biliyorum canım benimki biraz mecburiyetten olduH3RA_ kiyafetle tartilinir mi hic Ben sutyene kadar cikariyorum valla elbiseyle en az 500 600 gr farkediyor ondandır o.
ceydoş bana da çıkmış aşıoha ha oha aşım çıkmış çok fena heyecan oldum kalbim duracak. ben ne yapacağım ya. eşim aşı olma öldürecek misin kendini diyor. devlet aşı olmayana seyahat kısıtlaması gelecek diyor. arada kaldım.
çorba ettiler beni. neyse akşam bir tartışalım üstünde durum ne olacak bakalım.biliyorum canım benimki biraz mecburiyetten oldu
cuma anamdan doğduğum gibi tartılıcam
ceydoş bana da çıkmış aşı
randevumu aldım yarın aşı oluyorum
bende biontech olacağım
zaten sinovac yok şu anda
bana da videolar geliyor sürekli ama kötü düşünmek istemiyorum
bu hastalığın vücuda verdiği zarar bile göz önündeyken
dna mı bozacakları efsanelerini kulak ardı etmek istiyorum
Cuma bende oyle tartiliyimH3RA_ kiyafetle tartilinir mi hic Ben sutyene kadar cikariyorum valla elbiseyle en az 500 600 gr farkediyor ondandır o.
yumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.
Geldim canım anca fırsat oldu hemen atıyorum
Diğer tarafta paylaşıyoruz canımEki Görüntüle 2870143
Cuma : 56.15
Kontrol : 56.30
+ çıkınca kara kara düşünüyordumkaptancim ondan gecikti
Cuma 55.4
Bugun 57.0
cok feci bir arti durumundayim.
regl siskinligi sonradan vuruyor bana, haftasonu da yatis durumunda olunca boyle oldu, toparlayacagim.
hedefim halen 55.0
maalesef fotom eksik bugun.
sabah telefonu bulamadim, simdi de toplanti gunum ve cok yogun gececek, kameram da acik kacamiyorum.
aksama donerim.
Ne bekliyodun yavrumKlan kankim maşallah yaqı10 yine
Soz veremem kaptanim. Dun gece takimda rekor ziyaretci vardi. KonumuzKizlar cozutmayin tamam mi
Insallah hergun boyle olursunGünaydınnn..
Dünün aksine bu sabah enerjik, iyi uyandım.. İşlerimi bitirdim sayılır, yemek de hazır gibi, oğlumu da yıkadım, bir kendim kaldım, sabahtan beri koşturuyorum, duş alacağım halim kalmadı
Tartıldım bayağı bir artı çıktım.. Göbeğim de çıkmış bu sabah, neden, nasıl şiştim anlamadım
Elbise bakmaya gideceğim bugün, tam da şişecek günü bulmuşum
Sen sakatsin ondan. Vucudun senden sikayetci sana tepki gosteriyoKarbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordumcanim da hep karbon çekiyor yaa yok yok cumaya kadar bitti söz
Ol kizz. Kendin secim yapabiliyorsun ama goreceksin ilerde istemezsen de mecbur olacaksin. Ol kurtuloha ha oha aşım çıkmış çok fena heyecan oldum kalbim duracak. ben ne yapacağım ya. eşim aşı olma öldürecek misin kendini diyor. devlet aşı olmayana seyahat kısıtlaması gelecek diyor. arada kaldım.
Eyvah evdekileri hepsini zehirleyecekisveç diyetini bugün sonlandırdım kızlar. yetti canıma. nasılsa yumurta var ilk öğün dedim hemen yumurta orucuna başladım. baskülü kaldırdım cuma sonucu görmek istiyorum.
Hedef nedir canım ?Cuma : 56.15
Kontrol : 56.30
+ çıkınca kara kara düşünüyordumkaptancim ondan gecikti
731. Etap Zombi kg | Cuma | Pazartesi | Fark | Hedef |
| 55.4 | 55.2 | -0.2 | ? |
| 85.5 | 86.1 | +0.6 | 84.7 |
O okuyan_e | 90.4 | 90.6 | +0.2 | 89.5 |
| 55.8 | 55.6 | -0.2 | 55 |
| 56.15 | 56.30 | +0.15 | 55.5 |
Listeye bakacagim iyice benim yapabileceğim seye benziyor..cumaya kadar yapsam ne guzel oluryumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.
sen sorma kız anaa yiter normal dıyet yapYumurta orucu neymis canim...
Normale donunce gram gitmiyor kiz..yok anormal benim vücutta ben gibisen sorma kız anaa yiter normal dıyet yap
Ahh en lezzetli seyler hep cis hep karbonAnaa ben artımın nedenını buldum. Dün haslanmıs mısır yedım karb cokmus ya onda ben şok