı dıyorum. Ama canımda ıstemıyor😂 belkı tek oğün beslenırım
Bilemeyecem bebiş açlık sınırında çok takılmadan kas yapmaya odaklanmamız lazım gelirmiş apla öyle didi🤣

Aynı yaştayız bee ne acelesi🤣🤣
Kız oyle dıyonda. Bak 64 kıloyken 4 ay once yag oranım 34 müş. Şimdi 27 yagdanda gıdıyor
demekkı
Kas olayı ben sizler kadar yapamıyorum spor korona olduktan sonra cok yoruluyordum bı kadarına sukur gene eskıye gore ıyıyım ama cardıo mahvediyor benı. Pılates ve zumba yapıyorum anca

X