Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordum canim da hep karbon çekiyor yaayok yok cumaya kadar bitti söz

evet karbonhidrat vucutta su tutar, o yuzden hemen etki eder,

karbonhidrati haftasonu yiyip carsambadan itibaren sifirlamak benim taktigim

Canim ayni dert bende de var..bak kahvaltida yersem sadece sıkıntı yok ama oglen ya da akşam yersem ne kadar da az yesem kilo vermemi engelliyor...Sen de kahvalti da tuketebilirsin cok canin çektiğinde...iste malesef bizde boyle
Aynen öyle kahvaltıda canım çekiyor evet şu diyetisyenle listelerim bitsin arada kahvaltıda ince dilim yiyeceğim ne zaman yesem kilomu etkiliyor of bu yiyip yiyip kilo almayanlardan olsam keşke

Evet yemek istiyorum arada şu an listemde yok bitince serbest kahvaltımda arada tüketeceğim

Canim o kıyafet farkıdır, muhtemelen cumaya eksi geleceksin.

Hiç aşı karşıtı bir insan değilim bana sıra gelse direkt olurum. Tercihim biontech ten yana. Annem babam kardeşim eşi oldu aşı bir sıkıntı yok şimdiye kadar

Yumurta orucu neymis canim...
yumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…